تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 115 از 291 اولاول ... 1565105111112113114115116117118119125165215 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,141 به 1,150 از 2908

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بايرن مونيخ: FC Bayern München News

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

اگه هوت رو بگیرن خوبه
    ولی مهمترین چیز بیرون انداختن فن بومل هستش
    چی چی هوت رو بگیرن اون بیاد تیم دیگه کابوس میشه...
    چقدر من خدا خدا میکردم دیگه اینو به تیم ملی دعوت نکنن که خدا رو شکر این طور هم شد!!!
    بازی هاش مگه تو تیم ملی یادت نیست؟
    10 میلیون واسه این بشر میخوان بدن!!!؟
    از ون بومل بیشتر میره رو اعصاب!!!
    راستی با این وضع بایرن سیاستش جوری پیش میره که تو نقل و انتقالات زمستانی چند تا بازیکن خوب مخصوصا تو پست هافبک و دفاع جذب کنه؟

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بايرن در انتظار نتيجه معاينات لل
    مقامات بايرن مونيخ اميدوارند كريستين لل كه در جريان ديدار مقابل هانوفر دچار آسيب ديدگى شده بتواند در ادامه فصل نيز تيم را همراهى كند.او در اين ديدار كه با نتيجه يك - صفر به سود هانوفر به پايان رسيد، تنها ۱۴ دقيقه در زمين حاضر بود.
    معاينات اوليه علائمى از پارگى بافت ماهيچه را در پاى او نشان مى دهد. اما با اين حال مقامات بايرن در صددند تا نتيجه قطعى پزشكان تلاش براى يافتن جايگزين او را به تعويق بيندازند.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ملاقات قهرمان آلمان و فرانسه در آليانس آره‌نا
    خبرگزاري فارس: دومين شب مسابقات مرحله مقدماتي ليگ قهرمانان اروپا فرداشب (سه شنبه) در هشت شهر قاره انجام مي‌شود.

به گزارش خبرگزاري فارس، اين ديدارها در گروه‌هاي پنجم تا هشتم انجام خواهد شد كه در مهمترين، بايرن مونيخ قهرمان فصل قبل آلمان در ورزشگاه آليانس آره نا ميزبان المپيك ---- خواهد شد.
    بايرني ها كه در فصل جاري از سوي يورگن كلينزمان هدايت مي شوند، تا كنون در بوندس ليگا درخشان ظاهر نشده اند. ---- مانند فصل قبل در ليگ قهرماني فرانسه موسوم به "لوشامپيونه" وضعيت دلپذيري دارد.

برنامه اين مسابقات به شرح زير است:

* گروه پنجم:
    آلبورگ دانمارك- منچستريونايتد انگليس
    ويارئال اسپانيا- سلتيك اسكاتلند

* گروه ششم:
    فيورنتيتيا ايتاليا- استه وابخارست روماني
    بايرن مونيخ آلمان- المپيك ---- فرانسه

* گروه هفتم:
    آرسنال انگليس- پورتو پرتغال
    فنرباغچه تركيه- ديناموكيف اوكراين

* گروه هشتم:
    بات بيلاروس- يوونتوس ايتاليا
    زنيت سن پترزبورگ روسيه- رئال مادريد اسپانيا

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

در آستانه بازی با اینتر میلان در لیگ قهرمانان
    شاف:با دست پر از میلان برميگرديم

توماس شاف سرمربى وردربرمن بازى تيم خود مقابل اينتر ميلان را بسيار سخت و دشوار خواند. سرمربى وردربرمن معتقد است باوجود سختيهاى کار در استاديوم سن سیروی ميلان شاگردانش ميتوانند با دست پر به آلمان باز گردند.
    شاف در اين خصوص گفت:مسلماًً بازى سختى خواهد بود. اينتر تيم بزرگى است اما ما هم بارها نشان دادهايم که راه کسب امتياز مقابل تيمهاى بزرگ اروپا را ميدانيم پيروزى 5 بر 2 در مونيخ يکى از اين نمونه ها بود

منبع:روزنامه توپ ورزشی

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

در پاسخ به شایعات اخیر
    شواين اشتايگر:فقط به بايرن فکر ميکنم

باستين شواين اشتايگر هافبک ملي پوش بايرن در آستانه ديدار حساس تيمش مقابل ---- گفت: پيشنهاد باشگاه هاى بزرگ ايتاليا باعث افتخارم است اما در حال حاضر من پيراهن بايرن را بر تن ميکنم و دوست ندارم در شرايط دشوار کنونى به تيم ديگرى فکر کنم من ميخواهم اين فصل خاطرات شيرينى را با پيراهن بايرن تجربه کنم بنابراين با تمام توان خود براى رسيدن به موفقيت اين تيم تلاش خواهم کرد. بايرن يکى از بهترين تيمهاى اروپاست و ما به عنوان بازيکنان اين تيم بايد اين را ثابت کنيم.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

حمیدریج بازیکن سابق بایرن در اظهار نظری گفت
    بايرن مونیخ دوباره اوج ميگيرد

حسن صالح حميدزيچ هافبک بوسينايى يوونتوس که سابقه پوشيدن پيراهن بايرن را دارد معتقد است بايرن دوباره به روزهاى خوب خود باز خواهد گشت وى در گفت و گو با بيلد گفت:بايرن شروع خوبى نداشته است بازيکنان اين تيم فشار زيادى را تحمل ميکنند اما با کسب چند پيروزى مسلماً اين تيم به روزهاى خوب خود باز خواهد گشت بايرن اين فصل هم مدعى اصلى بوندسليگاست

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

در آستانه بازی با المپیک لیون در لیگ قهرمانان اروپا
    اظهار نظر بازیکنان بایرن قبل از این بازی

رنسينگ:نبايد گل بخوريم
    ميشائيل رنسينگ سنگربان جوان بايرن که فصل جديد را خوب شروع نکرده است. گل نخوردن در بازى امشب تيمش مقابل ---- را هدف اصلى خود خواند و گفت:ما در شروع فصل نتوانستيم آن طور که بايد و شايد از دروازه بايرن دفاع کنيم.متأسفانه در ابتدا در کارهاى دفاعى هماهنگ نبوديم اما رفته رفته مشکلات دفاعى ما برطرف شده و حالا ميتوانيم با خيالى آسوده تر مقابل رقباى خود بايستيم. امشب مقابل حريف قدرتمند خود نبايد گلى را دريافت کنيم. گل نخوردن ميتواند 3 امتياز شيرين را براى ما به ارمغان بياورد.

فن برمل:بازى سختى خواهد بود

مارک فن بومل کاپيتان هلندى بايرن مونيخ از همتيميهاى خود خواست تا در بازى امشب با تمام توانشان ظاهر شوند.
    فن بومل در گفت وگو با بيلد ديدار امشب تيمش مقابل ---- را بسيار مهم خواند و گفت:مسلماً بازى بسيار سختى خواهد بود. ---- به عنوان سرگروه دوست ندارد تيم ديگرى را در صدر جدول ببيند. آنها براى کسب 3 امتياز به مونيخ مي آيند و من شخصاً خوشحالم که مجبور نيستيم مقابل يک تيم تدافعى بازى کنيم. ما بايد تمام تلاشمان را براى پيروزى در بازى حساس امشب انجام دهيم.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض جام جهانی ۲۰۱۱ فوتبال زنان در آلمان؛ امید به جنب‌وجوش بیشتر در باشگاه‌ها

"دیدار مجدد با دوستان - باز هم تو را خواهم دید" ، این شعار ی که فدراسیون فوتبال آلمان با آن برای جام جهانی فوتبال ۲۰۱۱ زنان در این کشور تبلیغ می‌کند. این پیام با توجه به پیام جام‌جهانی فوتبال مردان در سال ۲۰۰۶ در این کشور (جهان، مهمان دوستان - زمان یافتن دوستان جدید است) انتخاب شده است

سه‌شنبه (۳۰ سپتامبر) در برلین، شهرهایی که قرار است جام‌جهانی فوتبال زنان در سال ۲۰۱۱ در آنها برگزار شود، معرفی خواهند شد. دست‌اندرکاران بوندس‌لیگا امیدوارند که این رقابت‌ها جان تازه‌ای به فوتبال زنان در آلمان ببخشد.

جام جهانی فوتبال زنان در سال ۲۰۱۱ در آلمان برگزار خواهد شد. تیم ملی فوتبال زنان آلمان از زمان نخستین بازی ملی خود در سال ۱۹۸۲، دو بار قهرمان جهان و ۶ بار قهرمان اروپا شده و بازیکنان این تیم سه بار مدال المپیک را به گردن آویخته‌اند. در رده‌بندی کنونی فوتبال ملی زنان، تیم فوتبال آلمان پس از ایالات متحده در مقام دوم جهان قرار دارد. تئو تسوانتسیگر، رئیس فدراسیون فوتبال زنان آلمان، می‌گوید: «فوتبال زنان در سطح ملی در طول حیات خود پیشرفت‌های قابل توجهی کرده است» .

فوتبال زنان آلمان در سطح باشگاه‌ها هم موفق است: تیم اف.اف.ث. فرانکفورت این کشور قهرمان کنونی جام یوفاست. این تیم در فصل گذشته برای بار هفتم قهرمان باشگاه‌های آلمان و جام حذفی شد.

تسوانتسیگر می‌گوید: «زنان خود را مطرح کرده‌اند. نشان داده‌اند که می‌توانند خوب فوتبال بازی کنند. آنها روز به روز در حال پیشرفت هستند. هر کس امروز این بازیکنان و هنرنمایی‌شان با توپ را ببیند، درخواهد یافت که این تیم در آینده پیشرفت قابل توجهی خواهد کرد» .

توجه تلویزیون آلمان هم رفته‌رفته به فوتبال زنان جلب شده است. رقابت‌های تیم ملی به‌طور مرتب از این رسانه پخش می‌شوند، ورزشگاه‌ها هم مملو از تماشاگر هستند و دیدارهای باشگاهی هم، البته با کمبودهایی، پخش می‌شوند .

متوسط تماشاگران در دیدارهای فصل گذشته بوندس‌لیگای زنان ۸۸۵ نفر بوده است. دست‌اندرکاران معتقدند که باید سطح فوتبال باشگاهی آلمان افزایش یابد و چهره‌های بیشتری در این عرصه ظهور کنند. اشتفی جونز، از بازیکنان پیشین فوتبال زنان در آلمان، معتقد است : «چهره‌های چندانی در فوتبال زنان آلمان وجود ندارند و این خلائی است که ما قصد داریم آن‌را پر کنیم.»

محبوبیت و مقبولیت فوتبال زنان هم بر اساس آمار در آلمان کاهش یافته است. فدراسیون فوتبال آلمان حدود یک میلیون عضو زن دارد که از این تعداد ۷۰۰ هزار نفر مستمر فوتبال بازی می‌کنند. در این میان هم جای بازیکنان حرفه‌ای خالی است. تسوانتسیگر می‌گوید: «یکی از مهم‌ترین رویکردهای ما فوتبال باشگاهی زنان خواهد بود. در این عرصه باید جنب‌وجوش بیشتری ایجاد شود و فضا حرفه‌ای‌تر گردد.»

در کنار فرانکفورت پیشتاز و اف.ث.آر دویسبورگ نایب‌قهرمان، تیم‌های پوستدام و بایرن مونیخ هم از مدعیان قهرمانی باشگاه‌های فوتبال زنان در آلمان هستند.

باشگاه‌ها هم تمایل دارند در کنار فوتبال مردان، فعالیت در زمینه فوتبال زنان را گسترش دهند. دست‌اندرکاران فوتبال آلمان، هم‌چون سیلویا ناید، سرمربی تیم ملی فوتبال زنان آلمان، انتظار دارند که جام‌جهانی ۲۰۱۱، جان تازه‌ای به فوتبال زنان آلمان ببخشد. ناید می‌گوید: «معتقدم که برگزاری این رقابت‌ها در آلمان برای فوتبال زنان ما و سراسر جهان بسیار سودمند خواهد بود، چرا که ما می‌توانیم این رقابت‌ها را به خوبی برگزار کنیم» .

سرویس ورزش دویچه وله
    Last edited by mohamad23; 30-09-2008 at 07:15.

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

رابرت هوت مدافع خوبي نيست. حتي تو تيم ملي المان هم اينقدر بد بود كه الان دو سه سالي هست كه دعوت نميشه.
    من كه خيلي ازش بدم مياد. اشتباهات خيلي بدي داره.

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

حميدزيچ: پيشنهاد تيم‌هاي بوندس ليگايي را رد كردم

خبرگزاري فارس: بازيكن بوسنيايي تيم يوونتوس ايتاليا گفت: از چند تيم بوندس ليگايي با پيشنهاد بازي روبرو شدم؛ اما پاسخ منفي دادم.
    به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه نويه زورخرسايتونگ، حسن سالي حميدزيچ اظهار داشت: از زماني كه از بوندس ليگا‌ خارج شدم تا به امروز همواره مورد توجه تيم هاي آلماني بوده ام؛ اما پاسخ من به آنان منفي بود.
    اين بازيكن 32 ساله كه سال ها سابقه بازي در تيم هاي هامبورگ و بايرن مونيخ آلمان را دارد، ادامه داد: در حال حاضر چند تيم از اين ليگ به من پيشنهاد داده اند؛ اما من نپذيرفتم.
    وي افزود: با باشگاه يوونتوس تورين تا 2 سال ديگر قرارداد دارم و بديهي است كه نسبت به قراردادم متعهد هستم. در اين تيم توريني شرايط خوبي دارم و كاملا احساس راحتي مي كنم. پس دليلي ندارد كه بخواهم از اين شرايط فاصله بگيرم.
    در خصوص اين بازيكن گزارش منابع خبري در آلمان حاكي است باشگاه ولفسبورگ كه مربيگري تيم فوتبالش برعهده فليكس ماگات است،‌ علاقمند به جذب سالي حميدزيچ است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •