تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 115 از 229 اولاول ... 1565105111112113114115116117118119125165215 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,141 به 1,150 از 2288

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه آ.ث.ميلان: A.C. Milan News

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ميلان در روزهاى پر التهاب

از زمانى كه اين احتمال قوت گرفته كه كاكا در حال ترك سن سيرو است، شگفت زدگى نزد هواداران ميلان تبديل به خشم شده است. وب سايت هاى هواداران، روزنامه ها و حرف هاى بين مردم اين روزها در خصوص رفتن كاكا به منچسترسيتى متمركز شده است. ۸۰ درصد شركت كنندگان در نظرسنجى سايت رسمى باشگاه، مخالف اين انتقال هستند. بسيارى از هواداران نيز گفته اند اگر باشگاه اجازه خروج كاكا را صادر كند، دست به تظاهرات خواهند زد! يكى از هواداران در نامه اى سرگشاده خطاب به سيلويو برلوسكنى رئيس باشگاه، وى را متهم كرده كه از اين حرفش كه گفته بود، ميلان با باشگاه هاى ديگر متفاوت است و اين تيم ستاره هايش را نمى فروشد، عقب نشينى كرده است.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

درخواست پاتو از كاكا

مهاجم گلزن و جوان ميلان به هم تيمى برزيلى اش توصيه كرد كه اين باشگاه ايتاليايى را ترك نكند. او در اين باره به روزنامه گاتزتا دلو اسپورت گفت: انتخاب او برگرفته از آنچه در قلبش مى گذرد، خواهد بود و كاكا خيلى با دقت بر روى اين مساله فكر مى كند. پاتو افزود: اگر من جاى كاكا بودم، شك نداشتم كه ميلان را ترك نمى كردم. اينجا خانه او است و من صادقانه اميدوارم كه كاكا همچنان در كنارم بازى كند. آدريانو گاليانى نايب رئيس ميلان پس از ۲ بار گلزنى پاتو در ديدار مقابل رم در ورزشگاه المپيكو وى را بشدت تحسين كرد. مهاجم ۱۹ ساله روسونرى در اين خصوص نيز عنوان كرد: از گاليانى تشكر مى كنم و خوشحالم كه او را در بازى مقابل رم خوشحال كردم. هدف من خيلى ساده است: مى خواهم بهترين بازيكن جهان شوم و به سطح رونالدو به عنوان بازيكن ايده آلم برسم. بهترين گلزن اين فصل ميلان در پايان گفت: زمانى كه كودكى بيش نبودم، بازى هاى رونالدو را نگاه و سعى مى كردم شبيه او عمل كنم. آرزوى من انجام دادن كارهايى است كه او در سطوح باشگاهى و ملى به سرانجام رساند.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

تورس مخالف حضور كاكا در سيتى

ال نينيو باشگاه منچستر سيتى را براى كاكا مناسب ندانست. فرناندو تورس مهاجم اسپانيايى ليورپول به روزنامه Daily mail گفت: منچسترسيتى تيم مناسبى براى كاكا نيست. آنها جداً چگونه مى توانند ۱۰۰ ميليون پوند براى كاكا بپردازند؟ منچسترسيتى ابتدا بايد در جام يوفا يا ليگ قهرمانان اروپا بازى كند چرا كه من نمى توانم قبول كنم كه تا آن زمان هيچ بازيكن بزرگى علاقه مند به بازى در منچسترسيتى باشد. بازيكنان بزرگ مى خواهند به عناوين مهم دست پيدا كنند و منچسترسيتى حتى در كورس رقابت براى قهرمانى در ليگ برتر هم نيست چه برسد به اروپا، آنها براى بقاء در ليگ برتر و حضور در ميانه هاى جدول تلاش مى كنند. آنها بايد كار خود را با قهرمانى در فوتبال جزيره آغاز كرده و سپس مقابل باشگاه هاى بزرگ قد علم كنند. آنگاه شايد بازيكن بزرگى به منچستر سيتى بپيوندد. تورس افزود: چلسى پيش از جذب ستارگان بزرگ، قهرمانى در ليگ برتر را تجربه كرد و اكنون همه مى خواهند براى اين تيم بازى كنند اما زمانى كه آبراموويچ در ابتدا روى كار آمد ،كسى مايل به پيوستن به چلسى نبود. آنها پس از پايه گذارى يك باشگاه قدرتمند، موفق به جذب بازيكنان ستاره شدند. اگرچه تورس باشگاه منچسترسيتى را بدون پيشينه نمى بيند اما مهاجم اسپانيايى براين باور است كه كاكا هيچ چيز از بابت پيوستن به منچستر سيتى به دست نخواهد آورد. تورس در اين باره گفت: در حال حاضر نمى توانم حضور كاكا در منچسترسيتى را تصور كنم. درست است كه قرارداد او با منچسترسيتى فوق العاده خواهد بود اما مسائل مهمتر از پول هم وجود دارند. يك بازيكن مى خواهد به سبب آنچه به دست مى آورد و افتخاراتى كه كسب مى كند در اذهان باقى بماند. تورس خاطر نشان كرد: فوتبال مسأله عظمت و شكوه است نه پول! وى ادامه داد: تصور كنيد كه ۱۰ سال پس از بازنشستگى خود از فوتبال به گذشته نگاه كرده و دور و اطراف خود را مى بينيد كه در هيچ عكسى تصويرى از شما وجود ندارد، هيچ مدال و مقامى كسب نكرده ايد و به اين ترتيب شما براى هيچ و پوچ فوتبال بازى كرده ايد، ممكن است اتومبيل خارق العاده و منزل بى نظيرى داشته باشيد اما اينها چه اهميتى دارند؟ مهاجم اسپانيايى در پايان گفت: بزرگترين آرزوى من همچنان قهرمانى در اروپا است. مى خواهم عكسى داشته باشم و بعدها به آن نگاه كنم، مى خواهم مدال قهرمانى را به دست آورم شما ممكن است قراردادى بهتر از سايرين به امضاء برسانيد اما هيچ بازيكنى با نگاه به گذشته نخواهد گفت: من پول بيشترى به دست آوردم.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آنچلوتى: همچنان در حال رقابت هستيم

سرمربى كهنه كار ميلان تأكيد كرد كه تيمش بدون كاكا هم قادر به دنبال كردن اهداف خود خواهد بود. در حالى كه سران باشگاه منچستر سيتى پيشنهادى وسوسه انگيز به ارزش ۱۰۰ ميليون پوند جهت خريد كاكا هافبك برزيلى ميلان ارائه كرده اند، كارلو آنچلوتى سرمربى تيم ايتاليايى يادآور شد كه تيمش بدون كاكا نيز مسير كنونى را دنبال خواهد كرد. آنچلوتى گفت: «اميدوارم بتوانم سال ها مربى كاكا باشم اما ما بايد با حقايق و ارزيابى باشگاه از اين پيشنهاد روبرو شويم.» وى افزود: «تيم ما همچنان در حال رقابت است، حتى اگر چنين بازيكن مهمى را از دست بدهيم. اهداف ما با كاكا و يا بدون او همانند گذشته خواهد بود.»

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

رونالدينيو ۳ بازى محروم شد

كميسيون انضباطى فدراسيون فوتبال ايتاليا، رونالدينيو ستاره برزيلى ميلان را از همراهى تيمش در ۳ مسابقه از جام حذفى ايتاليا محروم كرد. قاضى ورزشى فوتبال ايتاليا در بازبينى فيلم ديدار ميلان و لاتزيو در مرحله يك هشتم پايانى رقابت هاى كوپا ايتاليا حركت رونالدينيو روى روزنهال را يك عمل غيرورزشى خواند. در دقيقه ۷۰ اين بازى مهاجم برزيلى ميلان با آرنج دست چپ خود ضربه اى را به عمد به صورت بازيكن لاتزيو زد. ميلان با شكستى كه در اين بازى پذيرفت از ادامه بازى ها حذف شد اما به هر حال محروميت رونالدينيو در فصل آينده اين رقابت ها لحاظ خواهد شد و به اين ترتيب او ۳ بازى از همراهى تيم روسونرى محروم خواهد بود

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

گفت و گو با رينو گتوسو

بدون كاكا هم به راه خود ادامه مى دهيم

در بين شماره ۸ هاى جهان نام رينو گتوسو هافبك پرقدرت ميلان همانند يك نگين درخشان است، ستاره ايى كه اكنون به علت مصدوميت، روزهاى دورى از فوتبال را پشت سر مى گذارد. در سال گذشته او به پيشنهادات باشگاه هايى چون بايرن مونيخ، منچستريونايتد، تاتنهام و چند تيم صاحب نام ديگر پاسخ منفى داد تا با تمام وجود در ميلان بماند و به فوتبال خود ادامه دهد. براى هواداران روسونرى گتوسو نمونه بارز يك الگوست، مثل مالدينى و ساير ستاره هاى روسونرى كه فقط به پيراهن تيم محبوب خود وفادار هستند. ستاره محبوب ميلان اين روزها با وجود ميل باطنى اش در تركيب تيم حضور ندارد و تا آخر فصل هم نمى تواند در ميادين حاضر باشد اما نه او و نه كادر فنى تيم از اين بابت خيلى نگران نيستند و بر اين عقيده اند كه براى مدتى كوتاه مى توانند غيبت رينو را با بازيكنانى چون متئو فلامينى و يا ديويد بكهام پر كنند. گتوسو يك ستاره بزرگ و بسيار محبوب در فوتبال ايتاليا و جهان است و بسيارى از كارشناسان او را يكى از بهترين هافبك هاى جهان مى نامند.
    • رينو! ميلان چه تغييراتى نسبت به فصل گذشته داشته است؟
    - كارلو آنچلوتى مأموريت سختى پيش رو دارد، با اين وجود او قابليت تاكتيكى ما را توسعه داده و همچنين بازيكنان برجسته اى همچون رونالدينيو، فلامينى و بكهام را نيز به تيم آورده است. كارلتو تنوع تاكتيكى تيم را افزايش داده است كه اين مسأله به ما يك نيروى مضاعف داده است. ما هم مثل هميشه گرسنه هستيم و با وجود توانايى هاى تكنيكى و تجربه ، ما مى توانيم به پيروزى هاى بزرگى دست يابيم اما نبايد فراموش كنيم كه قهرمانى در ايتاليا خيلى مشكل تر از جام يوفا است.
    • چرا اينگونه بوده است؟
    - خب، حريفان آسانى در سرى A وجود ندارند. همه تيم ها با بالاترين توانايى شان بازى مى كنند و هر مسابقه اى به مانند يك فينال است . تيم ها شبيه به هم هستند و اغلب با يك روش مشابه بازى مى كنند. بيشتر از اين، اينكه دوره هاى استراحت بين بازى ها كوتاه تر است، مسابقات ممكن است خيلى طولانى نباشد اما مطمئناً خيلى سخت است. بنابراين مهم اين است كه يك تيم با كيفيت بالا را داشته باشد و بتواند فشارهاى روحى را براى رقابت در رسيدن به قهرمانى تحمل كند .
    • نظرت در مورد بكهام چيست؟
    - ويژگى هاى ديويد قابل توصيف نيست. او يك پسر متواضع و كم رو است ضمن اينكه به عنوان يك سوپراستار به هيچ وجه مغرور نيست. ديويد در اين مدت كم توانسته به زبان كالابرزه (اهالى كالابريا در جنوب ايتاليا) مسلط شود و اين فوق العاده است.
    • اين روزها اخبار زيادى در رابطه با رفتن كاكا به منچسترسيتى منتشر مى شود، چگونه با رفتن اين بازيكن كنار مى آييد؟
    - كاكا بازيكن بسيار خوبى است و از نظر من او يكى از بهترين هاست كه تا به امروز هم در مقابل پيشنهادات وسوسه انگيز زيادى مقاومت كرده است. در صورتى كه او از تيم جدا شود هدف ما فرقى نخواهد كرد، ميلان در اين فصل بار ديگر به ليگ قهرمانان خواهد رفت و ما اهداف بزرگترى براى فصل آينده داريم و مطمئناً با كاكا يا بدون او هم به راهمان ادامه مى دهيم. حقيقت را بخواهيد اصلاً دوست ندارم كاكا از ميلان برود.
    • با توجه به فاصله امتيازى با اينتر هنوز هم به قهرمانى در اسكودتو اميدوار هستيد؟
    - در اين رابطه ترديد ندارم، ما به كورس برمى گرديم و بايد در دربى به پيروزى برسيم خيلى آسان نيست و نبايد اشتباه كنيم. ۹ امتياز فاصله داريم و بايد تلاش كنيم تا اين فاصله به حداقل برسد اما در صورتى كه ما نتوانيم به اسكودتو برسيم دوست دارم رم يا يوونتوس قهرمان شوند.
    • ميلان مى تواند اصلى ترين شانس براى قهرمانى در جام يوفا باشد؟
    - خب البته، چراكه ما تجربيات زيادى از سال ها بازى در ليگ قهرمانان اروپا داريم. با اين وجود ما در دور بعدى با تيم سر سختى روبرو خواهيم شد. تيمى نظير وردر برمن نيز همچون ما، روحيه بردن اين جام را دارد، معمولاً تيم هاى آلمانى خيلى كم مسابقات بزرگ را مى بازند. با پيروزى بر برمن شك ندارم جام قهرمانى به ميلان مى رسد.
    • سال گذشته يك تجربه تلخ براى ميلان بود.
    - قطعاً اينگونه بود. ما به ليگ قهرمانان اروپا نرفتيم و پيش از آن هم در بازى با آرسنال با اين تورنمنت بزرگ وداع كرديم .سال ۲۰۰۸ سالى است كه من نمى خواهم ديگر آنرا تجربه كنم و اى كاش بتوانيم در سال جديد اين ناكامى بزرگ را براى هميشه فراموش كنيم.
    • كدام بازيكنان در سال ۲۰۰۹ برتر از ديگران خواهند بود؟
    - من كاكا، توتى، بوفون، پيرلو، تونى و دل پيه رو را انتخاب مى كنم. همچنين انتظار دارم كه پاتو، مسى و زلاتان ابراهيموويچ نيز سال برجسته اى را داشته باشند به خاطر توانايى هاى تكنيكى و ورزشى شان. تجربه نيز در مسابقات قهرمانى نقش زيادى دارد. آنها مى توانند به تنهايى تيمشان را به سمت قهرمانى ببرند.
    • شما هم قادر به انجام چنين كارى براى تيمتان هستيد؟
    - من ستاره نيستم اگر اين آن چيزى است كه شما مى خواستيد. من يك بازيكن تيمى هستم كه هميشه همه كارى براى تيم انجام مى دهد. من توانايى ها يا مشخصات بارز پيرلو را ندارم اما مى توانم در موفقيت تيم همكارى كنم، بدوم و كمك كنم به همتيمى هايم.
    • با وجود تعصبت به ميلان شما مى خواستيد ۳ سال قبل اين تيم را ترك كنيد...
    - آن مسأله به خاطر شكست غيرقابل باور ما در مقابل ليورپول در فينال ليگ قهرمانان در استانبول بود. ما ۳ بر صفر جلو بوديم و نهايتاً در پنالتى ها باختيم. من سرافكنده بودم و براى مدت طولانى احساس ضربه خوردگى مى كردم. خوشبختانه مربى و همتيمى هايم دوباره هيجان را به من بازگرداندند. ما كارمان را از سر گرفتيم تا پيروز شويم و سرانجام در يك مسابقه انتقامى آنها را در آتن شكست داديم.
    • رينو! شما در ابتداى فوتبالتان به اسكاتلند رفته بوديد و اين به شما كمك كرد كه شخصيت شگرفى را هم به عنوان يك بازيكن و هم يك فرد به دست آوريد.
    - من ۱۸ ساله بودم و براى هميشه از پدرم قدردان هستم بابت تشويق من براى ترك پروجيا و پيوستن به رنجرز. او گفت كه من ديوانه خواهم بود اگر شانس به دست آوردن دستمزد ۲۵۰ هزار يورو در سال را رها كنم در حالى كه او بايد در ماه ۵۰۰ يورو مى گرفت. من بر ترس هايم غلبه كردم و ۲ مربى عالى همچون پل گاسكوئين و والتر اسميت را پيدا كردم. آنها به من گفتند كه چگونه جنگندگى و ثبات را با هم تركيب كنم. من اولين مسابقه دربى قديمى را در آنجا به ياد مى آورم، من كاتوليك براى يك تيم پروتستان در مقابل يك تيم كاتوليك بزرگ سلتيك بازى مى كردم. من دقيقه اول اخطار گرفتم و ۱۰دقيقه بعد اخراج شدم بخاطر يك خطا. از همان زمان بود كه تماشاگران من را به نام مستعار شجاع دل صدا زدند.
    • در حالى كه ديگر بازيكنان هنگام گل زدن يكديگر را در آغوش مى گيرند، شما جشن هاى گلزنى را با مارچلو ليپى و كارلو آنچلوتى مى گرفتيد.
    - من روابط خوبى با هر ۲ مربى دارم. ما به يكديگر بسيار احترام مى گذاريم.
    • با اينكه ميلان در ليگ قهرمانان اروپا حضور ندارد، مسابقات را دنبال مى كنيد؟
    - بله. من عاشق اين تورنمنت هستم و تمام بازى ها مخصوصاً ديدارهايى كه تيم هاى ايتاليايى به ميدان مى روند را دنبال مى كنم. به عقيده من در اين سال بارسلونا بهترين تيم براى كسب عنوان قهرمانى است.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

كارلو آنچلوتى:

مى خواهم سال ها مربى كاكا باشم

Corriere - كارلو آنچلوتى مربى ميلان با ابراز اميدوارى به ماندن كاكا ستاره ارزشمند تيمش، درخواست چند ميليونى سيتى را براى جذب اين بازيكن برزيلى تاييد كرد. وى در گفت وگويى با رسانه هاى كشورش گفت: «فكر مى كنم تا پايان فصل نقل و انتقالات پيشنهادات زيادى دريافت كنيم اما باشگاه بايد با جلب نظر كاكا وى را در تيم نگه دارد.
    اميدوارم بتوانم چندين سال ديگر نيز مربى كاكا بمانم اما مبلغ پيشنهادى سيتى، مسوولان باشگاه را براى حفظ وى كمى دچار ترديد كرده است. بنابراين احتمال وقوع اين انتقال چندان بعيد به نظر نمى رسد.» باشگاه ثروتمند منچسترسيتى كه براى تقويت ساختار خود در فصل نقل و انتقالات تاكنون براى جذب بازيكنان بزرگى وارد عمل شده، اين بار براى خريد كاكا بازيكن سال ،۲۰۰۷ پيشنهادى به ارزش بيش از ۱۵۷ ميليون دلار ارائه كرده است.
    از سويى كاكا نيز در اين باره اظهارنظر چندانى نمى كند و تنها چند روز قبل در پاسخ به سوالات پى درپى خبرنگاران درباره احتمال اين قرارداد گفت: «مى خواهم در ميلان به اوج برسم.» اما در پى انتشار خبر احتمال انتقال كاكا، جمعيتى ۷۰ نفرى از هواداران ميلان جمعه شب، با تجمع در مقابل اين باشگاه، مخالفت خود را با اين انتقال بيان كرده اند. آنها در اين اجتماع نظر خود را با شعارهايى از قبيل «كاكا را نفروشيد» يا «كاكا بايد بماند» به مقامات باشگاه گوشزد مى كردند.
    آنچلوتى در پى اين جريان گفت: «ميلان با وجود كاكا يا بدون حضور او همچنان اقتدار خود را حفظ خواهد كرد و به هواداران اطمينان مى دهم كه خلأ حضور او نيز ذره اى از تصميم ما براى كسب اسكودتو كم نخواهد كرد.»
    وى در ادامه با اشاره به ثروت مالكان عرب منچستر سيتى خاطر نشان كرد: «سيتى در هر موقعيتى در جدول ليگ برتر باشد، با توجه به پشتوانه مالى خود مى تواند مجموعه اى از ستارگان جهان را داشته باشد. شايد اين موضوع ۲۰ سال پيش اهميتى نداشت اما اين روزها سرمايه گذارى هاى كلان در فوتبال حرف اول را مى زند.» تيم ميلان فصل گذشته على رغم حضور كاكا، در جايگاه پنجم قرار گرفت و جواز حضور در ليگ قهرمانان را از دست داد اما اين فصل با شروعى توفانى، قهرمانى در جام يوفا و سرى A را در اولويت هاى خود قرار داده تا بتواند سال آينده در ليگ قهرمانان نيز حرفى براى گفتن داشته باشد.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

كالادزه:
    كاكا در ميلان مى ماند

كاخا كالادزه در تأييد گفته هاى هم تيمى هايش، بر ماندن كاكا در ميلان تأكيد كرد. اين ملى پوش گرجستانى از آگاهى از درخواست ۱۰۷ ميليون پوندى سيتى براى جذب كاكا گفت: «به عقيده من، كاكا در ميلان خواهد ماند.»
    وى در ادامه سخنانش در پاسخ به سؤالى درباره وضعيت مصدوميتش افزود: در حال حاضر تنها مى دانم كه تا چند ديدار آينده قادر به بازى نخواهم بود. زانوى من آسيب ديده و با صلاحديد پزشكان بايد مدتى نيمكت نشين باشم. اميدوارم كه مصدوميتم نياز به عمل نداشته باشد. ديدگاه خوبى نسبت به عمل جراحى ندارم ولى حاضرم هرگونه درمان ديگرى را براى بهبودى انجام دهم.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

شرايط گوركاف براى انتقال به ميلان

afp - پدر يوآن گوركاف هافبك ملى پوش بوردو خطاب به مقامات ميلان اعلام كرد در صورتى كه اين باشگاه ايتاليايى توانايى هاى پسرش را بپذيرند او به سن سيرو باز خواهد گشت.
    كريستين گوركاف هدايتگر لوريان و پدر اين بازيكن در گفت وگو با روزنامه هاى ايتاليا گفت: «يوآن متعلق به ميلان است. البته ممكن است او در صورت موفقيت بوردو در كسب جواز ليگ قهرمانان فصل آينده در اين تيم بماند اما اگر تصميمى براى خروج داشته باشد حتى مربى بزرگى چون لوران بلان نيز نمى تواند او را از اين كار منصرف كند. در فوتبال همه چيز امكانپذير است در هر قراردادى مبلغى براى فسخ وجود دارد و بازيكن مى تواند به راحتى با پرداخت آن تعهدات خود را با باشگاه به هم بزند.»
    وى در ادامه درباه احتمال انتقال اين بازيكن در نقل و انتقالات تابستان به ميلان، افزود: «زمانى كه يك بازيكن به زمين مى رود، اعتماد مربى نقش مهمى در موفقيت او دارد. يوآن در بوردو از اين اعتماد برخوردار است و فكر مى كنم همين موضوع نيز او را تا همين سطح به پيشرفت رسانده است. يوآن در مدت حضور در ميلان بارها عملكرد زيبايى را به نمايش مى گذاشت اما در بسيارى موارد نمى توانست بازى هماهنگى ارائه كند. به عقيد من اين ناهماهنگى نتيجه بى اعتمادى آنچلوتى به او بود. اين مربى همواره ستارگان تيم را به ديگر بازيكنان ترجيح مى داد و فرصت چندانى نيز در اختيار بازيكنان تازه كارى چون يوآن قرار نمى دهد.»

اگه نباشه جاش خالی می مونه Anathema&sin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ...Right Here

پيش فرض

ممنون فاشیست عزیز...
    خیلی خوب بود ...فقط دعا میکنم کاکا از میلان نره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •