تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 115 از 413 اولاول ... 1565105111112113114115116117118119125165215 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,141 به 1,150 از 4127

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بارسلونا: FC Barcelona News

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

میلیون پوند برای آدبایور
    باشگاه بارسلونا برای به خدمت گرفتن مهاجم توگویی تیم فوتبال آرسنال پیشنهاد خود را تا سقف 30 میلیون پوند بالا برده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، آرسنال هفته گذشته پیشنهاد 24 میلیون پوندی بارسا مبنی بر جذب امانوئل آدبایور را رد کرده است. "دیلی استار" گزارش می دهد مارک اینگلا، نایب رئیس باشگاه بارسلونا، در حال حاضر در لندن به سر می برد تا این قرارداد را نهایی کند.
    Last edited by vahid_civil; 04-07-2008 at 18:05.

پروفشنال r4pbr4p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    † Mars †

پيش فرض

سی میلیون پوند بالا برده است
    پسر خیلی زیاد شد که

پروفشنال r4pbr4p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    † Mars †

پيش فرض

ترزگه هم کم کم داره دورش سر میرسه...

آخر فروم باز Ali Pacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

به نظر من ترزگل تو گلزنی حرف نداره آدبایور هم مهاجم خوبیه ولی شوچنکو یه چیز دیگست

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

شوچنکو هفته ای 130 هزار پوند حقوقشه. بی خیال شو!!

آخر فروم باز Antonio Andolini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    هر آن جا که یاری خوش است

پيش فرض

باید ببینیم این گواردیولا چه جوری بازی می کنه .. شاید واقعا آدبایور به دردش می خوره

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

با وجود ابهام در آينده كادر مربيگري

دستياران جديد گوارديولا معرفي شدند

خبرگزاري فارس: سرمربي بارسلونا دستياران جديدش را ضمن هماهنگي با لاپورتا شناخت.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، تيتو ويلانووا، خوان كارلوس اونزو و لورنزو بناونتورا سه دستيار جديد پپ گوارديولا هستند كه پيش از اين نيز سابقه كار با او را داشته اند.
    ارائه راهكارهاي علمي تر براي زيرنظر گرفتن شرايط فيزيكي و سلامتي بازيكنان از اهداف اصلي اين تيم جديد است.
    جوسپ گوارديولا سرمربي تيم بزرگسالان بارسلونا همچنان از وضعيت خود در اين باشگاه اطمينان كامل ندارد و سه دستيار او در امر فني، تغذيه، بدنسازي و روانشناسي نيز بي ترديد نمي دانند كه جايگاهشان تا چه حد محكم است.
    ويلانووا به عنوان كمك مربي، اونزو به عنوان مربي دروازه بانان و بناونتورا مسئول آمادگي فيزيكي و عملكرد بدني بازيكنان خواهند بود.
    ريچارد پرونا و دانيل مدينا نيز در كادر پزشكي حاضر خواهند بود.
    مدينا فصل پيش در بارسا B و تيم فوتبال داخل سالن فعاليت كرده است.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

در پي خداحافظي از اردوي شياطين سرخ

پيكه: روح فوتبال من در بارسلونا شكل گرفته است

خبرگزاري فارس: مهاجم اسپانيايي تيم فوتبال منچستر يونايتد پس از سال‌ها به خانه اصلي خود (بارسلونا) بازگشت.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از وب سايت رسمي باشگاه، جرارد پيكه در مراسم معارفه خود گفت: باعث افتخار من است كه به خانه خود بازگشته ام و اميدوارم براي سال‌هاي سال در آن بدرخشم. روح فوتبال من در بارسلونا شكل گرفته است.
    وي افزود : زماني كه 17 سال داشتم به منچستر يونايتد رفتم؛ اما اكنون به بارسلونا بازگشته ام تا در خانه خود بدرخشم و به هواداران ثابت كنم كه همچنان يك بارسلونايي هستم.
    جرارد پيكه در ادامه تصريح كرد: روياي كودكي من امروز به واقعيت پيوسته است. اينجا هستم تا با همه وجود در خدمت بارسلونا باشم.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

راه حل جديد به بارسلونا پيشنهاد شد

تلاش چلسي براي معاوضه مالودا با اتوئو

خبرگزاري فارس: باشگاه چلسي مي كوشد مقامات بارسلونا را در مورد معاوضه بازيكن با اتوئو راضي كند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه ركورد، مسئولين چلسي لندن در نظر دارند براي خريد ساموئل اتوئو مهاجم كامروني بارسلونا مبلغ 18 ميليون پوند را به علاوه فلورنت مالودا تحويل بارسلونا دهند.
    اين در حالي است كه پيش از اين خوان لاپورتا مدير عامل بارسلونا تاكيد كرده بود هرگز حاضر نيست به پايين تر از مبلغ 35 ميليون پوند به انتقال اتوئو تن دهد.
    اتوئو كه فصول درخشاني را در لاليگا اسپانيا پشت سر گذاشت و تجربيات خوبي از فوتبال حرفه اي دارد، تحت هيچ شرايطي حاضر نيست به كار خود در اسپانيا ادامه داده و مي خواهد به ليگ برتر انگليس ملحق شود.
    چلسي در آخرين گام موثر براي به خدمت گرفتن اتوئو مبلغ 22 ميليون پوند را پيشنهاد داده بود كه رد شد.
    از طرفي ماجراي معاوضه دروگبا و روبينيو خشم مقامات بارسلونا را برانگيخته چرا كه آبراموويچ پيش از تاكيد كرده بود بارسلونا خيال داشتن دروگبا را از سر بيرون كند و بداند كه دروگبا هرگز چلسي را ترك نخواهد كرد.

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

رونالدينيو يك قدم تا ميلان

برونزتى: كار رونالدينيو با ميلان تمام شده است!

شايد هرگز قابل باور نبود كه بارسلونا با در اختيار داشتن ستاره اى چون رونالدينيو فصل ۲۰۰۸-۲۰۰۷ را به بدترين شكل ممكن به پايان برساند.مشكل از اواسط فصل گذشته شروع شد زمانى كه رونالدينيو با فرانك رايكارد سرمربى وقت بارسلونا دچار اختلاف شد و به خاطر مشكلات مصدوميتى كه نيز داشت عملاً تبديل به يك شكست تمام عيار شد و اين مشكلات تا جايى پيش رفت كه او اعلام كرد كه قصد ترك نوكمپ را دارد و پس از اعلام اين خبر بسيارى از تيم هاى مطرح فوتبال اروپا را برآن داشتند كه در فكر جذب اين فوق ستاره بيفتند.يكى از تيم هاى مطرحى كه به دنبال جذب رونالدنيو است و احتمال موفقيتش هم مى رود ميلان است.احتمال اين اشتغال به قدرى زياد است كه روبرتو دى آُسيس برادر بزرگتر وكيل رونالدينيو تصديق كرده است كه احتمال اشتغال برادرش به ميلان ۹۰ درصد است!وى مى گويد: بهترين چيز در حال حاضر اين است كه رونالدينيو در سلامتى كامل بسر مى برد و براى آينده اش تلاش مى كند. بله من مذاكره موفق اورا با ميلان كاملاً تأييد مى كنم كه همه چيز براى حضور او در سن سيرو فراهم شده است.البته او با بارسلونا قرارداد دارد و بايد مسئولان بارسلونا ما را در اين راه كمك كنند و در طى ۱۵ روز آينده با كمك خود راه اشتغال رونالدينيو به ميلان را فراهم سازند.وكيل رونالدينيو در ادامه ضمن تكذيب خبر مذاكره اش را با تيم گالاكسى آمريكا گفت: لس آنجلس گالكسى؟! من همراه رونالدو براى حضور در يك تورنمنت در هر ستون به آمريكا سفر كرده بودم اما هرگز در آنجا با مسئولان گالكسى مذاكره اى نداشتم. برادر من ۲۸ سال سن دارد و مى خواهد ۵ تا ۶ سال ديگر در بالاترين سطح فوتبال توپ بزند و ليگ آمريكا براى او پايان راه شايد باشد!
    گاليانى ok داد
    پس از اظهارات آسيس آدريانو گاليانى نايب رئيس باشگاه ميلان اعلام كرد كه ا حتمال حضور رونالدينيو در سن سيرو بسيار زياد است !وى در اين ارتباط گفت: ما از خريد آدبايور كاملاً منصرف شده ايم زيرا قيمت اين بازيكن بسيار بالا است و به عقيده من اين بازيكن ارزش پرداخت چنين مبلغى را ندارد اما در مورد رونالدينيو داستان سازى مى كند اما بايد اعلام كنم كه شرايط نسبت به گذشته تغيير نكرده است.گاليانى در پايان گفت: رونالدينيو هرچقدر هم كه قيمتش بالا باشد مى ارزد و من اميدوار هستم كه بتوانم با رؤساى بارسا براى جذب اين بازيكن به توافق كامل برسيم.
    برونزتى: رونالدينيو ميلانى شده است
    داستان انتقال رونالدينيو به ميلان زمانى جدى مى شود كه ارنستو پروتزى بزرگ ترين وكيل نقل و انتقالات جهان فوتبال اعلام كرد كه رونالدينيو در آستانه ملحق شدن به ميلان است و به عقيده اين وكيل اگر رونالدينيو مشكل اضافه وزنش را كم كند بار ديگر تبديل به مرد شماره يك جهان فوتبال خواهد شد.وى در مصاحبه با راديو سنتر و سوئد اسپورت گفت: من به انتقال رونالدينيو به ميلان اعتقاد كامل دارم چون او ماه گذشته قراردادش را با اين تيم ايتاليايى كامل كرد.او سال هاى زيادى در بارسلونا توپ زده است و حالا وقت آن رسيده است كه تيمش را عوض كند و در تيمى جديد تبديل به ستاره شود.
    هشدار منچسترسيتى
    خبر قطعى شدن انتقال رونالدينيو به ميلان درحالى منتشر شده است كه مسئولان باشگاه منچسترسيتى به دی آسیس هشدار دادند كه هرچه زودتر موضع خود را در فوتبال اين باشگاه مشخص كنند!گرى كرك يكى از مديران سيتى در اين ارتباط و در مصاحبه با روزنامه ديلى ميل گفت: بدون شك نمى خواهيم بيش از اين به انتظار تصميم رونالدينيو بنشينيم. مدت زمان زيادى به انتظار پاسخ رونالدينيو سپرى كرده ايم و اين قابل تحمل نيست! وى هرچه زودتر بايد تكليف ما را مشخص كند.
    سفر به شرق آسيا
    جالب اين است كه رونالدينيو اين روزها بدون توجه به اين مسائل در تور آسيايى كه شركت نايك اسپانسرش براى او در نظر گرفته است در كشورهاى ژاپن، كره و چين بسر مى برد و به كارهاى تبليغاتى مشغول است اما در هر حال بايد به انتظار نشست و ديد كه سرنوشت ستاره فوتبال برزيل چه خواهد شد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •