آقا اگه موقع ثبت نام تاریخ اخذ مدرک فوق دیپلم رو 12 88 بزنیم کارت برامون صادر نمیشه ؟
آقا اگه موقع ثبت نام تاریخ اخذ مدرک فوق دیپلم رو 12 88 بزنیم کارت برامون صادر نمیشه ؟
نه مشکلی پیش نمیاد
دقیقا نمیدونم زنگ بزن از سازمان سنجشیا بپرس.
بله صادر ميشود و ميتواند در امتحان با خيال راحت هم شركت كنيد .فقط يك مسئله ميمونهاون هم اينه كه اگر انشاالله مجاز به انتخاب رشته شديد بايد دانشگاههايي رو كه بهمن ماه ثبت نام دارند رو انتخاب فرماييد .
(موفق باشيد)![]()
سلام کسی میدونه کاردانی به کارشناس الکترونیک توی کل کشور چند نفر میخواد؟
یه سوال دیگه اینکه کنکور آزاد کی ثبت نام میکنه؟
تا جايي كه يادم است پارسال حدود 10 يا 11 دانشگاه تو كل ايران بودند كه ناپيوسته الكترونيك ميگرفتن هر كدام با ظرفيت 80 تا كه از اين تعداد دانشگاه تا 5 تا در مشهد بود.
انشا الله شهریور ماه یا مهر ماه
تاريخ توزيع دفترچه دانشگاه آزاد كارداني به كارشناسي كي هستش ؟! و امتحانش؟
دوستان من ا با اينكه 24 ساعته تو اينترنت هستم دير مي فهم دفترچه كي مياد !!
لذا از شما خواهشنمدم كه به ترتيب بهترين دانشگاه ها دولتي ازاد غيرانتفاعي و ...............
كه چه تاريخي دفترچه هاشون مياد و كنكور برگزار ميشه رو بزارين با تشكر !!!
یه پست قبل رو بخون...!!!!!!!
آزمون كارداني ،كارشناسي وكارشناسي ناپيوسته دانشگاه جامع علمي - كاربردي معمولا آذر هر سال میاد و کنکورش هم دی ماه هست
آزمون كارشناسي ارشد ناپيوسته داخل هم معمولا آبان هر سال میاد و کنکورش هم بهمن ماه هست
آزمون سراسري هم که آذر ماه هر سال میاد و کنکورش تو تیر ماه سال بعدش هست
آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته معمولا فروردین ماه هر سال میاد و کنکورش تو مرداد ماهه
آزمون كارداني پيوسته آموزشكدههاي فني و حرفهاي معمولا اردیبهشت ماه هر سال میاد و کنکورش هم تو مرداد ماه هست
آزمون دوره فراگير كارشناسي ناپيوسته ( كارداني به كارشناسي ) پیام نور هم معمولا اسفند ماه هر سال ثبت نامه و کنکورش تو مرداد سال بعدش هست
آزمون دوره فراگير كارشناسي پیام نور هم مثل قبلی تو اسفند ماه ثب نامه و کنکورش تو مرداد ماهه
آزمون دوره فراگير كارشناسي ارشد پیام نور هم تو اواخر بهمن ماه و اوایل اسفند ماه ثبت نامه و کنکورش مرداد ماهه
همه اینایی که گفتم تو همون ماه ها هست ولی تاریخ دقیق نداره ...(( اینا کنکوراییه که سازمان سنجش برگزار میکنه ))
البته به ترتیب بهترینا هم نیست چون شاید نظر شما در مورد بهترینا با نظر من فرق کنه
کنکور های دانشگاه آزاد هم تاریخ دقیقی نداره
برای اطلاع از آزمون های دانشگاه آزاد فرم زیر رو پر کنین:::::
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی.
.
Last edited by farshidshd; 05-05-2009 at 13:44.
يادش بخير يه موقعي اين تاپيك رو هر وقت مي ديدم تنم مي لرزيد ياد كنكورش مي افتادم حالا كه ديگه خرمون از پل گذشته : )))) اميدوارم خر شما هم بگذره ...
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)