تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 115 از 1219 اولاول ... 15651051111121131141151161171181191251652156151115 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,141 به 1,150 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

آخر فروم باز EHHASSATNI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پشت pc یا جلوی PS3

پيش فرض

سلام میخواستم بدونم ps3 تو توپ خونه و این جاها قیمتش چنده خیلی عاشقش شدم ممنون
    دیروز توپخونه بودم 420

سلام دوستان من دو روز پيش رفتم Ps3 گرفتم
    من بازي كال اف ديوتي 4 رو گرفتم
    ايا شما بازي پيشنهادي براي من داري؟
    به نظر شما بازي ها كي هك ميشن؟
    Thanks
    mgs4
    uncharted
    gta4
    dmc4
    resistance motorstorm
    lair
    heavenly sword

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

دوستان دعا کنید این کنسول کپی خور نشه ... نمیدونم چرا تعدادی از دوستان برای این اتفاق لحظه شماری میکنند؟ الان کنسول X360 کپی خور شده، اما مشکلاتی رو بخصوص برای بازیبازان ایران بوجود آورده. دیسک هایی که در بازار هستند 90 درصدشون بی کیفت هستند و عمر لنز کنسول رو کم میکنند، بعد از استفاده از این دیسک ها باید مراقب کنسول بود تا پیغام Unplayable Disk ظاهر نشه، در XBL دیر یا زود کنسول های کپی شناسایی و بن میشند و ... .

3. این کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان دعا کنید این کنسول کپی خور نشه ... نمیدونم چرا تعدادی از دوستان برای این اتفاق لحظه شماری میکنند؟ الان کنسول X360 کپی خور شده، اما مشکلاتی رو بخصوص برای بازیبازان ایران بوجود آورده. دیسک هایی که در بازار هستند 90 درصدشون بی کیفت هستند و عمر لنز کنسول رو کم میکنند، بعد از استفاده از این دیسک ها باید مراقب کنسول بود تا پیغام Unplayable Disk ظاهر نشه، در XBL دیر یا زود کنسول های کپی شناسایی و بن میشند و ... .
    تایید میشه اساسی

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

همه اینها درست و تایید میشه.
    اما قیمت بالای بازی ها و کم بودن بازی ها هم خودش مشکل خیلی بدی هست.
    اگه بتونن طوری هک کنن که بازی به صورت فایل iso باشه و از روی هارد اجرا بشه مشکل های بالا هم که گفتید حل میشه.
    فقط این روش هم یک چند تا عیب داره.حجم محدود هارد و طول گشیدن انتقال فایل به هارد دستگاه.که البته هم زیاد به چشم نمیاد.
    به هر حال باید صبر کرد دید هکر ها چه کار میکنن.
    فعلا که سونی بد جور داره پافشاری میکنه که کنسول هاش کپی خور نشن.
    حتی اومده pspslim های تولید جدید را مادربورد هاش را عوض کرده که اونها هم دیگه به روش پاندورا فعلا هک نمیشن.روش جدیدی هم برای هکشون نیومده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه imakbari's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من یه سوال خیلی ساده دارم:

اصلاً چرا دیسک های bluray کپی نمی شن؟

(البته اگر کپی بشن هم باز هم خیلی فرقی نداره به نظر من؛ چون با توجه به قیمت بالای خود دیسک های bluray و هزینه ی بالای کپی کردنشون _ خود دیسک ریدر و از این حرفها_ احتمالاً قیمت کپی هاش هم بالا خواهد بود و با توجه به تفاوت بسیار زیاد نسخه های اصل و کپی از نظر کیفیت، باز هم عاقلانه تر اینه که دیسک اصل بگیرید! این نظر منه. من هم با choory موافقم که بهترین حالت همینه که مثل PSP هک بشه و بازیها رو به صورت image از روی هارد بخونه)

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

اصلاً چرا دیسک های bluray کپی نمی شن؟

(البته اگر کپی بشن هم باز هم خیلی فرقی نداره به نظر من؛ چون با توجه به قیمت بالای خود دیسک های bluray و هزینه ی بالای کپی کردنشون _ خود دیسک ریدر و از این حرفها_ احتمالاً قیمت کپی هاش هم بالا خواهد بود و با توجه به تفاوت بسیار زیاد نسخه های اصل و کپی از نظر کیفیت، باز هم عاقلانه تر اینه که دیسک اصل بگیرید! این نظر منه. من هم با choory موافقم که بهترین حالت همینه که مثل PSP هک بشه و بازیها رو به صورت image از روی هارد بخونه)
    به خاطر قفل چند لایه ای که دارن کرک کردنش خیلی سخته

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خود بازي و فيلماش كه هك شده.تو نت و تورنت بگردي پيدا ميكني ولي مشكل اينجاي كه سوني قادر به خوندنشون نيست نمونه:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

یعنی تا به حال هیچ خبری از کپی خور شدن Ps3 نیست؟

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

یعنی تا به حال هیچ خبری از کپی خور شدن Ps3 نیست؟
    نه ....فکر نمیکنم به این زودی ها هم خبری باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه imakbari's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من این موضوع (برای ما) در حد یک فاجعه است. اگه این قفل ها شکسته نشند و در نسل های بعدی کنسولها از این قفل ها (و به احتمال زیاد قفل هایی قوی تر از اینها) استفاده بشه، همه کارمون تمومه. البته هنوز به PC امید هست چون که بازی ها از روی Disk خونده نمی شن، بلکه روی هارد نصب می شن و CRACK کردنشون آسون تره. حتی اگه دیسک های blu-ray، جایگزین DVD بشن.

ظاهراً این فقط سونی نیست که انقدر روی این موضوع پافشاری می کنه؛ مثل این که نینتندو هم بر ضد فلش کارت ها (حافظه ها یا اداپتر هایی که کنسول DS رو کپی خور می کنن) اقداماتی رو شروع کرده. اون طور هم که p3yman_xl گفتند، کنسول های x360 کپی خور در شبکه LIVE بن میشن. وقتی همه کنسول ها اینطوری بشن، دیگه مثل الان نیست که هر بازی یی رو که اراده کنیم، بتونیم راحت بگیریمش، و باید کارهایی مثل عوض کردن بازی و اینها رو شروع کنیم...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •