adernalin جان من fs برای w610 رو گرفتم ولی پسوند فایل software ه . چی کار کنم؟ راستی من این فایلهایی که تو این چند تا پست گفتم رو با babeck چک کردم ولی همشون bad file میدن. مشکل از دانلود کردنه؟ کمکم کنید plz.
adernalin جان من fs برای w610 رو گرفتم ولی پسوند فایل software ه . چی کار کنم؟ راستی من این فایلهایی که تو این چند تا پست گفتم رو با babeck چک کردم ولی همشون bad file میدن. مشکل از دانلود کردنه؟ کمکم کنید plz.
اونای که اونجا دیدی خودم گذاشته بودم![]()
خب اگه خودت گذاشتی بگو چه جوری به mbn یا fbn تبدیل کنم؟ بهش خیلی نیاز دارم. ممنون
سلام به همگی
چند سوال
1:برای k850 بهترین FW چیه
2:ایا در صدای گوشی و سرعتش تاثیر داره؟
3:ریختنش چه وسایلی میخواد و ایا سخته و ریسکش بالاس؟
اقا یکی پیدا شه یه مین و اف اس با زبان فارسی برای k550 cid53 بزاره ما بگیریم. لطفا پسوند فایلها ssw نباشه چون اینا رو فقط با setool2lite میشه فلش کرد که من گوشیم CID53 و نمیشه و با far+jdflasher فلش میکنم و باکس ندارم. یکی کمک کنه دیگه.
من توی اون سایت روسی میرم ولی لینکش دیگه کار نمیکنه
لطفا روش نصب و لینک دانلود بهترین firmware k850 رو بزارید
ایا ممکنه اپدیت باعث خرابی گوشی بشه؟
یا در حین اپدیت گوشی مشکل پیدا کنه؟
دوست عزیز همه چی ممکنه ولی اگه درست عمل کنید هیچ اتفاقی نمی افته...
مرسی ولی میتونی اموزش نصب fw رو 850 رو واسم پیدا کنی ؟
هم چنین سایت دانلود اپدیت
دوست عزیز من اینو پیدا کردم توش دوتا fw داره ولی نمیدونم کدوم بهتره. از یکی بپرس بهت بگه. واسه دانلود باید عضو شی:
اگه برا عضو شدن مشکل داری ازکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
translate.google.com
کمک بگیر. زبان سایت مال گشور چکه... واسه آپدیت فک کنم باید دنبال a2_uploader باشی. من بلد نیستم. یکی دیگه که بلده بگه بهتره...
دستت درد نکنه!
اموزشش رو از کجا بیارم؟
من adsl دارم میشه خودکار از روی نت اپدیت کنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)