شما كه بيشتر از من ميخوني چرا معدلت كمتر از منه؟؟؟ من 17.75 ... اصلا غمش رو نخور.. تاثيرش خيلي كمه. فقط اگه اختصاصياتو بيشتر شده باشي بهتره... اميد داشته باش![]()
شما كه بيشتر از من ميخوني چرا معدلت كمتر از منه؟؟؟ من 17.75 ... اصلا غمش رو نخور.. تاثيرش خيلي كمه. فقط اگه اختصاصياتو بيشتر شده باشي بهتره... اميد داشته باش![]()
فيزيك 3 --------انديشه سازان(مبتكران)
پيش-----گاج سفيد همرا با جلد پاسخ خوبه.من خودم دارمش.
اينا با برنامه ي كانون پيش ميرن كه اصلا خوب نسيت چون درسا به صورت زوج درس مطالعه ميشه و احتمال فراموشي زياده... آزمون هاي جامع بعد از عيد مهمه....
Last edited by morteza.dmh; 26-12-2007 at 14:35.
سلام به اونايي كه اين هفته رو مثه من از دست دادن
خيلي حالم گرفته اس كه اين هفته هيچي نخوندم
همش گير كار اين نظام وظيفه بودم هي پاشو برو مدرسه امضا بگير بعد برو واكسن بزن بعد برو دكتر بعد برو
آموزش پرورش بعد برو پست هي برو نظام وظيفه باز بيا مدرسه بعد بگه برو عصر بيا
دهني از ما صاف كردن اينا
نذاشتن كه درس بخونيم افسردگي گرفتم رفت
داش مسعود از دس رفت بچه ها
سلام بچه ها
یه سوال داشتم از گسسته هر کی جواب ده ممنون می شم.
در گراف کامل با رئوس a و b و c و d و e ,f ,g,n, چند گراف کامل مرتبه 5 شامل یال های bc و ab قابل مشاهده است.
1) 10 2) 12 3) 14 4) 15
هر کی جواب بده ممنون میشم.
هرکی هم جواب نده یا روش فکر نکنه انشا الله سال دیگه رتبش به اندازه تارای موی سرش بشه.
خوب پیشاپیش از همتون تشکر می کنم
امید وارم زود جواب بدید
بای
بله دوست عزیز
تقریبا تو شهر ما همه 18 به بالا شدن
یعنی دقیقا هر کی همه سوا ها رو نوشته بود چه درست چه غلط به همه 18.5 یا 19 دادن
کلا خیلی امتحان فیزیک الکی بود
به جمله کتاب توجه داشته باشید:
مثال 25 صفحه64 :نقاط ایکس برابر مثبت و منفی 2 نقاط نا پیوستگی تابع رادیکال(چهار منهای ایکس 2) روی بازه بسته 2- و 2 است. گرچه تابع روی بازه بسته 2- و 2 پیوسته است.
وقتی بگه که نقاط ناپیوستگی (بدون گفتن روی بازه)، باید پیوستگی از دو طرف لحاظ بشه. توی این هیچکس مشکل نداره. اما مهم وقتی هست که نقاط ناپیوستگی روی بازه به ویژه بازه بسته مطرح میشود. در این مورد چند سال پیش بحثهایی شده بود و مولف کتاب نامهای برای رفع این مشکل نوشته بودند.
اما حالا با بیان این مثال، دوباره روز از نو و روزی از نو. چون حرف از روی بازه بسته میزنه، طبق آنچه تا حالا رسم بوده، نقاط ابتدایی و انتهایی بازه را نباید از نظر پیوستگی نقطهای بررسی کرد بلکه باید به صورت پیوستگی بازهای بررسی نمود.
![]()
با اینکه ما ترم اول تحلیلی میخوندیم
اما چون یه چیزایی درباره گراف میدونم جواب میدم امیدوارم درست جواب بدم
گراف اولیه داده شده یک گراف کامل مرتبه 8 است
سوال گفته چند گراف کامل مرتبه 5 شامل یال های مشخص شده موجود است
میدانیم که یک گراف کامل مرتبه 5 -5 راس دارد
چون صورت سوال 3 راس از 5 راس را مشخص کرده
ما باید به دنبال دو راس دیگر باشیم(اگر این کار را بکنیم حل مساله تمام است چون گراف اولیه کامل است بنابراین هر گرافی که ما با مشخصات داده شده بیابیم کامل است)
5 راس باقی مانده باید 2 تا را انتخاب کنیم
جواب میشود 10
Last edited by soheilsmart; 27-12-2007 at 11:50.
چنین رسمی وجود نداشته اگر حرف از پیوستگی روی بازه میزد حرف شما درست بود
اما اینجا صحبت از نقطه است(با این که بازه مطرح است پیوستگی بازه ای مطرح نیست )
بلکه پیوستگی نقطه ای مطرح است
سلام آقا سهیل دستت درد نکنه
خوندمش استدلالت به نظرم درست می آد (خیلی کارت درسته) راستش یه سوال دیگه رو هم روش گیر کردم این یکی فکر کنم سوال المپیاد باشه. اگه اینم بتونی جواب بدی ممنون می شم:
سوال)چه تعداد از گراف های ساده ی مرتبه 6 با رئوس a,b,c,d,e,f وجود دارد که راس a در آن حداقل از درجه 3 باشد.
1) 15^2
2) 14^2
3)13^2
4)12^2
منظورم از 15^2 اینه که 2 به توان 15
آقا سیهل دستت بابت سوال قبلی درد نکنه خیلی ممنونم
انشالله همیشه موفق باشی
فعلا من رفتم
Last edited by masoudHnet; 27-12-2007 at 13:13. دليل: اشتباه تایپی
از نظر من که این سوال کاملا درسته چون بحث ابتدا و انتهای بازه رو کرده که با رسم شکل کاملا قابل توجیه هست که نقطه ابتدایی بازه از چپ و نقطه انتهایی بازه از راست تفریف شده نیست بنا براین در این نقاط پیوسته نیست
این ها همه دکون بازار معلم هاست زیاد روشون فکر نکنید .
درستون بخونید اینا فقط و فقط واسه وقت تلف کنی
بای
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)