من اصلا مارکهای کمتر معروف و نا شناخته را معرفی نمیکنم.
فقط سعی کنید مارکهای معتبر بگیرید. من به شما اینو معرفی میکنم
Patriot Xportet XT 8 GB
قیمتش الآن باید حدود 21 باشه. سرعتش عالی است.
من اصلا مارکهای کمتر معروف و نا شناخته را معرفی نمیکنم.
فقط سعی کنید مارکهای معتبر بگیرید. من به شما اینو معرفی میکنم
Patriot Xportet XT 8 GB
قیمتش الآن باید حدود 21 باشه. سرعتش عالی است.
بچه ها سلام من چند تا مموری فلش به اسم Transcend دارم که در حجمهای متفاوتین ولی مشکلشاشون یکیه که اصلن نمیشه توشون رفت و این پیغامو میدن : ||| Please Insert A Disk Into Drive I |||
اینم فایل تصویری از ارور :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
ببخشید من یک فلش مموری 32 گیگ ترنسند دیدم که قیمتش 30 هزار تومان بود به نظر شما بگیرمش یا نه ؟
البته یکی از دوستام از اونور آب آورده بود و گارانتی هم نداشت ؟؟///////؟؟؟؟؟
مشکل شما اینه که فلشتون در اثر نارسایی ولتاژ خراب شده و دیگه نمیشه براش کاری کرد. اگه گارانتی داره بهتره بفرستی گارانتی. خودت رو اذیت نکن مثل من که هر موقع مشکلی برای قطعاتم پیش میاد میدم گارانتی برام تعمیر یا تعویضش کنه. گارانتی برای همین روزا خوبه دیگه!!!
من پیشنهاد میکنم که این فلش رو نگیری. آخه بعضی از دوستانم فلشهایی رو که از اون ور آب آوردند رو گرفتند اونم با چه قیمتهایی برام باورکردنی نبود. با این حال میگفتند از این کارشون پشیمون هستند. مشکلشون این بود که هر چی فایل اجرایی میریختند توش دچار مشکل میشد. یا فایلهایی رو که توش کپی میکردند میدیدند فایلی در کار نیست و فلش خالیه.
با سلام
دوستان آیا تو هر فلشی میشه نرم افزارهای پرتابل رو نصب کرد و ازش استفاده کرد ؟؟؟ یا اینکه فلش مورد نظـر بایـد قابلیت خاصی برای این کار داشته باشه ؟؟؟
بـا تــشــــکـــــــــــر
با سلام
دوستان من قصد خرید یه فلش مموری 8 GB رو دارم (بودجه 30 - 40 تومن). مطمئنا شرایطش سرعت بالا - عمر بالا و پشتیبانی خوب هست.
نظر خود من بین OCZ و Sony هستش ولی اونطور که دیدم OCZ زو همه تعریف میکنند.
چند سوال:
1- آیا OCZ انتخاب مناسبیه؟
2- کدوم سی و مدل OCZ بهتره؟ (در صورت امکان قیمت تقریبی رو بدین)
3- گارانتی OCZ برا کدوم شرکته؟
ددوست من ocz دیگه وارد نمیشه.
شرکت انفورماتیک گستر وارد میکرد که حالا فلشهای ocz رو برای گارانتی با مارک ممونکس تعویض میکنه.
با سلام یه فلش خوب معرفی کنید 8 گیگ با این مشخصات
1- دارای قتبلیت finger point همونی که تا اثر انگشت نباشه باز نمیشه
2- گارانتی مادام العمر داشته بشه
3- در ضمن در برخی فلش ها خود ش امکان پسورد گذاری رو داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)