جن و روح وجود دارن اما ufo ها رو نمی دونم
به هر حال هرچی هست کاری به ما ندارن![]()
جن و روح وجود دارن اما ufo ها رو نمی دونم
به هر حال هرچی هست کاری به ما ندارن![]()
برای کسانی که به این مسائل اعتقاد دارند و هیچ چیزی هم نمیتونه نظرشون رو عوض کنه حرفی برای گفتن ندارم، ولی برای کسانی که به دنبال حقیقت هستند باید بگم تمام علوم به ویژه فیزیک و شیمی قوانینی دارند که نه عامل جادو در معادلاتشون وجود داره و نه جن و روح و ...نوشته شده توسط seamack
ساده تر بگم شما یا باید قوانین فیزیک رو قبول کنید یا اعتقاد به جادو و ...(به همین دلیل هم در طول تاریخ نبرد دانشمندان و مذهبیون وجود داشته و دارد)
نکته آخر اینکه باز هم کسانی که به جادو اعتقاد دارند باید حرفشون رو اثبات کنند، نه اینکه ما که معتقدیم جادو و جن و روح خارج از قوانین علم هستند برای ردش دلیل علمی بیاریم!
پیشنهاد میکنم یک بار دیگه این پست رو مطالعه کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما اگر فرق بین دو کیلو گوشت و یک گربه رو بدونی که وجود روح در گربه باعث عدم وجود حرکت ارادی و تصمیم در گوشت میشه ( که یک موضوع عقلی هست و نیازی به پیش کشیدن فیزیک و شیمی(!) نیست) اونوقت متوجه میشی که قوانین حاکم بر روح و جن از همون قوانین فیزیک و شیمی پیروی میکنن که علم امروزی هنوز به اون دسترسی پیدانکرده.
همینطور که عرض کردم مفهومی که عقل اونو تایید کنه اصلا نیازی به اثبات نداره.
اگر کسی هست که از لحاظ علمی داده های عقلیو رد بکنه(!) من دیگه اصلا چیزی برای گفتن نخواهم داشت.
در واقع چون اثبات شده ، عقل اونو قبول کرده...همینطور که عرض کردم مفهومی که عقل اونو تایید کنه اصلا نیازی به اثبات نداره.
خوب عقل تاییدش کرده که اثبات شده دیگه
اون چیزی که بعنوان "ذوزنقه آبی" بهش اشاره کردی، در واقع یه جور چارچوب مشبک-مانند هستش با نخ ها یا سیم های قرمز رنگ ... عکس بزرگتر از نسخه فتوشاپی رو ضمیمه کردم ...
عکس اصلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (قبل از اینکه با فوتوشاپ اون جمجمه رو اضافه کنن) هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : مربوط میشه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تیمی از دانشگاه شیکاگو در کشور نیجر (دهه 90) که باعث پیدا شدن چندین سری اسکلت دایناسور شد ...
این هم یه مقایسه :
نمیخوام Ignorant بازی داربیارم اما به شخصه همونقدر تصویر کوانتومی از اتم رو قبول دارم که UFO رو قبول دارم. یعنی به نظرم دوتاییشون به یک اندازه غیرقابل باور و به یک اندازه قابل باور هستند.
نوشته شده توسط seamack
نوشته شده توسط seamack
اون چیزی که شما دوستان عقل می نامید چیزی جز توهم و خرافات نیست...نوشته شده توسط Capcom
حیطه ای که علم به اون دسترسی ندارد در واقع حیطه هیچ است
یا هیچ چیز نیست یا اگر هست توضیح علمی دارد.
edited by Dianella
سلام
دوستان بحث یه مقدار داره پرت میشه ها! چند تا پست اخیر که خارج از حیطه ی بحث تاپیک هستند رو حذف نمی کنم ولی لطفا برگردیم به بحث خودمون.
ممنونم
نمیدونم حرفم چقدر به موضوع تاپیک مرتبط است اما میگم
دیروز که با بچه ها تو محل بودیم یدفعه ایی دوستم آسمون رو نشون داد
دیدم یه جسم کاملا نورانی (مثل چراغ) تو آسمون به سرعت داره رد میشه
سرعتشم کم و زیاد میشد
که یهو یه جا یه توقف کرد و بعد از چند لحظه ناپدید شد
شاید باورتون نشه ولی شبیه هیچی نبود
نه شبیه(هواپیما ،موشک جت،شهاب سنگ ، نه .....)
نورش مثل چراغ بود یعنی اینکه مثل شهاب سنگ براق نبود و مثل یه ستاره نور داشت.
نمیخوام بگم حتما فلان چیز بود ولی واقعا غیر طبیعی بود.
Last edited by man7tomani; 01-10-2009 at 22:53.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)