اواااااااا ...
خاک بر چوک!!!
تاپیک منحرف شد به سمت حرفهای ... الان کمال جان میاد پوستمون رو میکنه هااااااااا
اواااااااا ...
خاک بر چوک!!!
تاپیک منحرف شد به سمت حرفهای ... الان کمال جان میاد پوستمون رو میکنه هااااااااا
ورژن شما چنده؟
اولین پستی که تو فروم مینویسم................
Nokia N95 رو بالاخره گرفتم..............
Last edited by Best N95; 12-03-2010 at 17:30.
ALT+SHIFT = فارسی
کیبورد فارسی مینویسه...........
Last edited by Best N95; 12-03-2010 at 17:29.
شما میتونی با برنامه فونت فارسی مشکلت رو حل کنی...
ممنون از توضیحاتت.پس اینطور که معلومه اصلا نمیشه نقشه های ایران و ببینیم.منظورم با جزئیات.؟؟؟ راستی اینکه میگن میتونی از طریق GPS ردیابی کنی فقط میتونی خودت و ردیابی کنی یا بقیه رو هم میتونی؟ اگه بقیه رو هم میشه از چه طریقی؟از طریق موبایل؟
بدون گارانتی 640 . تو رو خدا نگو گرون گرفتم که الان سکته میکنم.
در ضمن من اهوازم اگه اختلاف قیمتش با سایر جاها مخصوصا تهران 10 20 تومن باشه طبیعیه.
Last edited by The_Last_Samurai; 28-08-2007 at 02:08.
این جریان بلندی صدا بابا اصلا ول کن گیریم صدای N95 از تمام گوشیهای دنیا کمتر مگه می خای دیسکو راه بندازی...
راستش من منظور این دوستمون رو از این که "هر کی سوال در مورد Gps داره بپرسه" نفهمیدم.
ورژن من 12.0.013 البته وقتی خریدم روش بود. آپدیت نکردم.
سلامی گرم به گرمای آفتاب جنوب
اگه خدا بخواد من هم بعد از این چند روز تعطیلی (نیمه شعبان) ان95 را به چنگ میارم...
درسته کمی دیر اقدام به خرید این سوپر موبایل می کنم ولی هنوز هم شوق و ذوق روزای اول کلوپ رو دارم
نگرانی من از کمبود نرم افزاراش هست که برام عجیبه که بعد از یک سال و اندی و سندی هنوز نرم افزاراش کمیابه.... شاید هم من بی خبرم ...اصلا چرا شما همش در مورد صدا و gps حرف می زنین ؟؟؟ من تمام صفحات این کلوپ رو دیدم خیلی کم در مورد نرم افزار صحبت شده اگه جای دیگه ای در مورد این موضوع حرف می رنید به ما هم بگید ...راستی هنوز نرم افزار روشن نگه دارنده فلاش ان95 پیدا نشده؟...آخه من این اولین گوشی فلاش داری هست که می گیرم
اون شب برق خونه یهو قطع شدداداشم با ان70 چنان چراغ قوه ای راه انداخت که کفرم در اومد
راستی من خیلی حساس و نکته سنج هستم حتی رنگ پشت قاب ان95 هم برام مهمه ....من می خوام یا نقره ای بگیرم یا بنفش .... راستی رنگ پشت قاب گوشی شما چیه ؟؟؟ زیتونی ؟ طلایی؟ یا چمنی؟؟؟ ممنون میشم جواب بدید؟؟؟![]()
Last edited by IMANOKIA; 28-08-2007 at 15:02.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)