اینم ميخواستم بدونم که چه فريم وری بهتره ¿و اینکه از کجا بايد چک کنم که فريم ورش چنده¿و اصلاً چه فرقی دارن با هم به جز اینکه شنيدم بعضی هاش کپی خور ميشن بعضی هاش نمیشن\ربطی به اجرای بازی ها که نداره¿
اینم ميخواستم بدونم که چه فريم وری بهتره ¿و اینکه از کجا بايد چک کنم که فريم ورش چنده¿و اصلاً چه فرقی دارن با هم به جز اینکه شنيدم بعضی هاش کپی خور ميشن بعضی هاش نمیشن\ربطی به اجرای بازی ها که نداره¿
عليكم السلام امير حسين جان اولا كه اين يه سوال نشودو چند تا شد (شوخي)
امكان داره بريك بشه ولي شما چون اولين بار هست كه ميخاي كپي خورش كني بده يه مغازه تا برات ورژن 3.52 رو بريزه اگه توريش بشه خود مغازه داره بايد جواب شمارو بده ديگه انقدر پول پس ميگيرن كه چيكار كنن ميگيرن كه اين ريسك رو مقبل بشن ديگه ولي از اون به بعد ديگه شما ميتوني خودت بريزي چون ريسكش خيلي مياد پايين .
قيمت بازي ارجينال از 30 تومان به بالا وبستگي به مشهور بودن بازي داره اگه خيلي مشهورباشه تا 70 هزار تومان هم ميرسه پس به صرفه نيست ضمنا شما كپي خورشم كني بازم بازيهاي اصلي رو اجرا ميكنه .
خوب فرم ويرهاي قديمي وجديد خيلي باهم فرق ميكنن مثلا در فرم ويرهاي جديد امكان اين فراهم شده تا شما بدون umd بازيهارو از روي مموري اجرا كني ولي در فرم ويرهاي قديمي حتما بايد شما يه umd اصل داخل psp داشتي تا psp بتونه بازي هاي ديگه رو از روي مموري اجرا كنه درفرم وير هاي جديد كيفيت تصوير lcd به اخرين رزوليشن رسيده واين باعث ميشه كه شما يك فيلمي رو كه بر روي psp خود نگاه ميكني با اخرين كيفيت فيلم رو نمايش بده و...
راستي اينم يادم رفت بگم كه بازيهاي جديد فقط با ورژن3.52 اجرا ميشن.
سوالي بود در خدمتم.
همه نوع ورژني ديگه كپي خور ميشه اون مال قديم بود كه بعضي از ورژن ها كپي خور نميشدن .شما ميتوني با رفتن به گزينه settings_system settings_system informationهمون خط اول ببيني ورژن psp شما چنده.
مرسی بخاطر توضيحات خوبتون امّا بازم نگفتی که از کجا بايد فريم ور دستگاه رو بايد چک کنم¿
و اینکه پس من اگه يک پی اس پی با فريم ور آخری که گفتين بگيرم از همه بهتره ديگه آره¿و بد بدم کپی خورش کنن
کپی خور کردنش چقدر طول میکشه و چه قدر هزينشه¿
و اینکه ديگه بد از کپی خور کردنش که امکانه مشکله ديگه که نداره که خراب بشه¿ اگه فقط بخوام تو ممريش چيزی بريزم(منظورم بازی و آهنگ و این جور چيزاست¿
گفتم كه امير حسين جان همون ورژن دستگاه ديگه شما پست قبل من رو بخون تا بفهمي البته از چپ به راست.
فرقي نداره كه شما بااخرين ورژن اصلي سوني بگيري يا با اولين ورژن اون كه ورژن يك هست بل اخره شما ميخاد كپي خورش كنيد به 3.52 كپي خور كه اگه به ورژنهاي كپي خور تبديلش كنيد ديگه گارانتي psp پريده وسوني هيچ مسئوليتي قبول نميكنه.كپي خور كردنش 20 دقيقه حد اكثر تول ميكشه شما موقعي كه ميخاي ببري كپي خورش كنن شارژ باتري رو كاملا پر كن تا اونجا نخاي واستي تا باتري شارژ بشه ومشكلات ديگه.شما ميتوني بعد از كپي خور كردن اهنگ فيلم وغيره رو بريزي رو مموري وحال كني فقط مموري كمتر از 4 گيگ نگير تا بعد پشيمون نشي.ضمنا شما تا كپي خورشم نكردي ميتوني باش اهنگ فيلم وعكس نگاه كني فقط نميتوني از روي مموري بازي اجرا كني همين.
مال من ورشنش 3.4 است... فكر كنم.... كجا اينكار رو انجام مي دهند(ورژن3.52 منظورمه)؟...خودم مي تونم انجام بدم ؟؟
هزينش چقدر ميشه ؟![]()
Last edited by phrshad; 10-09-2007 at 14:18.
اقا فرشاد شما نگفتي ورژن اصلي رو ي دستگاه شما هست يا كپي خور؟
اگه اصلي كه بهتره خودتون اين كار رو انجام نديد ولي اگه كپي خوره ميتونيد خودتون به اين ورژن...
در مورد هزينه هم هركس هرچه قدر بخاد ميگيره از 10 تومان تا 30 تومان
ورژن كپي خور ه. ..
چه جوري ميشه خودم ؟ . . .
اين مطلب رو قبلا هم گفته بوديم ولي به خاطر گل روي شما بازم ميزارمش.
نكته: توجه داشته باشديد شارژ باتري شما حتما بالاي 75% باشه وشارژر نيز به psp در تمام موارد وصل باشد.(شارژر در برق باشه)
مرحله 1.
در ابتدا سه فايل زير را دانلود كنيد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمرحله 2.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر از فريمور 1.5 استفاده ميكنيد اين مرحله رو انجام دهيد و اگر از فريمور هاي OE و SE و M33 استفاده ميكنيد به مرحله بعد برويد.
فايل 3.52M33.rar را از حالت فشرده خارج كنيد و محتويات فولدر 1.50only يعني دو فولدر kxploitpatcher و kxploitpatcher% را داخل آدرس زير كپي كنيد:
ms0:/PSP/GAME
سپس در داخل PSP به منوي Game سپس Memory Stick برويد و آن را اجرا كنيد.
مرحله 3.
فولدر M33CREATOR را در آدرس زير در مموري استيك كپي كنيد:
فريمور هاي OE و SE و M33 در اين آدرس:
ms0:/PSP/GAME150
فريمور 1.5 در اين آدرس:
مرحله 4.
فايل 3.52Update EBOOT را كه در مرحله اول دانلود كرديد را از حالت فشرده خارج كنيد و نام آن را به 352.PBP تغيير دهيد و سپس در آدرس زير كپي كنيد:
ms0:/PSP/GAME150/M33CREATOR
فريمور 1.5 در اين آدرس:
ms0:/PSP/GAME/M33CREATOR
مرحله 5.
فايل 1.50Update EBOOT را كه در مرحله اول دانلود كرديد را از حالت فشرده خارج كنيد و نام آن را به 150.PBP تغيير دهيد و سپس در آدرس زير كپي كنيد:
ms0:/PSP/GAME150/M33CREATOR
فريمور 1.5 در اين آدرس:
ms0:/PSP/GAME/M33CREATOR
مرحله 6.
در محيط XMB به منوي Game سپس Memory Stick برويد و 3.52M33 CREATOR را اجرا كنيد. بعد از انجام كار از شما ميخواهد كه دكمه ضربدر را بزنيد. سپس به محيط XMB باز ميگردد.
اين مرحله ممكن است كمي طول بكشد، بنابراين وسط كار PSP را خاموش نكنيد.
مرحله 7.
دوباره به قسمت Game سپس Memory Stick برويد و 3.52M33UPDATE را اجرا كنيد. از شما ميخواهد كه براي ادامه كار دكمه ضربدر را بزنيد، اين كار را انجام دهيد و منتظر شويد تا مراحل كار كامل انجام شود در اين مرحله به هيچ عنوان مموري و يا باطري را خارج نكنيد و يا PSP را خاموش نكنيد.
بعد از اتمام مراحل كار از شما ميخواهد كه ضربدر را بزنيد. اين كار را انجام دهيد.
مرحله 7.
بعد از اينكه ضربدر را در مرحله قبل زديد دستگاه خاموش ميشود، بنابراين دوباره آن را روشن كنيد و به قسمت Setting و سپس System Setting رفته و System information را انتخاب كنيد اكنون بايد 3.52M33 را نشان بدهد.
مرحله 8.
PSP را با كابل به PC متصل كنيد و به آدرس زير برويد و فولدر هاي M33CREATOR و M33UPDATE را پاك كنيد چون ديگر به آنها احتياجي نيست.
ms0:/PSP/GAME150
فريمور 1.5 در اين آدرس:
و يا ميتوانيد مموري ديسك را فرمت كنيد.
مرحله 9.
به 3.52M33 خوش آمديد.
Last edited by rassool; 10-09-2007 at 15:21.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)