كلي كار داشتم اسير شدم عجب بدبختيي گير كرديم اي خدا
كلي كار داشتم اسير شدم عجب بدبختيي گير كرديم اي خدا
حميد جان ببخشيد ولي شايد اينجا جاش نباشه ولي ميشه يه توضيح در مورد ساخت تم برا منو فلشايي كه آپ كرديم تو گوشي بدي؟؟من با اون توضيحي كه تو صفحه اول دادي پيش ميرم و منو فلش هم فعال ميشه ولي تمه خيلي مسخره و زشت ميشه(در صورتي كه همون تم قيل از تغييرلت كاملا مناسب و ترو تميز بود)!!!!!!!!
فقط تمي كه خودت با منوي فلشactive desktop گزاشتي خوبه.........
حالا ممنون ميشم در اين موردم كمكم كني.
خيلي مخلصيم
يه سوال ديگه آخر سر تو w810 ميشه فضاي sms رو بالا برد يا نه؟؟
اگه ميشه چجوري؟؟
ممنون
با تشكر كار من با روش دوم پيشنهادي شما حل شد ممنون
احتمالا شما فلدر رو tar میکنی ولی نباید فلدر رو تبدیل کنی باید فایلهای داخل فلدر رو تبدیل کنی (موقعی که میخوای دوباره به تم برگردونی به جای انکه فلدر رو Add کنی برو داخل فلدر و کل فایلهاش رو add کن)حميد جان ببخشيد ولي شايد اينجا جاش نباشه ولي ميشه يه توضيح در مورد ساخت تم برا منو فلشايي كه آپ كرديم تو گوشي بدي؟؟من با اون توضيحي كه تو صفحه اول دادي پيش ميرم و منو فلش هم فعال ميشه ولي تمه خيلي مسخره و زشت ميشه(در صورتي كه همون تم قيل از تغييرلت كاملا مناسب و ترو تميز بود)!!!!!!!!
فقط تمي كه خودت با منوي فلشactive desktop گزاشتي خوبه.........
حالا ممنون ميشم در اين موردم كمكم كني.
خيلي مخلصي
امیدوارم مشکلت حل بشه
آقا دست شما درد نكنه كاملا مشكل حل شد....
بابا دمتون گرم چه باحالين مشكل آدمو در كوتاهترين زمان حل ميكنين......ممنون
خواهش میکنمآقا دست شما درد نكنه كاملا مشكل حل شد....
بابا دمتون گرم چه باحالين مشكل آدمو در كوتاهترين زمان حل ميكنين......ممنون
آخه این مشکل خودم هم بود
[ درایور صدا رو هم میشه با se tools آپلود کرد تو گوشی ...اول این مسیرو میسازی ifs/settings/acoustic فولدر تو فولدر بعد فایلهای آکوستیک رو کپی میکنی تو فولدر آخری بعد فولدری که شامله همی فولدر هاست رو با winrar زیپ میکنی و توی کادر misc فایل برنامه میزاری ...نوع گوشی رو انتخاب میکنی بعد میزنی فلش ...همین...]
از این روش میشه برای انتقای درایور دوربین هم استفاده کرد ؟؟؟؟ چون فوقالعاده روش سریع و بی در دسری !
Last edited by taxydo; 16-09-2007 at 01:48.
آره میشه ( البته باید مسیرش رو تغییر داد )[ درایور صدا رو هم میشه با se tools آپلود کرد تو گوشی ...اول این مسیرو میسازی ifs/settings/acoustic فولدر تو فولدر بعد فایلهای آکوستیک رو کپی میکنی تو فولدر آخری بعد فولدری که شامله همی فولدر هاست رو با winrar زیپ میکنی و توی کادر misc فایل برنامه میزاری ...نوع گوشی رو انتخاب میکنی بعد میزنی فلش ...همین...]
از این روش میشه برای انتقای درایور دوربین هم استفاده کرد ؟؟؟؟ چون فوقالعاده روش سریع و بی در دسری !
میشه لطفا مسیرش رو بنویسید .....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)