سلام دوسته عزیز .خوش اومدی.
اول بگم که v3x ویروس نمیگیره. یعنی ویروسی برایه این گوشی وجود نداره.
شما بگو. مشکلت چیه تا اگر بتونم کمکتون کنم.
سلام دوسته عزیز .خوش اومدی.
اول بگم که v3x ویروس نمیگیره. یعنی ویروسی برایه این گوشی وجود نداره.
شما بگو. مشکلت چیه تا اگر بتونم کمکتون کنم.
سلام باتشكرازسايت بسيارمفيدتون
نوار آبي رنگ پايين صفحه اصلي نصفه سمت راستش حذف شده
بعضي از صداها پارازيت گرفته
درقسمت conection منوي sync اضاف شده
منوي skin ازگوشي حذف شده
شارژ گوشي 8 ساعت بيشتر دوام نداره
آيا احتمال دارد از blue tooth باشد چون من ازگوشيهاي sony ericson p990 , nokia n73 ويك گوشي سوني اريكسون مدل پايين تر فايل دريافت كردم وبعدازحدود 8ساعت به اين مشكل برخوردم
باتشكر
راستي يادم رفت نوار آبي فقط در صفحه اصلي نصفه است
ضمنا من از گوشي زماني كه سالم بود با flex editor بك اپ گرفتم ولي نميدونم چطوري اجراش كنم
به تنطيمات اوليه گوشي هم برگشتم مشكل حل نشد
ببین ددوسته عزیز مشکلاتت زیاده. فلش سریع ترین راه.
خب شما با گوشیتن ور رفتین یا نه؟؟ احتمالا به خاطره کار با همین نرم افزارهاست. بهم خوردنه منو یا حذفه
اون بیشتر مربوط میشه به نصبه اسکین.
اما در مورده باطری نمیدونم. اونم ممکنه از سیستم عامله گوشی باشه. به هر حال پیشنهادم فلش هست.
که مشکلتون رو برطرف میکنه.
سلام خدمت دوستان عزیز از اینکه کمتر در بحثها شرکت میکنم شرمنده ام ذلیلش فقط یک بیماری که سالهاست با منه اما غرض از مزاحمت : هنگام نصب مانستر پک بوسیله motokup v0.2 وسط کار یک پیغام روی صفحه گوشی (همون جایی که ورژ ن بوت لودر نوشته 0.6.8.2 و R25221LD_U_85.83.84P ) بعد از پاک شدن نوشته ها میاد به این مضمون : CERTIFICATE EROR وروی پنجره motokup هم همین پیغام میاد باضافه پیغام GENERIK ERROR مانستر پکی که دانلود کردم دقیقا با ورژن بوت لودر و نسخه برنامه ذکر شده r2522... هماهنگ نمیدونم ایراد کار در کجاست در ضمن سوال اخر اینکه برای apdate کردن گوشی با استفاده از سایت موتورولا و یا نرم افزار motorola phon tools چکار باید بکنم چون اپراتور ایرانسل گفت که دلیل کانکت نشدن گوشیت به GPRS اپدیت نبودنشه ببخشید سوالم طولانی شد!
من یه v3x خریدم وقتی درشو باز میکنم از اسپیکرش صدای ویز ویز کمی میاد از چیش میتونه باشه در ضمن احساس میکنم وقتی شارژش یک دونه کم میشه این صدا شروع میشه و اصلا قطع نمیشه لطفا بگید مشکلش چیه جدیه؟؟؟؟
سلام .خوش اومدی عزیز..
اگر اشتباه نکنم هیچ مشکلی نداری.. این صدا به خاطره تغذیه ی قوی منبعی هست که نور زیاده پشته صفحه
کلیدترو تامین میکنه. وفقط وقتی میاد که نوره صفحه کلید روشن هستش..ببین درست میگم... ؟؟! که کاملا
طبیعیه.
سلام من یه v3x دارم برنامه ای می خواستم که وقتی با بلوتوث sms می فرستی گوشی اونو قبول کنه و اونو بخونه.با تشکر
سلام. خوش اومدی عزیز.
منظورتون رو درست متوجه نشدم شما میخاید با بولوتوث sms بفرستید؟ یا sms هایه دریافتی رو مشاهده کنید؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)