نه دوست عزیز
منظور من این بود که یه کتاب یا چیزی باشه که شامل تمام این کلمات باشه به همراه معنی فارسی ونه اینکه مثلا تو دیکشنری یه کلمه که تو ذهنمه رو بزنم بعد معنیش رو بگیرم
ممنون
نه دوست عزیز
منظور من این بود که یه کتاب یا چیزی باشه که شامل تمام این کلمات باشه به همراه معنی فارسی ونه اینکه مثلا تو دیکشنری یه کلمه که تو ذهنمه رو بزنم بعد معنیش رو بگیرم
ممنون
سلام
برای ثبت نام امتحان معلمی زبان یه آموزشگاه ازمون خواستند رزومه بنویسیم. من نوشتم ولی می ترسم توش اشکال و غلط باشه لطفا رزومه ی من رو بخونید و هر جا که غلط نوشتم رو مشخص کنید .بی زحمت درستش رو هم بنویسید.
خیلی ممنون
----------------------------
Objective: To secure English teaching position utilizing creativity and a true desire to educate in...
Education: Studying for bachelor of ...in ....
Finished Advanced 3
Diploma from ...school
Experience: Educate some students unformally , interest them in English and math and converted their grades to high levels
Summary of Qualification: Demonstrate ability to interact and communicate with students secially childeren
Deep interest and joy in working with children
Sound knowledge of human behavior and performance : individual differences in ability , personality , and interests ;dearing and motivation
Proficiency at talking to others to convey information effectively
Remarkable ability to select and use training / instructional methods and procedures appropriate for the situation when learning or teaching new things
Last edited by Dexter 2009; 05-02-2011 at 12:31.
دوست عزیز اگر کسی نتوانست کمکت کند اگر اشتباه نکرده باشم سایت راسخون نرم افزاری برای این کار گذاشته بود یه نگاهی بینداز
سلام
این آموزش در خواب زبان رو کسی تست کرده؟
روشش چطوریه؟
در چه سطحی قابل استفاده ست؟
نتیجه بخشه؟
سلام.
من چند تا ویدیو می خوام که مرتبط با انگلیسی دوم دبیرستان باشه؟؟؟؟؟؟؟؟
یا اینکه اگه مرتبط با دروس نبود برای چنین دانش آموزی قابل فهم باشه!!!!!
کسی داره؟؟؟؟؟خیلی احتیاج دارم!!!
با این کار هم تایپ انگلیسی مان خوب میشود و هم Listening مان و هم به خودمان و دیگران کمک می کنیم نحوه نگارش کلمات و جملات انگلیسی را درست متوجه شویم
کسایی که مایل هستند در این تاپیک اعلام حضور کنند
اگر 8 نفر اعلام امادگی کنند با خودم 9 نفر می شویم و هر نفر 10 درس را تایپ کند متن 90 درس نصرت آماده میشود
آفرین .... کاری است بس زیبا
مثل این که کسی علاقمند به همکاری نیست!
دوستان عزیزم
من فایلهای صوتی مربوط که این مجموعه کتابها رو که شش جلد هست رو از یکی از سایتهای فارسی دانلود کردم
کیفیت و محتوا به نظر من عالی هست و توصیه میکنم حتما دانلود کنید
اما متاسفانه word list مربوط به درسها رو نتونستم پیدا کنم
اگر دارین، خواهش میکنم برای دانلود بذارین؛ ممنون
من هم فایل های صوتی رو گیر آوردم، اما کتاباش رو نه، اگر کسی از دوستان سراغ دارند بگذارند، مجموعه بسیار کاملی هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)