تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1149 از 1320 اولاول ... 149649104910991139114511461147114811491150115111521153115911991249 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,481 به 11,490 از 13197

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2018

پيش فرض

اگر اپل دارید این طبعی هست
    ممکنه ای مسیج یا فیس تایم برای فعال سازی اس ام اسی ارسال کند
    یا اینکه اندروید بی دروپیکر برنامه ای ویروسی چیزی داشته باشید
    نه اپله .اره چک کردم این دو تا فعال بودن .توی همراه اول هم یه گزینه ی پیامک تبلیغاتی فعال بود که اونم غیرفعال کردم.فیس تایم رو غیرفعال کردم ولی اگه imassage رو غیرفعال کنم میتونم با سیم کارت پیامک عادی بفرستم یا کلا سرویس sms غیرفعال میشه ؟
    Last edited by morteza_mombeini; 08-04-2019 at 09:07.

2. این کاربر از morteza_mombeini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

نه اپله .اره چک کردم این دو تا فعال بودن .توی همراه اول هم یه گزینه ی پیامک تبلیغاتی فعال بود که اونم غیرفعال کردم.فیس تایم رو غیرفعال کردم ولی اگه imassage رو غیرفعال کنم میتونم با سیم کارت پیامک عادی بفرستم یا کلا سرویس sms غیرفعال میشه ؟
    ای مسیج و فیس تایم سرویس های اختصاصی اپل هستند
    یعنی اپل به اپل اگه شما پیامی ارسال کنید و دو طرف ای مسیج فعال داشته باشن پیام هایی ک تو مسیج ارسال میکنید ابی رنگ میشه ک نشون دهنده اینه ک رو بستر ای مسیج (اینترنتی)شما پیام رو ارسال کردید
    ولی اگر ای مسیج رو غیر فعال کنید پیام ها بصورت سبز رنگ ارسال میشه از طریق sms

یک بار اگ فعال کنید هزینه یک بار فعالسازی رو برای شما در نظر میگیره
    ولی اگ هربار سیمکارت رو تعویض کنید خارج و سیمی دیگر وارد کنید غیر فعال و دوباره نیاز به فعالسازی داره
    ازتون هم بعد وارد کردن سیم کارت میپرسه که ارسال کنه اس ام اس رو یا خیر

4. 2 کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

من اینترنت سالانه دارم از زمان طرح مجانی 3 تا 7 الان باید تمدید کنم، آیا طرح 3 تا 7 ادامه داره رو تمدید جدید ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من اینترنت سالانه دارم از زمان طرح مجانی 3 تا 7 الان باید تمدید کنم، آیا طرح 3 تا 7 ادامه داره رو تمدید جدید ؟
    اگر این بسته ای که میخواید تمدید کنید، بسته رزرویه که مال قبله با همون قیمت قبل، بله دانلود رایگان 3 تا 7 رو داره.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام
    با تعویض انتن سرعت بیشتری دریافت می کنم
    اگر فاصله منزل شما به دکلی که بهش وصل شدی زیاده باید برای افزایش سرعت و کیفیت آنتن تهیه کنی و اگر انتن بخوبی تنظیم شود خیلی راحت سرعت بالای 10 مگابایت بشما میدهد

اگر فقط با انتن داخلی میخوای کار کنی باید پشت مودم بسمت دکل قرار بگیرد یا اینکه بصورت خوابیده باشد
    انتن داخلی این مودم هم اگر اون قسمتهایی که در عکس علامت زدم باندازه کمی از سولدر ماسک را بتراشی یک لایه مسی میبینی که همان انتن روی برد است که البته دقت کنی مستقیم به کانکتور انتن هم متصل شده
    برای اینکه مستقیم پایه مسی یا الومینیومی انتن را لحیم زد هم مناسبه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. این کاربر از xshya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

من یه مودم میخوام برای نت شبانه همراه اول زیاد گرون نباشه و خروجی RG45 داشته باشه بتونم یه روتر اکسس پوینت وصلش کنم.
    2 - و اینکه سیم کارت اعتباری مدل خاصی داره برای اینکار ؟
    3- اگه من فقط بسته شبانه داشته باشم و در ساعت دیگه ای استفاده کنم ( خارج از 1 تا 11 ) از اعتبارم کم میشه و من قطع میشم دیگه نمیشه استفاده کرد دوباره باید شارژ کنم ؟ بهترین سیاست چیه برای استفاده شبانه ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

من یه مودم میخوام برای نت شبانه همراه اول زیاد گرون نباشه و خروجی RG45 داشته باشه بتونم یه روتر اکسس پوینت وصلش کنم.
    2 - و اینکه سیم کارت اعتباری مدل خاصی داره برای اینکار ؟
    3- اگه من فقط بسته شبانه داشته باشم و در ساعت دیگه ای استفاده کنم ( خارج از 1 تا 11 ) از اعتبارم کم میشه و من قطع میشم دیگه نمیشه استفاده کرد دوباره باید شارژ کنم ؟ بهترین سیاست چیه برای استفاده شبانه ؟
    سیاست اینه ی خط اعتباری پیدا کنی فقط بسته شبانه بگیری روش همینو بس اعتبارم ۰ باشه
    فقط شبانه داشته باشی!
    مودم نمیشه زیاد گرون نباشه وقتی پیاز خداتومنه مودم ک جای خود داره
    بهتره ی مودم dsl ایسوس بخری و با ی گوشی اندروید هات اسپات کنی بهش
    چون الان cat6 مودم نمیتونی چیز خوب بگیری دستت ارزون باشه

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سیاست اینه ی خط اعتباری پیدا کنی فقط بسته شبانه بگیری روش همینو بس اعتبارم ۰ باشه
    فقط شبانه داشته باشی!
    مودم نمیشه زیاد گرون نباشه وقتی پیاز خداتومنه مودم ک جای خود داره
    بهتره ی مودم dsl ایسوس بخری و با ی گوشی اندروید هات اسپات کنی بهش
    چون الان cat6 مودم نمیتونی چیز خوب بگیری دستت ارزون باشه
    مرسی از پاسخگویی فول اچ دی جان ..
    چرا باید حتما cat 6 باشه من با گوشی Samsung A5 2017 (Cat6 300/50 Mbps) تا حالا بندرت بالای 50 مگا بیت شبانه گرفتم یعنی رو مودم cat6 بهتر میشه ؟
    حالا برای چیزی که من میخوام صرفنظر از هزینه چه مودمی میشه گرفت ؟ من میخوام به همون روتر خودم وصلش کنم دیگه شیکه وایرلسم یکی باشه
    و در مورد اعتبار یعنی اگه صفر باشه سر ساعت خودش قطع میشه ؟

پروفشنال MAHY@R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Polaris

پيش فرض

دوستان اینترنت شبانه رو چطور میشه چک کرد که چقدر از حجمش مونده؟

تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

مرسی از پاسخگویی فول اچ دی جان ..
    چرا باید حتما cat 6 باشه من با گوشی Samsung A5 2017 (Cat6 300/50 Mbps) تا حالا بندرت بالای 50 مگا بیت شبانه گرفتم یعنی رو مودم cat6 بهتر میشه ؟
    حالا برای چیزی که من میخوام صرفنظر از هزینه چه مودمی میشه گرفت ؟ من میخوام به همون روتر خودم وصلش کنم دیگه شیکه وایرلسم یکی باشه
    و در مورد اعتبار یعنی اگه صفر باشه سر ساعت خودش قطع میشه ؟
    اگ صرفا بسته میخوای شبانه بخری باید اندازه بسته شبانه فقط سیمکارت رو شارژکنی
    چون مصرف ازاد رو نداره جلوشو بگیری عین ایرانسل
    برای من دایمی پیش اومده اون تایما ک همراه اول با خرید هر بسته از ۲ شب تا ۷ صبح اینترنت رایگان داشت سر ساعت ۶ یهو میرفت رو بسته اصلی و برام چند باری رزور بسته خرید و قبضم رو ترکوند!
    پس در هر صورت اگ استفاده از اینترنت همراه اول رو داری ی خط جدا گونه اعتباری در نظر بگیر و شارژ زیاد نکنش فقط اندازه بسته ای ک نیاز داری! و اینکه بله سر ساعت باید خودش قطع شه!
    ببین اگ گوشی کت ۶ داری و زیاد سرعت نداری خب ب خیلی از عوامل بستگی داره!
    اول ک دریافت سیگنال مودم با گوشی تفاوت های فاحشی داره!
    چون خط های انتن کنار گوشی رو شما با در دست گرفتن گوشی میگیریشون این خودش سیگنال رو ضعیف تر میکنه در نتیجه سرعت کم تری میگیری مودم قابلیت اتصال انتن اکسترنال داره ک گوشی نداره
    اگ در هر صورت سیگنال خوبی داری (ن اون تعداد انتن هایی ک بالای گوشی میبینی انتن پر به این معنی نیست ک سیگنال خوبی داری) باید ببینی منطقتون اختلال فرکانسی شاید داشته باشه و منطقتون پهنای کمی داشته باشه و...
    و حتی با تنظیم دستی apn سرعتتون کمی بالاتر میره
    باید خبره باشی و بتونی بفهمی ک مشکل کمبود سرعتت از چیه! و باید بررسی کنید از سیگنالتون تو خونه اگ سیگنالتون بد باشه باید مودم با انتن خارجی بخرید ک سرعت های بالاترشو تجربه کنید

اگ بخواید به همون روتری ک خودتون میخواید وصل کنید باید بدونید ک اون روترون wan رو داشته باشه!

اگ روترون اون قابلیت رو داشت پس میتونید هر مودمی رو بخواید بخرید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون من قیمت ها دستم نیست و اپدیت نیستم تو این موضوع
    ولی مودم هست ارزونش ک cat 6 نیست و مودمی هست ک حتی cat 16 هست و هم قیمت شایدم بیشتر از گوشیتون باشه

14. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •