تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1149 از 1421 اولاول ... 149649104910991139114511461147114811491150115111521153115911991249 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,481 به 11,490 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

به به سلام بر maskot خان عزیز

داداش شما الان سرویست چیه دقیقا؟

من یک مگ یک ساله دارم ۴ گیگ
    منم هم یک مگ محدود دارم

آخر فروم باز ruzbeh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

پیش قاضی و ملق بازی بالاترین سرویس های وب که شبانه داره یک مگ هست که اونم شبی بیشتر از 2.5 گیگ بیشتر نمیشه دانلود کرد تازه فکر نکنم اصلا سرویس شما شبانه رایگان داشته باشه چون فکر کنم دینامیت داری شما چون سرویس های 1 مگ رو رو 4 مگ می بندن و سرعت شما 8 مگ هست
    در ضمن اون فشفشه هم شما براش پول اضافه می دین من گفتم تایم رایگان و دانلود رایگان
    عزیز من شما با شبی 4 گیگ حال کن اینترنت مخابرات و مجانی هم بدن دیگه من نمی گیرم،اگه ساعت 4 تا 7 بیدار شدم برات تست لینک مستقیم می زارم حال کنی

اگه نباشه جاش خالی می مونه ghadami2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

عزیز من شما با شبی 4 گیگ حال کن اینترنت مخابرات و مجانی هم بدن دیگه من نمی گیرم،اگه ساعت 4 تا 7 بیدار شدم برات تست لینک مستقیم می زارم حال کنی
    دوست عزیز چه فایده داره سرعت 8مگ و نداشتن تایم رایگان؟ من دو مگ محدود مخابرات دارم کاملا هم راضیم شبی 5.5 تا 6 گیگم رایگان دانلود دارم. خیلی راحت از یوتیوب فیلم انلاین میبینم و.... کلا کار منو راه میندازه و برای بیشتر بچه ها همین قدر کفایت میکنه.

4. 5 کاربر از ghadami2005 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

آخه وقتی می تونم با ترافیک فشفشه دانلود کنم چرا ساعت 4 صبح بلند شم که بزارم دانلود شه !
    هدف از دانلود در ساعات بعد نیمه شب رو همه میدونن. رایگان بودنشه!
    درضمن یعنی میخواین بگین توانایی تنظیم دانلود منجر برای دانلود خودکار رو ندارین؟ عجب!

Sent from my HUAWEI G700-U10

6. 4 کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

اتفاقا دارم حال می کنم شدید کلا اگه باهاش حال نمی کردم صد درصد تخلیه می کردم
    در ضمن شما لازم نیست ساعت 4 به بعد لینک سرعت بزاری چون از کجا معلوم رایگان باشه شما بی زحمت idm رو تنظیم کن تو این 3 ساعت دانلود کنه بعد برو عکس پنل رو بزار که چقدر دانلود کرده خودت هم بگیر لالا کن
    البته اینم بگم که اینترنت روزبه حالا به هر دلیلی کیفیت مناسبی داره اگه یه سر به تاپیک های وب بزنید می بینید که خیلی ها دارن می نالن از کیفیت بد این isp البته فکر کنم تو مازندران سرویس هاش نسبت به دیگر نفاط کشور کیفیت بالاتری داره ولی چیزی که اکثر دوستان رو تو مخابرات نگه داشته دانلود شبانش هست نه سرعت و کیفیت اینترنت روزانش که به لعن خدا هم نمی ارزه البته برا من که کیفیت خوبه چون مخابرات بقل خونمونه فاصله کم باعث شده خیلی از مشکلات دوستان رو من ندارم

8. 4 کاربر از maskot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ruzbeh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اتفاقا دارم حال می کنم شدید کلا اگه باهاش حال نمی کردم صد درصد تخلیه می کردم
    در ضمن شما لازم نیست ساعت 4 به بعد لینک سرعت بزاری چون از کجا معلوم رایگان باشه شما بی زحمت idm رو تنظیم کن تو این 3 ساعت دانلود کنه بعد برو عکس پنل رو بزار که چقدر دانلود کرده خودت هم بگیر لالا کن
    البته اینم بگم که اینترنت روزبه حالا به هر دلیلی کیفیت مناسبی داره اگه یه سر به تاپیک های وب بزنید می بینید که خیلی ها دارن می نالن از کیفیت بد این isp البته فکر کنم تو مازندران سرویس هاش نسبت به دیگر نفاط کشور کیفیت بالاتری داره ولی چیزی که اکثر دوستان رو تو مخابرات نگه داشته دانلود شبانش هست نه سرعت و کیفیت اینترنت روزانش که به لعن خدا هم نمی ارزه البته برا من که کیفیت خوبه چون مخابرات بقل خونمونه فاصله کم باعث شده خیلی از مشکلات دوستان رو من ندارم
    آقا کمک بفرستین،چالوس رفته زیر برف،1.5 متر برف نشسته،سرعت اینترنت چه خوب شده 95 %

10. 3 کاربر از ruzbeh1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

12. این کاربر از eefe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohsen_hot20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

پرسرعت‌ترین اینترنت را از کدام شرکت‌ها بگیریم؟
    یکشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۰:۱۸

پرسرعت‌ترین ارائه‌دهندگان اینترنت در دی ماه سال جاری معرفی شدند.
    به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در حوزه اینترنت 128 کیلوبیتی شش شرکت به عنوان ارائه‌کنندگان پرسرعت‌ترین خدمات شناخته شده‌اند و به ترتیب شرکت پیروزلین، شرکت رسانه اصفهان نت، شرکت عصر انتقال داده‌ها، شرکت مخابرات گیلان، شرکت آریا‌نا گستر اسپادانا و شرکت مخابرات خراسان به عنوان ارائه‌دهندگان پرسرعت‌ترین اینترنت در این حجم شناخته شده‌اند.
    ***اینترنت 256 کیلوبیتی
    در بخش اینترنت 256 نیز هفت شرکت به عنوان ISP‌های دارای خدمات پرسرعت یاد شده‌اند که بنابراعلام مرکز مدیریت توسعه ملی اینترنت (متما) شرکت مخابرات استان اصفهان درصدر این جدول قرار دارد. پارس آنلاین رتبه‌ی دوم این بخش را به خود اختصاص داده و پس از آن از مخابرات استان اردبیل نام برده شده است.
    شرکت‌های مخابرات استان قزوین، مخابرات استان قم، مخابرات استان همدان و مخابرات خراسان رضوی دیگر شرکت‌های ارائه‌دهنده‌ی پرسرعت‌ترین خدمات در بخش 256 کیلوبیت عنوان شده‌اند.
    *** اینترنت 512 کیلوبیتی
    شرکت شبکه گستر پیام‌آوران کویر (بیرجند)، شرکت آریانا گستر اسپادانا و شرکت عصر انتقال داده‌ها سه شرکتی هستند که در این حوزه در صدر قرار دارند.
    پس از این شرکت‌ها، مخابرات اردبیل، مخابرات کرمان، مخابرات چهارمحال بختیاری، شرکت رهانت زنجان و پیشگامان توسعه ارتباطات در رده‌های بعدی جدول ISP‌های پرسرعت حجم 512 کیلوبیت قرار می‌گیرند.
    *** اینترنت یک مگابیتی
    بنابراعلام متما، مخابرات استان همدان، آزاد نت رسانه، شرکت شهرداد شبکیه سه شرکتی هستند که در این بخش در رده‌های صدر جدول قرار می‌گیرند.
    هم‌چنین شرکت فن‌آوری پدیدار، شرکت عصر انتقال داده‌ها و شرکت رایانه دانش گلستان دیگر ISP‌هایی (شرکتهای ارایه کننده اینترنت) هستند که اعلام شده خدمات آنها سرعت بیشتری نسبت به سایر شرکت‌های ارائه‌دهنده‌ی اینترنت دارد.
    *** اینترنت دومگابیتی
    در پایان در حوزه اینترنت دومگابایتی نیز از پنچ شرکت نام برده شده که شرکت رسانه اصفهان نت، شرکت توسعه رسان پاسارگاد، شرکت توس آشنا در رده‌های اول تا سوم و شرکت‌های عصر انتقال داده‌ها و مخابرات لرستان در رده‌های بعدی قرار می‌گیرند.
    به گزارش ایسنا، نکته‌ی جالبی که در این زمینه وجود دارد آنکه هفته گذشته معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در ارزیابی اپراتورهای ارائه‌دهنده‌ی اینترنت پرسرعت اعلام کرده بود: از بین 12 شرکت ارائه‌دهنده خدمات اینترنت پرسرعت (ADSL) شرکت‌های آریارسانه تدبیر، انتقال داده‌های آسیاتک، پیشگامان توسعه ارتباطات و پارسان لین ارتباطات به ترتیب رتبه‌های اول تا چهارم را کسب کردند.
    حسن رضوانی در این زمینه گفته بود: در ارزیابی دو ماهه مهر و آبان شرکتهای نداگستر صبا، داده‌گستر عصرنوین، داده پردازی فن آوا، انتقال داده‌های رهام داتک، عصر انتقال دادها، مخابرات ایران، کارا امین ارتباط و لایزر به ترتیب رتبه‌های پنجم تا دوازدهم را کسب کردند. اما نکته جالب این که با وجود آنکه در لیست سازمان تنظیم مقررات مخابرات رتبه دهم را به خود اختصاص داده در لیست متما در اکثر حجم ها حدود نیمی از برترین‌ها به مخابرات اختصاص یافته و هیچ اسمی از شرکتهایی مانند آریا رسانه تدبیر یا آسیا تک و ... که جزو بهترین شرکتها از دیدگاه سازمان تنظیم مقررات بوده اند نیست.
    البته ممکن است گفته شود ارزیابیهای سازمان تنظیم مقررات ارتباطات مربوط به ماه های مهر و آبان می شود و ارزیابی مرکز متما مربوط به دی ماه بوده که البته تجربه گویای آن است که معمولا کیفیت سرویس شرکتها طی یک یا دو ماه تفاوت چندان چشمگیری نخواهد داشت.

14. 3 کاربر از mohsen_hot20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    صفر و یک

پيش فرض

سلام
    ای اقا تایم اوت درستش کنن سرعت بخوره تو سرشون
    البته میدونم درست بشو نیست ۸ ماهی از شروع تایم اوتها میگذره ولی اینطور که نشون میده پایانی در کار نیست:(

16. 2 کاربر از gnulinux بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه abolfazl64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

بیانیه وزارت ارتباطات :
    اینترنت واسه فرهنگ مردم سمه . پس ما را یاری کنید تا اینترنت را نابود کنیم.
    Last edited by abolfazl64; 03-02-2014 at 08:20.

18. 4 کاربر از abolfazl64 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •