۱ مگ نامحدود رو شرکت های وایرلس با بهترین کیفیت میدن ۱۱۰-۱۲۰. این قیمت برای adsl خیلی گرونه مگه اینکه رو ۲ مگ باشه که مطمئنا اینطور نیست
Sent from my iPhone using Tapatalk
۱ مگ نامحدود رو شرکت های وایرلس با بهترین کیفیت میدن ۱۱۰-۱۲۰. این قیمت برای adsl خیلی گرونه مگه اینکه رو ۲ مگ باشه که مطمئنا اینطور نیست
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by arash59b; 15-06-2014 at 14:45.
به لعنت خدا هم نمی ارزه !!! وایرلس توی شهر ما 512 نامحدود با ضریب اشتراک 1 به 4 با پینگ زیر 180 با سرورهای خارجی و 50 با سرورهای داخلی بدون نوسان ماهی 69 تومن اون وقت اینا میان میدن 54استان های دیگه دارن با همون قیمت قبلی میدن !! بدخت اونیه که توی این خراب شده هست و بدبخت تر اونیه که توی خوزستانه !!! استانه داریم آخه ...
![]()
2 مگ نامحدود که ماهیانه 77700 تومن بود شده 147960 تومن ، آخه مگه چه خبره !!!!!!!!
این قیمت ها برای مخابرات که نه پشتیبانی درستی داره و نه کیفیت سرویس هاش ثابته ، اصلا قابل قبول نیست ، با این کار فقط مشتری هاش رو از دست میده
هر چند ، پولی که مخابرات از قرار دادهایی که برای تامین پهنای پاند شرکت ها به دست میاره ، اون قدری هست که این اشتراک هایی که ما ازش می گیریم اصلا براش به حساب نمی یاد.
نکته : به زودی قیمت ، اشتراک های نامحدود شرکت هایی مثل فن آوا هم زیاد میشه چون تا اون جایی که اطلاع دارم این شرکت ها هم از مخابرات پهنای باند میگیرن.
Last edited by megax; 15-06-2014 at 15:01.
سرویس راه اندازی و تست شد
128 نامحدود سرعت دانلود 10 تا20
فاجعس با این پولی که میگیرن
نمیدونم هر جور صلاح میدونی!
نه بابا اینه شبانه رو برداشتن که تو تابستون کسی نتونه دانلود کنه اونوقت بیان جشنواره بزارن؟؟!!!
اصلا وسوسه نشو چون پولتو میریزی دور با این پول یا از شرکت دیگه (مثلا فن اوای اصلی که 512نامحدودو میده 25تومن)نامحدود بگیر یا برو وایرلس یه راه دیگه اینکه شکایت کنی تنظیم مقررات و گرونفروشی رو بنویسی براشون
این فامیلمون قاطی کرده
میگه بابا این چه سرویس انداختی توی پاچمون باید 1 ماه تحملش کنیم
امیدیه اصلا شرکت درست و حسابی نداره
من با همین مخابرات میسازم حوصله ندارم سرویس اینا عوض کنم چون باقی شرکتام اشغالن یه دفعه خوبن یه دفعه بعد گرون با سرعت کم ولی شکایت همیشه مینویسم تاثیری هم نداره
Last edited by ali_phd71; 15-06-2014 at 15:20.
نامحدودا توی سیترا هستن؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
بله توی سامانه سیترا هستن
البته هم خودم هم فامیل ضحی هستیم حالا دیگه باقی دوستان رو نمیدونم
باید همگی به خاطر گرون فروشی شکایت کنیم تا بهمن مردم گاگول نیستن
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
بهترین راه همینه الان که شکایتا مجبورشون کردن نامحدودا رو برگردونن دوباره اگه مردم شکایت کنن مجبور میشن قیمتا رو بیارن پایین البته دیگه کاربری نمونده مخابرات فقط کسایی که مجبورن موندن که تعدادشون هم کمه
Last edited by farshad0123; 15-06-2014 at 16:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)