من حرفه ای نیستم ولی پیشنهاد میکنم اینا رو تست کنین:::
Guerlain IDEAL Cologne
Burberry Sport
Armani Code Sport
Insurrection-II-Pure
Mancera Cedrat-Boise
من حرفه ای نیستم ولی پیشنهاد میکنم اینا رو تست کنین:::
Guerlain IDEAL Cologne
Burberry Sport
Armani Code Sport
Insurrection-II-Pure
Mancera Cedrat-Boise
ممنون از راهنمایی و پاسخ گویی شما
ابتدا دو عطر گرلن و آرمانی رو میخوام تست کنم.نتیجه رو همینجا میزارم
بازم ممنون
سلام
امروز سفارشم از ارشاکو رسید بسته بندی بدی نداشت. ولی من بدون تست ایسه میاکی بلو رو خریدم بوی اولیه اش رو که اصلا نپسندیدم. بوی ثانویه هم همش تو حاشیه بود. تو ذهنم یه انتظار دیگه داشتم. آدم رو یاد این عطر هایی میندازه که وقتی میری خونه دوست و آشنا عطرهایی که سر میز هست رو چک میکنی.یعنی خاص نیست. البته باید بازخورد بقیه رو ببینمشیشه قشنگی داره
![]()
Last edited by aftab_azad20; 07-01-2016 at 19:37.
این فصل اصلا مناسب تست ایسی بلو نیست! شما بذارش واسه فصل گرم هم خودت بی نهایت ازش لذت میبری هم اطرافیان رو تحت تاثیر قرار میدی.جزو بهترین هاس از نظر من!!!
اره میدونم. تو این سرما وقت تست نیست.البته وقتی یه مدت طولانی میگذره بوی خوبی داره.
سلام
ببخشید بین بلک ایکس اس عادی و لکسس کدوم پخش بوش بیشتره!؟
اختلاف قابل ملاحظه اي ندارن
خيلي جزيي لكسس بهتره
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوست گرامی این ادکلن بیشتر برای فصل تابستان مورد استفاده قرار میگیره و بهترین زمان استفادش تابستان هست بخاطر معتدل وتلخ بودن اون
بخاطر اینکه این فصل از سال از این ادکل استفاده می کنی، ممکنه پخش بو و ماندگاری اونو متوجه نشی.
خرید از ارشاکو چطور بود؟ ادکلن اصل بود؟
کلا پیدا کردن ادکلن سردی که هم رایحه خاصی داشته باشه و هم پخش و ماندگاری خوب اصلا کار ساده ای نیست
ارشاکو به نسبت قیمت مناسبی داشت یعنی همین ایسه میاکی رو ۱۲۵میل میده ۱۴۸که به نسبت سایتهای معروف دیگه خوب بود.ضمانت برگشت هم که داره.سفارشم به موقع رسید.از نظر اصل بودن که کدها همخونی داشت. بعلاوه ماندگاری خیلی خوب.
دقیقا منم دنبال یه رایحه هستم که خنک و خاص باشه و ماندگاری بالا.تو نگاه اول ایسه میاکی یه رایحه معمولی داشت اما وقتی زمان میگذره کم کم خودشو نشون میده. این رایحه تند اولش همون رزماریه؟که تا اخرش هم هست و حکم فرماست.از این زیاد خوشم نمی یاد.ولی بازم میگم بعد از گذشت زمان خوب میشه.ولی خیلی زمان می بره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)