تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1149 از 4105 اولاول ... 14964910491099113911451146114711481149115011511152115311591199124916492149 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,481 به 11,490 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بله برای بچه های ناجا چه بومی چه غیر بومی ظلم هست چون همه شرایط یکسان دارن
    یکی تعریف میکرد خونشون تا کلانتری محلشون 2-3 دیقه راه بیشتر نبود ولی هر 2 هفته یکبار یه جمعه اونم عصر هاش میومد خونه ! برای همچین کسی واقعا ظلمه ، تازه همون استحقاقی اش رو به زور میدن !
    ولی جایی مثل ارتش که قسمت های اداری مشخصی داره و بالاخره یه نظمی توش هست به نظرم باید همچین چیزی تعریف میشد
    از طرفی هم قانون گذار مدت بیشتر مرخصی رو کلا منتفی نکرده به عهده فرمانده مستقیم یگان گذاشته که تشویقی بده
    امیدوارم مرخصی دادن ها واقعا بر اساس لیاقت و تلاشی که طرف میکنه باشه
    تو اداره بهداشت که یکی از بچه ها بود یه روز در میون نمیومد اداره ، روزهایی هم که بود واقعا یادم نمیاد تا 2 مونده باشه تو اداره ، 10-11 میپیچید میرفت ! غیر از اینا هم 1 ماه استعلاجی گرفت + پایان دوره 25 روز + مرخصی های ساعتی که قانونی میگرفت + تشویقی و کلی داستان دیگه ! حساب کردیم براش مفید 3 ماه خدمت کرده بود !!

2. 3 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام.
    دوستان من متولد 68 هستم و نزدیک 4-5 ساله که غیبت دارم و حالا میخوام برم دفتر چه ام رو پست کنم.
    لطفآ یه نفر بگه چه شرایط و حتی چه مجازات هایی برای من در نظر گرفته میشه؟؟؟!!!!
    والا داداش شما دفترچه رو بفرست احتمالا یه مقدار کم جریمه بایذ بدی با 6 ماه اضاف خدمت

sent from my open source device

4. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

بله برای بچه های ناجا چه بومی چه غیر بومی ظلم هست چون همه شرایط یکسان دارن
    یکی تعریف میکرد خونشون تا کلانتری محلشون 2-3 دیقه راه بیشتر نبود ولی هر 2 هفته یکبار یه جمعه اونم عصر هاش میومد خونه ! برای همچین کسی واقعا ظلمه ، تازه همون استحقاقی اش رو به زور میدن !
    ولی جایی مثل ارتش که قسمت های اداری مشخصی داره و بالاخره یه نظمی توش هست به نظرم باید همچین چیزی تعریف میشد
    از طرفی هم قانون گذار مدت بیشتر مرخصی رو کلا منتفی نکرده به عهده فرمانده مستقیم یگان گذاشته که تشویقی بده
    امیدوارم مرخصی دادن ها واقعا بر اساس لیاقت و تلاشی که طرف میکنه باشه
    تو اداره بهداشت که یکی از بچه ها بود یه روز در میون نمیومد اداره ، روزهایی هم که بود واقعا یادم نمیاد تا 2 مونده باشه تو اداره ، 10-11 میپیچید میرفت ! غیر از اینا هم 1 ماه استعلاجی گرفت + پایان دوره 25 روز + مرخصی های ساعتی که قانونی میگرفت + تشویقی و کلی داستان دیگه ! حساب کردیم براش مفید 3 ماه خدمت کرده بود !!
    این اداره بهداشت و داروخانه از جاهایی هستن که من دیدم برخی که پارتی دارن میرن اونجا !!!!
    خود طرف تعریف می کرد که افتاده بود بخش داروخانه نمی دونم کدوم بیمارستان نظامی....... ما که ندیدیم ایشون خدمت کنه. همیشه و همه جا حضور داشت و از یک آدم شاغل بیشتر وقت آزاد داشت
    (از دید ما که دانشجو بودیم ایشون الاف بود)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

از من به شما نصیحت برید دنبال پارتی گرفتن امریه خدمت در سپاه وزارت دفاع اینو میگم چون خودم دارم تو اموزشی ارتش روانی میشم نمیخوتم بترسونم اما جایی بدتر از ارتش نیست دلایل بیشتر جلسات بعد توضیح میدم

7. 2 کاربر از tophigh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

از من به شما نصیحت برید دنبال پارتی گرفتن امریه خدمت در سپاه وزارت دفاع اینو میگم چون خودم دارم تو اموزشی ارتش روانی میشم نمیخوتم بترسونم اما جایی بدتر از ارتش نیست دلایل بیشتر جلسات بعد توضیح میدم
    به به رفیقمون هم که اومد داداش زنده ای؟
    چه خبر از صفر دو؟؟ داداش اموزشی دیگه همینه سخت نگیر!!!

sent from my open source device

9. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

شما به آموزشی 02 میگی سخت ؟! پس اونایی که عجب شیر و بیرجند میرن آموزشی چی بگن ! یا خود من که 06 بودم یاد تنبیه ها و سختی هاش میفتم چی !
    01 و 02 بهترین جاها برای آموزشی هست
    در ضمن مطمئن باش روزهایی میاد برات که دلت برای دوران آموزشی ات تنگ میشه ، مخصوصا وقتی که رفتی تو یگان
    ارتش این روزا بهترین شرایط رو برای خدمت کردن داره ، البته نه هرجایی و یگانی
    یه آشنا بازی کوچیک بکنی یگان خوبی میفتی

11. 2 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

٠١ ٠٢ هاه خدايي حال ميكنند يعني كسي فهميد افتاد٠٢ بدونه بهترين ايام دارهبا اين كه تمام تعطيلي ها نگهبان بودم اما بازم خوش گذشت رفتاار فرمانده رفتار افسر اموزشيا مرخصي هاي روزبرگش برخورد خوب كمترين تنبيه ها مخصوصا كه هواي باروني بيشترين لذت اموزشي به ما داد

شوخي كردم دوستان رفيقمون درست ميگه ٠٢ هتله جاي خوبيه اگه اموزشي افتاديد ٠٢ بدونيد وارد هتل شديد دلم براdg1 تنگ شده بود چون ايشون واقعا منو از لحاظ روحي كمك كردند و متشكرم ازش كه نثل برادر كمك كردند
    ولي برا تقسيم هنوز تعجب ميكنم عاوم ازمايشگاهي ها اكثرا بيمارستان ميوفتن اما من چطور افتادم هنگ مرزي هنوز واسم سواله يا خيلي اشباعه بيمارستان يا مرز خاليه ؟؟؟ يا من بدشانسم چون اين اشنامون تو ستاد بودش گفت اقاpami مگه تقسيم ها كي هستش

در ضمن دي ماه از٠٢ مقصل ميگم با رعايت اصول حفاظتي كه بدونيد چه بكنيد و چه نكنيد
    Last edited by tophigh; 26-11-2012 at 14:02.

13. این کاربر از tophigh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

خدايي يه درخواستي دارم اينقدر سوال تكرار نكنيد دوستان مطلع باشند و اطلاع داشته باشند حتما جواب ميدند
    Last edited by tophigh; 26-11-2012 at 14:04.

15. این کاربر از tophigh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

اما بازم ميگم بيابون سپاه از جاي اداري ارتش بهتره اينو جدي ميگم سپاه هرجور حساب كني از ارتش راحت تره خدمتش حداقل يگاني حساب كني باز بهتره

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

شوخي كردم دوستان رفيقمون درست ميگه ٠٢ هتله جاي خوبيه اگه اموزشي افتاديد ٠٢ بدونيد وارد هتل شديد دلم براdg1 تنگ شده بود چون ايشون واقعا منو از لحاظ روحي كمك كردند و متشكرم ازش كه نثل برادر كمك كردند
    ولي برا تقسيم هنوز تعجب ميكنم عاوم ازمايشگاهي ها اكثرا بيمارستان ميوفتن اما من چطور افتادم هنگ مرزي هنوز واسم سواله يا خيلي اشباعه بيمارستان يا مرز خاليه ؟؟؟ يا من بدشانسم چون اين اشنامون تو ستاد بودش گفت اقاpami مگه تقسيم ها كي هستش
    بله بیمارستان ها یه ظرفیت محدودی رو پذیرش میکنن ، اگر بیشتر از اون مقداری که میخوان تحصیل کرده مرتبط با امورات بیمارستانی بیاد خب ستاد نیرو مجبوره جور دیگه ای تقسیم کنه
    این اواخر افسر و درجه دار زیاد میومد برای اداره ، جوری که بعضی قسمت ها بیشتر از نیاز میگرفتن ، اما سرباز خیلی کم میومد ، گروهبان ها یه جورایی جای سربازها رو گرفته بودن

18. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •