دوستان چند روزیه که مودم pin avid گرفتم ودوست گرامیurumchi از خوبی های مودم گفت اما حقیقت اینه که مشکلی دارم امیدوارم با راهنمایی شما دوستان حل بشه
مودم برا ی اولین بار که راه اندازی شد دو سه ساعتی کار کرد اما بعدش چراغ اینترنتش قرمز شد و adsl شروع کرد به چشمک زدن ودر واقع دیسکانکت شدم یعنی تا کانکت میشدم بعد ازسه تا ده ثانیه دوباره این اتفاق میافتاد کلی با مودم وکامپیو تر ور رفتم امامشکل پا برجا بود تا اینکه به مخابرات رفتم که بازدید ازخط از پورت adsl ومرکز دیتا را انجام دادند وگفتند مشکل از ما نیست دنبال مشکل جای دیگر بگرد من هم که ناتوان شده بودم وهمه راه ها راتست کرده بودم فکر کردم عیب از مودم است وبه فروشنده مراجعه کردم که بعد از تست گفت مودم سالم است اما اگر بخواهی با یکی دیگر از همین مدل عوض میکنم
مودم جدید که همان مارک بود را روشن کردم اما بعداز یکی دوساعت دوباره همان اتفاق افتاد بااور کنید میخواستم مودم را بشکنم که یکهو به فکر م افتاد کابل پریز تا مودم را عوض کنم که با این کار برای چند ساعت مشکل حل شد برای دو روز هر چند ساعت ازیکی از پریز های تلفن منزل استفاده کردم تا کانکت باشم (کاری عذاب آور) که امروز دیگر در تمام پریزها مشکل پیدا کردم به فکرم افتاد کابل ورودی به ساختمان را چک کنم درقسمتی که سیم پاره شده بود ومخابرات بصورت عادی وبدون روکش وصل کرده بود محل اتصال را پاک کردم ودورش نوار چسب پیچیدم تقریبا 5 تا 6 ساعت مشکل حل شد وفکر کردم منبع ایراد را پیدا ورفع کردم اما متاسفانه اینطور نبود ودوباره همان بلا نازل شد الان که دارم این مطلب را مینویسم تا با کمک شما مشکل را پیدا ورفع کنم دوباره کابل وپریز دیگری انتخاب کردم کف تمام اتاق ها یک کابل تلفن افتاده
خواهش میکنم راه حلی برای رفع مشکل من پیدا کنید درضمن با اسپیلتر وبدون اسپیلتر هم امتحان کردم همین مشکل وجود داشت بعضی وقت ها گوشی تلفنی که از اسپلیتر خارج شده کاملا صاف ونرم است گاهی کمی نویز دارد گاهی نویز بقدری شدید است که نمیشود صحبت کرد
از اینکه روده درازی کردم واین همه مشکل مطرح کردم ببخشید امیدوارم راه حل مشکل من را ارائه نماید
سپاسگزارم