الان یه سر به تاپیک بارسلون زدم و دیدم که بله بسی ناراحت هستن بابت خریدهای فوق العاده ما. یه چیزی رو هم گیر دادن بهش هی میگن پول پول پول!! میگن یارو بخاطر پول اومده تیم شما. خواستم اونجا این پست رو بدم ولی گفتم تو تاپیک خودمون بدم بهتره خودشون میان میبینن دی: .
من میخوام ثابت کنم که کاکا - رونالدو - بنزما برای پول نیومدن رئال.
1-
کاکا : دلیل واضحه! همین 4-5 ماه پیش بود که همه عالم و آدم شاهد پیشنهاد 120 میلیون یورویی منچستر سیتی برای کاکا بودن. میلان هم با این انتقال موافقت کرده بود. ولی کاکا نرفت. حرفش این بود:
یا ماندن در میلان یا رفتن به رئال!
اگه کاکا میخواست بخاطر پول بره یه باشگاه دیگه مطمئنن به سیتی میرفت که حاضر بود بهش سالیانه 20 میلیون یورو درامد بده.
کاکا پیشنهاد 120 میلیون یورویی سیتی با حقوق سالیانه 20 میلیون یورو رو رد میکنه , پیشنهاد 70 میلیون یورویی چلسی با حقوق سالیانه 12 میلیون یورو رو که همزمان با پیشنهاد رئال بهش ارائه شد رو رد میکنه و به پیشنهاد 65 میلیون یورویی رئال با حقوق سالیانه 9 میلیون یورو پاسخ مثبت میده.
به نظر شما کاکا بخاطر پول اومد رئال؟ نه واقعا بخاطر پول اومد رئال؟؟ اگه بازیکن پول پرستی بود به سیتی یا چلسی میرفت! کاکا عاشق رئاله و آرزوش بود که تو رئال بازی کنه. بخاطر این اومد رئال.
2-
رونالدو : قضیه رونالدو خیلی واضح تر از اونی هست که بخوام توضیحی در موردش بدم.
رونالدو همون 3 سال پیش تو جام جهانی 2006 آلمان گفته بود میخوام برم رئال. پارسال بعد از قهرمانی با منچستر در لیگ قهرمانان گفت میخوام برم رئال. مادرش گفت رونالدو آرزوشه که تو رئال بازی کنه. تمام همتیمی های رونالدو تو تیم ملی پرتغال و حتی نانی همتیمی رونالدو در منچستر گفت رونالدو همیشه میخواسته تو رئال بازی کنه. فرگوسن هم پارسال گفت رونالدو میخواد بره ولی من نمیزارم.
این اواخر هم که یکی از اسطوره های منچستر که اسمش یادم نیست گفته بود:
نمیتوانستیم جلوی رفتن رونالدو به رئال را بگیریم. او همیشه دوست داشت به رئال برود. مثل یک بچه!
در مورد رقم هم بگم این گندی بود که کالدرون زد و پرز مجبور بود این رقم رو بده وگرنه با 60 میلیون کار رو تموم میکرد.
3-
بنزما : پارسال بنزما گفت میخوام برم رئال. ولی مسئولان ---- نزاشتن. در واقع به رئال گفتن اگه بنزما رو میخوای باید 100 میلیون بدی.
امسال بنزما از
آرسنال ( 40 میلیون ) و منچستر ( 42 میلیون ) و رئال ( 35 میلیون ) پیشنهاد داشت. گزینه سوم رو انتخاب کرد.
من یه سوال دارم. به نظر شما ( دوستان بارسلونی ) بنزما بخاطر پول گزینه سوم رو انتخاب کرد؟ جواب واضحه. نه!
============
خوب حالا حرفی هست؟
.