تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1149 از 1667 اولاول ... 1496491049109911391145114611471148114911501151115211531159119912491649 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,481 به 11,490 از 16661

نام تاپيک: حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها

پروفشنال Haniiii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام

بازی batman arkham asylum رو چند وقت وقت پیش تموم کردم ! ...

امروز دوباره با همون سیستم و همون DvD ها و همون پچ و ... اومدم بازی کنم که این ارور رو میده ! ...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    درایور کارت گرافیکم رو هم دیشب آپدیت کردم ! ...

تو هر 2 ویندوز XP و Seven ارور میده ! ... ( البته ارور d3dx9_39 هم میداد که فایلش رو دانلود و تو سیستم32 قرار دادم و مشکل اون حل شد ! )

لطفا کمک کنید !

آخر فروم باز Bs_panzer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Not in your business tough guy !

پيش فرض

Net Frame work 3.5 دانلود کن بریز

پروفشنال Haniiii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

Net Frame work 3.5 دانلود کن بریز
    مشکل حل نشد ! ...

نکته جالب اینه که توی XP بعد از رستارت کردن سیستم ، بازی بالا اومد !!! .( Net Frame work 3.5 از قبل نصب بود ! )

اما توی Seven نه !!! ... من تو Seven میخوام بازی کنم !!! ..

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با سلام
    من بازی Far cry 2 رو از آدرس :

کد:
    ftp://195.222.33.239/pub/ga/full/FarCry_Setup.zip
    دانلود کردم،ولی هنگام نصب از من User name , pssword "آی.دی" یوبی سافت رو می خواد،البته من تو سایتش عضو هستم ،ولی وقتی User name , pssword خودم رو می زنم ،میگه که برای نصب بازی شما باید ساکن آمریکا باشید،که فکر کنم از روی IP سیستم می فهمه.
    متن خطا:
    ---------------------------
    Far Cry - InstallShield Wizard
    Sorry, you must live in the U.S. to play this title.
    OK

اگر لطف کنید فایل setup.exe , ISSetup.dll که تقریبا" با هم 1 مگ می شوند رو برای دانلودم قرار دهید و یا راه دیگری اگر دارید پیشنهاد کنید.
    اخه حجم بازی که دانلود کردم نزدیک 3 گیگ بود!!!!
    با تشکر

خودم این بازی رو با یک ترفند درستش کردم.نیازی به زحمت شما نیست.
    خیلی جالبه من دو تا تاپیک درست کردم تا جواب سوالم رو بگیرم ولی مدیران زحمتکش این سایت هر دو تاپیک رو به دلایل نامعلوم بستند و به من پیشنهاد کردند که سوال خودم رو اینجا مطرح کنم،الحمد لله خودم بازی رو درستش کردم و دارم بازیش می کنم .
    واقعا" راست گفتن که:
    هر که نان از عمل خویش خورد--------------منت حاتم طائی(طاعی)نبرد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

فایل ISO رو با نرم افزار دایمون تولز باید اجرا کنی این مشکل برای خود بنده هم پیش اومده بود...
    آقا درست نشد!!!
    چی کار کنم؟

آخر فروم باز رضا صادقی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

والا نمیدونم شاید بد دانلودش کردی یا ناقص آپلود شده

---------- Post added at 10:22 PM ---------- Previous post was at 10:19 PM ----------

خودم این بازی رو با یک ترفند درستش کردم.نیازی به زحمت شما نیست.
    خیلی جالبه من دو تا تاپیک درست کردم تا جواب سوالم رو بگیرم ولی مدیران زحمتکش این سایت هر دو تاپیک رو به دلایل نامعلوم بستند و به من پیشنهاد کردند که سوال خودم رو اینجا مطرح کنم،الحمد لله خودم بازی رو درستش کردم و دارم بازیش می کنم .
    واقعا" راست گفتن که:
    هر که نان از عمل خویش خورد--------------منت حاتم طائی(طاعی)نبرد

برادر عزیز خوب پیشنهاد درست و حساب دادن مدیران شما نباید ناراحت بشی
    در ضمن اینجا یه جو دوستانه داره و اگر کسی کسی رو کمک یا راهنمایی میکنه منت نمیزاره و یا.... از روی دوستی کار میکنه

7. این کاربر از رضا صادقی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال linkinkurd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Kurdistan

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز.
    من در ویندوز 7 Professional اوریجینال روی لپ تاپم در نصب دو بازی زیر اررور های زیر رو میبینم(در هنگام ورود به بازی):

Crysis:
    Crysis has stopped working (close the program)

Gears of War:
    D:\Program Files(x86)\Microsoft\Gears of War\Binaries\WarGame-G4WLive.exe:
    You cannot run the game with modified executable code. Please reinstall the game.

لازم به ذکره هنگام اجرای GOW چندتا ارور مبتنی بر نبود فابل های DLL بود که فایل هارو از اینترنت دانلود کردم و ریختم و سرانجام به این ارور رسیدم.

آخر فروم باز رضا صادقی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز.
    من در ویندوز 7 Professional اوریجینال روی لپ تاپم در نصب دو بازی زیر اررور های زیر رو میبینم(در هنگام ورود به بازی):

Crysis:

Gears of War:
    You cannot run the game with modified executable code. Please reinstall the game.

لازم به ذکره هنگام اجرای GOW چندتا ارور مبتنی بر نبود فابل های DLL بود که فایل هارو از اینترنت دانلود کردم و ریختم و سرانجام به این ارور رسیدم.
    در رابطه با کرسیس لازم به ذکره که بر اساس تجربه روی ویندوز7 اجرا نمیشه به طور مثال GTA IV که روی سرویس پک3 و ویستا و 7 اجرا میشه روی پک 2 اجرا نمیشه

ویندوز 7

---------- Post added at 02:05 PM ---------- Previous post was at 02:03 PM ----------

سلام به دوستان عزیز.

Crysis:

Gears of War:

در رابطه با کرسیس لازم به ذکره که بر اساس تجربه روی ویندوز7 اجرا نمیشه به طور مثال GTA IV که روی سرویس پک3 و ویستا و 7 اجرا میشه روی پک 2 اجرا نمیشه

ویندوز 7 شما 64 بیتی هست یا 32

ارور میگه این فایل اجرایی وجود نداره WarGame-G4WLive.exe

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز.
    ...

Gears of War:

تاریخ سیستم رو به قبل از 28 ژانویه 2009 تغییر بدین.

داره خودمونی میشه shuahin_kh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

درود به دوستان. 3تا مشکل دارم.

1-در مورد بازی AVATAR که من توی VISTA 64x نصبش کردم و توی اولین اجرا صدا داشت. ولی بعدش صدای بازی کاملا قطع شد. حتی من توی بازی ALT+TAB میزنم و آهنگ پخش میکنم. ولی بازی صدا نداره. روی XP 64X مشکلی نداره.

2 - در مورد بازی Aliens VS Predator هستش که توی همین VISTA 64x نصب میشه و وارد بازی میشه. ولی وقتی میخوام یکی از 3 کاراکتر بازی رو انتخاب کنم ، بازی یا بدون ERROR خارج میشه یا قفل میکنه. ولی همین بازی را روی XP 64X ریختم هیچ مشکلی نداشت.

3- توی بازی mass effect1 وقتی که همه کارا رو کردی و سوار سفینه ات شدی، قسمتی که نقشه کهکشان رو بهت میده تا با اون مقصدتو مشخص کنی، وقتی میرم تو او قسمت سیستم هنگ میکنه و باید دکمه های mouse رو بزنم تا از قسمت نقشه بیاد بیرون و عملا دیگه نمیشه از نقشه استفاده کرد. البته هر 10 بار هنگ، 1 بار راه میده ولی بازم درست نیست. روی XP 64X و VISTA 64X مشکل داره

اگر کسی از دوستان میدونه لطفا کمک کنه. در ضمن اگر کسی این بازیها و BIOSHOCK2 رو توی WIN 7 64 or 32 نصب کرده و مشکلی نداشته بهم بگه تا منم به WIN 7 نقل مکان کنم.

مشخصات سیستم :
    RAM 2 GIG 800
    AMD 4600+
    NVIDIA 8500 GT 512 MB DDR2 + 767 SHARED MEMORY
    ASUS M2N-E
    XP 64 & VISTA64

ممنون
    Last edited by shuahin_kh; 26-02-2010 at 22:41.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •