یه ریست فکتوری بکن مودم رو
بسته اینترنت فعال داری؟
قسمت شبکه علامت تعجب نشون میده؟
مودم وای فای هست؟
یه ریست فکتوری بکن مودم رو
بسته اینترنت فعال داری؟
قسمت شبکه علامت تعجب نشون میده؟
مودم وای فای هست؟
بسته اینترنت فعال هست آره...
وای فای رو نمی دونم مودم هواوی e3372 هست دانگل یو اس بی به usb کامپیوتر می زنم از نت سیم کارت روی ویندوز pc استفاده می کنم...
یه نکته دیگه اینکه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو توی مرورگر می زنم ارور میده صفحه تنظیمات مودم باز نمیشه...اصلا وارد تنظیمات مودم نمیشه...
- - - Updated - - -
مودم با یک سیستم دیگه امتحان کن شاید اصلا ویندوزت مشکل پیدا کرده و ربطی به مودم نداشته باشه
خواهش میکنم
در باند 7 و فرکانس 2600
ایرانسل برای دانلود از 2850 با پهنای 20 مگاهرتز
و همراه اول برای دانلود از 3300 با پهنای 20 و 3325 با پهنای 15 مگاهرتز استفاده میکنه.
البته ایرانسل در مناطقی که rru دوم فورجی نصب شده یک کریر دیگر هم دارد که به صورت سراسری استفاده نمیکنه و فقط در نقاط پر ترافیک فعال شده که اونم 3075 با پهنای 15 مگاهرتز است.
طبق عکس که فرستادی مودم به کامپیوتر وصل نمیشه و هیچ ارتباطی برقرار نیست بینشون
به همین دلیل پنل مودم و اینترنت نداری
این مودم وای فای نداره پس تنها راه ارتباطی ویندوز یا روتر هایی با قابلیت پشتیبانی از دانگل هست
وقتی مودم رو وصل میکنی صدایی از سیستم میاد یا چراغ ها مودم روشن میشه؟
از یک سلات دیگه usb استفاده کن
سیستم را با حالت safe mode with networking بیار بالا و تست کن
اخر هم مودم رو ریست کن و یا روی یک سیستم دیگه تست
منم وقتی مودم رو با usb وصل میکنم این مشکلات پیش میاد ولی با یکبار ریستارت مودم و سیستم حل میشه
توی سیف مود هم تست کردم وصل نشد مودم همون علامت ضبدر قرمز روی آیکون شبکه مودم بود...
اسلات های دیگه رو هم تست کردم فرقی نداشت...
روی یه سیستم دیگه هم تست کردم اون هم وصل نشد...
فقط چراغ مودم روشن میشه و صدا هم میده توی ویندوز...
مدل مودم من ریست نمیشه...راه حل دیگه چی هست...فلش کنم مودم رو یا راه دیگه هم هست؟؟؟
مرسی...
فلش کردن که نمیشه
واسه ریست یا نصب فریور باز باید به پنل دسترسی داشته باشی
ببین روی مودم یه سوراخ ریز واسه ریست فکتوری باید داشته باشه زیر کاور مودم
اکه به سیستم دیکه وصل کردی و جواب نداده ۲ تا دلیل داره
۱. یا دانگل مودم مشکل سخت افزاری داره
۲. اگه صدای وصل شدن توی سیستم میاد ولی بعدش ارتباط برقرار نمیشه مشکل درایور و شناسایی دستگاه هست که این احتمال ضعیف تره
بازم روی سیستم سوم امتحان کن تمام اسلات رو امتحان کن با ویندوز مختلف ببین چی میشه
توی دیوایس منیجر قسمت usb و network اسمی از هواویهست؟ یه اسکرین بده
من یه سیم کارت دایمی همراه اول دارم که استفاده نمیکنم و همیشه خاموشه ولی هر وقت میرم صورتحساب رو پرداخت کنم بین 500 تا 700 تومن برای پیامک دریافت میکنه توی همون قسمتی که خلاصه صورتحساب رو مینویسه هزینه پیامک همیشه بالای 500 تومن هست.وقتی من ازش استفاده نمیکنم چه جوری هزینه پیامک ازم میگیره این همراه اخر دزد ؟
*800#1 رو بگیرید ببینید چه چیزی فعاله براتون، احتمال زیاد از این اسمس های چرت و پرته و چون خط خاموشه هم هیچ وقت متوجهش نمیشید.
اگر اپل دارید این طبعی هست
ممکنه ای مسیج یا فیس تایم برای فعال سازی اس ام اسی ارسال کند
یا اینکه اندروید بی دروپیکر برنامه ای ویروسی چیزی داشته باشید
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)