چند روزه اصلا نمیشه به هیچ اپ استوری متصل شد حتی نمیشه به پی اس ان وصل شد , خودشون گفتن که بزودی مشکل برطرف میشه ولی معلوم نیس که این بزودی کی هستش !!!![]()
چند روزه اصلا نمیشه به هیچ اپ استوری متصل شد حتی نمیشه به پی اس ان وصل شد , خودشون گفتن که بزودی مشکل برطرف میشه ولی معلوم نیس که این بزودی کی هستش !!!![]()
سلام
من طرح فشفشه خریدم اما بعد جند روز شروع کرد به کم کردن از ترافیک اصلی! راهی برای پیگیری هست؟
- - - Updated - - -
سلام
من طرح فشفشه خریدم اما بعد جند روز شروع کرد به کم کردن از ترافیک اصلی! راهی برای پیگیری هست؟
سلام
بله تماس بگیرید با 1565 ، براتون پیگیری ثبت میشه و قطعا رسیدگی خواهد شد.
- - - Updated - - -
سلام
بله تماس بگیرید با 1565 ، براتون پیگیری ثبت میشه و قطعا رسیدگی خواهد شد.
من فشفشه ام که تموم شد، کل ترافیکم صفر شد
زنگ زدم، فرداصبحش مشکلم حل شد.
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
سلام دوستان
بنده به رایگان شبانه نیاز دارم شاتل ماهیانه 5 هزارتومان میگیره شبانه فعال میکنه اما های وب اینکارو نمیکنه از اونجیی که نمیشه دو نت روی یک خط داشت و من هم 5 ماه مونده تا سرویس یک سالم تموم میشه میخواستم بپرسم میتونم تغییر سرویس بدم و سرویس یک مگ با شبانه رو های وب برای این پنج ماه بهم بده؟
یک مگ دانلودش روی 400 و خرده ای هست درسته؟
با سپاس
سلام به دوستان های وبی
چند تا سوال :
۱. الان های وب چه جور فشفشه هایی به جز اونایی که تو سایتش بدون عضویت میشه دید داره ؟ اون فشفشه های ۱۳ گیگ ۱۳ روزه ۱۰ تومن هنوز هستند یا فقط برای عید بودن ؟ ۴۰ گیگ ۳۰ روزه ۳۰ تومن چی ؟
۲. الان ۱ مگ رو روی چند میبنده همچنان ۴ مگ ؟!
۳. برای روزانه مصرف بالا و شبانه اندک چیزی بهتر از های وب هست ؟
ممنون
1-یه سری فشفشه به جز اونایی که تو سایت هست که تو روزای خاص میزاره مثل عید و... ، 40 گیگ 30 روزه هنوز هست
2-آره
3-نه
باید بشه
اگه تو قسمت تغییر سرویس بتونی 1 مگ رو انتخاب کنی که میشه تغییر داد
1 مگ داشتم با 500-550 میگرفت البته الان روزانش اینطوره شبانه تا 250 نهایتشه
سلام
ممنون از توجهتون
میتونم انتخاب کنم ولی باید هزینش رو پرداخت کنم
منظورتون رو بد متوجه شدم دوست عزیز شما شاتل داری و میخوای تغییر سرویس بدی های وب؟!؟
خوب اول باید درخواست تخلیه بدی از شاتل
پولت رو هم پس نمیدن (فک کنم)
بعد بری های وب منتظر ثبت نام کنی و متظر رانژه از های وب باشی
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)