تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1148 از 4105 اولاول ... 14864810481098113811441145114611471148114911501151115211581198124816482148 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,471 به 11,480 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال M.R.2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خودش می دونه!!

پيش فرض

دوستان لطفا به این سوال من پاسخ بدید.
    یه سوال؟
    مرخصی متاهل ها چند روز در ماهه؟

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان لطفا به این سوال من پاسخ بدید.
    مرخصی ها از مهرماه امسال بر اساس تعداد ماهی که در اون یگان خدمت میکنید هر ماه یکروز شده
    متاهل ها هم 10 روز بیشتر مرخصی دارن
    صفحات قبل متن کامل این بخشنامه رو یکی از دوستان گذاشته بگردید پیدا میکنید

3. 4 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

مرخصی ها از مهرماه شده یک روز در ماه

جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح از افزایش 10 روزه مرخصی سربازان مناطق بد آب و هوا و متاهلان خبرداد.

سردار موسی کمالی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به افزایش 10 روزه مرخصی سربازان متاهل گفت: مرخصی سربازان متاهل 10 روز در سال بیشتر از مرخصی سربازان مجرد است.

وی با بیان اینکه مدت مرخصی در مناطق بد آب و هوای درجه 2 شش روز، درجه 3 هشت روز و درجه 4 ده روز اضافه می‌شود گفت: 30 روز مرخصی نیز در اختیار فرماندهان و مسئولان است که به مقتضای ابراز لیاقت و شایستگی به سربازان داده می‌شود.

جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح با بیان اینکه ایام تعطیل جزو مرخصی سربازان محسوب نمی‌شود، خاطرنشان‌کرد: روزهای پنج‌شنبه دربرخی از یگان‌ها تعطیل است که بنابراین این روز نیز برای سربازان مشغول به خدمت مانند جمعه‌ها و سایر ایام تعطیل به عنوان تعطیلات حساب شده و جزو مرخصی آنان محسوب نمی‌شود.

کمالی با بیان اینکه این قوانین به عادلانه‌تر شدن مرخصی سربازان در مناطق مختلف کمک کرده و در بسیاری از موارد روزهای مرخصی را افزایش داده در خصوص قوانین جدید مدت مرخصی سربازان نیز گفت: برابر مقررات قبلی مدت مرخصی کارکنان وظیفه در مناطق عادی 30 روز در سال و در مناطق بد آب و هوا 45 روز در سال بود که در این مقررات تفاوتی میان مرخصی افرادی که در مناطق بد آب و هوای درجه یک تاچهار خدمت می‌کردند، وجود نداشت.

کمالی ادامه داد: در قانون قبلی در مرخصی کسانی که در محل سکونت خود اشتغال داشتند و گاهی بعد از ساعت اداری به منزل می‌رفتند با کسانی که 100ها کیلومتر دورتر از محل سکونت خود خدمت می‌کردند، تفاوتی وجود نداشت.

به گفته کمالی در همین راستا به منظور عادلانه‌تر شدن مرخصی تغییراتی در مقررات صورت گرفت که بر اساس آن مرخصی کارکنان وظیفه مستقر در مناطق جنگی، امنیتی و عملیاتی به ازای هر 45 روز 10 روز، مرخصی یگان‌های پدافندی و انتظامی مناطق مهم به ازای هر 30 روز 7 روز و مرخصی در مناطق عادی به ازای هر سال 12 روز است.

به گفته جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح مدت این مرخصی به ازای هر 100 کیلومتر دوری از محل زندگی نیز یک روز اضافه می‌شود و علاوه بر این برای مسافت‌های بین 300 تا 600 کیلومتر نیز یک روز و بیش از 600 کیلومتر دو روز و حداکثر سه بار در سال مرخصی اضافه می‌شود.

وی گفت: اگر محل سکونت سربازی 300 کیلومتر تا یگان خدمت‌ وی فاصله داشته باشد علاوه بر سه روز مرخصی که به خاطر مسافت دریافت می‌کند یک روز نیز به عنوان درراهی به وی تعلق می گیرد که این مرخصی حداکثر تا سه بار تا پایان خدمت قابل تکرار است.

کمالی با تاکید بر اینکه مقررات اعلام شده پیرامون شرایط مرخصی سربازان از مهرماه امسال اجرایی شده است به ایسنا گفت: مرخصی کارکنان وظیفه به ازای خدمتی که قبلا انجام داده‌اند برابر مقررات قبلی محاسبه می‌شود و اضافه خدمتی به آنان تعلق نخواهد گرفت.
    الان به نفع سربازا شده یا به ضرر؟؟؟

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

الان به نفع سربازا شده یا به ضرر؟؟؟
    در شرایط عادی هزاردرصد به ضرر سرباز ها شده
    من وقتی فکر میکنم و میبینم باید 21 ماه با 19روز مرخصی سر کنم قطعا روانی میشم فقط توصیه ام اینکه هرچی زودتر برید خدمت کلکش رو بکنید تا بدتر نشده

send from my open source device
    Last edited by SNOW PATROL; 25-11-2012 at 18:53.

6. 6 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

در حالت کلی بخواهیم بگیم به ضرر سربازها شده ، ولی از اونجایی که یکسری سربازان غیر بومی بر علیه بومی ها که تو شهر خودشون خدمت میکنن و مرخصی های اونها با اینها برابر هست و زیر آب زنی و چاپلوسی پیش فرمانده زیاد میکنن خوبه !
    منصفانه هم بگیم با قانون قبلی مقداری در حق بچه های غیر بومی کم لطفی میشد ، البته تو اداره ما برای بچه های غیر بومی سر مرخصی تشویقی تپل در نظر میگرفتن که اینجوری جبران کنن و معمولا بچه تهران ها مرخصی تشویقی کمتری داشتن

8. 2 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

سلام همشهری. یاشاسین آذربایجان، یاشاسین تراختور
    بعد 1 سال فعالی به ازای هر ماه 30 روز کسر میدن؟ . یعنی به اون 1 سال فعالی کسری نمیدن ؟!
    درخواست رو به پایگاه باید بدیم یا حوزه ؟
    شنیدم کسری بسیج رو از 24 ماه کم میکنن راسته یا شایعس ؟
    با تشکر
    یاشا

نه منظور من این نیست که 1 سال اول حساب نمیشه، اگه تازه فعال شده باشین قبل اینکه 1 سال بشه به خدمت برین برای اون 1 سالتون هم کسر تعلق نمیگیره، حتی اگه این مدت 11 ماه باشه، از طرفی ربطی هم به زمان اقدام در حین خدمت نداره چون تا روزی که شما اعزام شدین تارین فعالیتتون زده میشه.

به ازای هر سال 30 روز میدن.

از یگان نامه میگیرین میبرین حوزه، همچنین از پایگاهتون هم گواهی میگیرین. یه تعداد مدارک از حوزه میخوان اونها رو کامل میکنین میره کمسیون. حدود 1-2 ماه هم طول میکشه تا کمسیون جواب بده و یه برگه نهایی بازگشت به یگان شما میدن که روزهای کسر سربازی رو مینویسه.

10. این کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

والا من که چیزی ازش نفهمیدم
    باری امیدوارم کلا کسری بسیج لغو بشه تا تساوی بین همه برقرار بشه

send from my open source device
    منم اميدوارم يك روز اين اتفاق بيفته و همه كسري ها و مزيتهاي بسيج لغو بشه

12. این کاربر از ehsan0_l بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

داداش تو مطمئنی؟؟؟حتما جز 21 ماه حساب میشه؟؟یعنی اون قانون 1/3/91 فقط برای سربازای فراری هست؟؟
    والا داداش چی بگم هر روز قانون داره تغییر میکنه و البته داره بد تر میشه اما بله اون قانون مربوط به سرباز فراری ها بود

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

در حالت کلی بخواهیم بگیم به ضرر سربازها شده ، ولی از اونجایی که یکسری سربازان غیر بومی بر علیه بومی ها که تو شهر خودشون خدمت میکنن و مرخصی های اونها با اینها برابر هست و زیر آب زنی و چاپلوسی پیش فرمانده زیاد میکنن خوبه !
    منصفانه هم بگیم با قانون قبلی مقداری در حق بچه های غیر بومی کم لطفی میشد ، البته تو اداره ما برای بچه های غیر بومی سر مرخصی تشویقی تپل در نظر میگرفتن که اینجوری جبران کنن و معمولا بچه تهران ها مرخصی تشویقی کمتری داشتن
    داداش پیام شما درست میگی
    اما در یگان های ناجا مثل یگان ما که به صورت دیزل پست هست و اصلا خدمت اداری تعریف نشده و همه به صورت 2_6 باید پست بدن چه فرق بین من بومی و فرد غیر بومی هست؟ اگر خدمت بومی ها همه جا اداری بود یه چیزی اما وقتی همه در یک یگان پستشون مثل هم هست این قانون واقعا ظلمه

sent from my open source device

15. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام.
    دوستان من متولد 68 هستم و نزدیک 4-5 ساله که غیبت دارم و حالا میخوام برم دفتر چه ام رو پست کنم.
    لطفآ یه نفر بگه چه شرایط و حتی چه مجازات هایی برای من در نظر گرفته میشه؟؟؟!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •