دوستان لطفا به این سوال من پاسخ بدید.
یه سوال؟
مرخصی متاهل ها چند روز در ماهه؟
دوستان لطفا به این سوال من پاسخ بدید.
یه سوال؟
مرخصی متاهل ها چند روز در ماهه؟
مرخصی ها از مهرماه امسال بر اساس تعداد ماهی که در اون یگان خدمت میکنید هر ماه یکروز شده
متاهل ها هم 10 روز بیشتر مرخصی دارن
صفحات قبل متن کامل این بخشنامه رو یکی از دوستان گذاشته بگردید پیدا میکنید
الان به نفع سربازا شده یا به ضرر؟؟؟
در شرایط عادی هزاردرصد به ضرر سرباز ها شده
من وقتی فکر میکنم و میبینم باید 21 ماه با 19روز مرخصی سر کنم قطعا روانی میشم فقط توصیه ام اینکه هرچی زودتر برید خدمت کلکش رو بکنید تا بدتر نشده
send from my open source device
Last edited by SNOW PATROL; 25-11-2012 at 18:53.
در حالت کلی بخواهیم بگیم به ضرر سربازها شده ، ولی از اونجایی که یکسری سربازان غیر بومی بر علیه بومی ها که تو شهر خودشون خدمت میکنن و مرخصی های اونها با اینها برابر هست و زیر آب زنی و چاپلوسی پیش فرمانده زیاد میکنن خوبه !
منصفانه هم بگیم با قانون قبلی مقداری در حق بچه های غیر بومی کم لطفی میشد ، البته تو اداره ما برای بچه های غیر بومی سر مرخصی تشویقی تپل در نظر میگرفتن که اینجوری جبران کنن و معمولا بچه تهران ها مرخصی تشویقی کمتری داشتن
یاشا
نه منظور من این نیست که 1 سال اول حساب نمیشه، اگه تازه فعال شده باشین قبل اینکه 1 سال بشه به خدمت برین برای اون 1 سالتون هم کسر تعلق نمیگیره، حتی اگه این مدت 11 ماه باشه، از طرفی ربطی هم به زمان اقدام در حین خدمت نداره چون تا روزی که شما اعزام شدین تارین فعالیتتون زده میشه.
به ازای هر سال 30 روز میدن.
از یگان نامه میگیرین میبرین حوزه، همچنین از پایگاهتون هم گواهی میگیرین. یه تعداد مدارک از حوزه میخوان اونها رو کامل میکنین میره کمسیون. حدود 1-2 ماه هم طول میکشه تا کمسیون جواب بده و یه برگه نهایی بازگشت به یگان شما میدن که روزهای کسر سربازی رو مینویسه.
منم اميدوارم يك روز اين اتفاق بيفته و همه كسري ها و مزيتهاي بسيج لغو بشه
والا داداش چی بگم هر روز قانون داره تغییر میکنه و البته داره بد تر میشه اما بله اون قانون مربوط به سرباز فراری ها بود
داداش پیام شما درست میگی
اما در یگان های ناجا مثل یگان ما که به صورت دیزل پست هست و اصلا خدمت اداری تعریف نشده و همه به صورت 2_6 باید پست بدن چه فرق بین من بومی و فرد غیر بومی هست؟ اگر خدمت بومی ها همه جا اداری بود یه چیزی اما وقتی همه در یک یگان پستشون مثل هم هست این قانون واقعا ظلمه
sent from my open source device
سلام.
دوستان من متولد 68 هستم و نزدیک 4-5 ساله که غیبت دارم و حالا میخوام برم دفتر چه ام رو پست کنم.
لطفآ یه نفر بگه چه شرایط و حتی چه مجازات هایی برای من در نظر گرفته میشه؟؟؟!!!!
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)