:.. بهدار جان ..:
سلام دیانا جان.
سلام بهدار عزیز !
اگه اجازه بدی چند تا سوال بپرسم(اگه تکراری بود شرمنده):
بفرما دوست خوبم ، شما لطف داری ...
1- منو میشناسی؟!
متاسفانه نه ، البته چند باری تو همین تاپیک دیدمت
2- فکر کن از دبیرستان تعطیل شدی و داری میری خونه.یکی از دوستای دوره ی ابتدایی یا راهنماییتو میبینی که داره از خیابون رد میشه .واسه اینکه نره و بتونی بهش برسی صداش میکنی!روشو بر میگردونه ببینه صدا از کجاست که یکدفعه بووووووووم (یک ماشین محکم میزنه بهش!).چه حسی داری و چکار میکنی؟
واقعا صحنه ی خیلی بدیه ، مطمئنا از حال میرم!
3- دوست داری بتونی چی اختراع کنی؟(1 مورد)
چیزی که بتونیم باهاش از باطن آدما با خبر بشیم ( یه چیزی تو مایه های آدمای چشم برزخی )
4- درسات خوبه؟کدوم درس از همه ضعیف تری؟کدوم قوی تر؟معدل سال قبل؟
آره خوبن ، تو هندسه همیشه مشکل داشتم ، تو شیمی قوی هستم ! سوال آخرت جزو اسرار بید !
5- در یک صفحه شطرنج چند مربع وجود دارد؟
حضور ذهن ندارم متاسفانه
6- کدوم ورزشو بیشتر دوست داری؟
بسکتبال و والیبال !
7- فکر میکنی بهشت چی شکلیه؟جهنم چی؟از نظر خودت بهشتی هستی یا جهنمی (خدایی نکرده!)؟
همون طوری که از بچه گیامون برامون دیکته کردن بهشت زیباس و جهنم زشت و ترسناک! من والا چه میدونم .... بنده ی گناهگاری مثه من که نمیتونه راجع به آینده اش حرفی بزنه !
8- چشماتو ببند.اولین تصویری که میاد تو ذهنت چیه؟
صفحه مونیتور که الان باید سوالای شما رو جواب بدم !9-
خوابی از ائمه اطهار و ... دیدی؟
نه ....
10- از تنهایی میترسی؟تاریکی چی؟ارتفاع چی؟مرگ چی؟
3 تای اول به تنهایی که ترس نداره ، ولی اگه تنها باشی و تو یه جای تایک هم باشی و رو ارتفاع هم ایستاده باشی دیگه آخرشــــــــــــه .... مرگ هم ترس داره ، نمیشه گفت نمیترسم .
11- فکر کن خوابیدی.از خواب پا میشی میبینی هیچکی خونه نیست(نصفه شبه!).خوابت نمیاد.میشینی تلویزیون میبینی.یهو برق + گاز + آب + تلفن خونتون قطع میشه.صدای قفل شدن درها و بسته شدن پنجره ها میاد.از تو آشپزخونه یه شیشه میفته میشکنه.یه صداهای ترسناکی میاد.چند تا چشم سبز اطرافت میبینی!جیغ میزنی ولی کسی صداتو نمیشنوه!(نکته:این موجودات که بدن پشمالو دارند و سم هم دارند جن هستند!) چه کار میکنی؟
کار به سنکوب میکشه ....
12- واسه کنکورت چه برنامه هایی داری؟چکار میخواهی بکنی که قبول شی(انشاالله) ؟کلاس میری؟خوب میخونی؟فکر میکنی قبول شی؟اگه قبول نشی چکار میکنی؟
برنامه خاصی ندارم ، فقط و فقط درس بخونم و پشتکار داشته باشم قبول میشم ،
بله کلاسای کنکور میرم و واقعا هم سرمو شلوغ کردم ! امیدوارم همین امسال قبول شم اگه هم نشدم سال دیگه رو برا چی گذاشتن ! 13-
بزرگترین دروغی که بهت گفتند چی بوده؟
الان حضور ذهن ندارم که بگم ! !
14- یه خاطره ی خنده دار بگو؟
خنـــــــــده دار ....
سال اول بودیم یه دبیر اجتماعی داشتیم خیلی کوچول موچولو بود ، بعد لباساشم تقریبا هم رنگ یونیفرم ما بود ، من و دوستامم چون اصولا زنگ کلاس که میخورد تو سالن چرخ میزدیم هنوز تو کلاس نرفته بودیم ، اومدم تو کلاس دیدم دوستم جلو وایستاده و پشتش به منه ، محکم زدم رو شونه اش گفتم کجایی تو .... ؟؟؟ وقتی برگشت چشام دو دو میزد ، چون اون کسی نبود جز همون دبیر اجتماعیمون ....
15- چی رو میز کامپیوترت داری؟
کلا سیستمم ، یه بره ی کوچولو ، یه قاب عکس از بچگیای خودم ، ، وبکم و کیف سی دیم !
16- چقدر قرآن خوندی؟
خیلی کم !
17- فرض کن 1 ساعت قبل از اینکه بمیری (خدایی نکرده) خبر دار میشی.چکارها میکنی؟
قبلا هم گفتم ،به تمام عزیزانم سر میزنم و از تمام کسایی که میشناسم حلالیت می طلبم !
ممنون از وقتی که میزاری.
خواهش میکنم ، موفق باشی دوست خوبم !