با این مشخصات هیچ مشکلی حتی سر سوزن واسه 12 مگ ندارید
با این مشخصات هیچ مشکلی حتی سر سوزن واسه 12 مگ ندارید
همه دارند کوچ می کنند به 12 مگ
آقایون بعدا بیاید از دانلود شبانه اتون بگید سرجمع چند گیگ شده
با تشکر![]()
شما وضعیت خطت چطوره؟ نویز داری؟
روی 4 مگ snr ام 27
و تضعیف سیگنال اشنباه نکنم 11 است
فک نکنم تا 6 مگ یا 8 مگ مشکلی داشته باشم ولی 12 فک نکنم برسه
Last edited by sleeplessness; 15-07-2014 at 23:06.
یه عکس بگیر از خطت بذار فکر کنم 12 هم بتونی بگیریا
این که همه دارن میان 12 میگیرن عالیه به خاطر اینکه فضا به شدت رقابتی می شه و شرکتای دیگه مجبور می شن تعرفه های بالاتر بدن و باعث پیشرفت می شه و خیلی خوشحال کنندس امیدوارم که تمام دوستان خطاشون جواب بده و هر روز بیان تو این تاپیک تعریف کنن
شبی 2 گیگ برای من کافیه
اون زمانی که با 512 شبی 3 گیگ دان می کردم هاردم پر شدالان هم فقط به خاطر سریالهای هفتگی می خوام
با اینحال ماهی 24 هزار تومن یکم تو شک هستم
به نظر من که خطت خیلی خوبه حتما پیگیرش باش اصلا دلیلی نداره الان بخوای تعرفه زیر 6 مگ بگیری چون از نظر قیمتی فرق زیادی نداره با سرعتای بالاتر و پایینتر سری بعدی حتما 6 مگ به بالا بگیر
دوستان دلیلش چیه که میگید 12مگ خوبه؟
ایا پهنای باند سرویس 12مگ نسبت به بقیه سرویس ها جدا هست یا دلیل دیگه ای داره که برای بعضیا خوبه؟
من تازه می خواستم به صبانت کوچ کنم که دیدم بین قیمت 2 مگ تا 12 مگ حتی 10 هزارتومن هم فرق نداره !!.... گفتم خوب چه کاریه اگر خطم جواب بده میرم 12 مگ می گیرم
شما همشهری عزیز راحت 12 مگ رو میتونی بگیری اشتباه نکن با حجمی که میتونی شبانه با 12 مگ دانلود کنی حتی ماهی یک گیگ هم واست زیاد میاد.حتما بیا 12 مگ بگیر.قیمتاش که فرقی ندارند به اون صورت.منم خطم 12 مگ نمیکشه اما صحبت کردم معلوم شد اگه سرویس 12 مگ بگیرم با اینکه تا 8 مگ برام بیشتر نمیبندند اما سرعت شبانه 12 مگ رو بهم میدن واسه همین منم یه جورایی 12 مگی شدم چون سرعت روزانه که مهم نیست سرعت شبانه مهمه.الان روی خط دیگم آسیاتک 10 مگ دارم با سرعت روزانه 1.3 مگ در دانلود.اما شبانش خوب نیست.واسه همین دنبال صبانت بودم که خدا رو شکر شبانه 12 مگ رو به دست آوردم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)