تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1148 از 1298 اولاول ... 148648104810981138114411451146114711481149115011511152115811981248 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,471 به 11,480 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

اگه نباشه جاش خالی می مونه meysam2578's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

دوستان 1 سوال :

برای اصفهان بهترین رقیب برای مخابرات کدوم شرکنه ؟؟؟

* و اگه 1 روز بخوایم از شرکت دیگه ای سرویس بگیریم...کار خاصی باید انجام بدیم ؟؟؟ روند کلیش چطوریه ؟؟؟
    اگه بخوای از شرکت دیگه ای اینترنت بگیری اولا باید بری مخابرات منطقه خودتون و فرم انصراف رو پر کنی . البته باید مالک خط باشی یا اینکه حتما مالک خط همراهت باشه و باهات بیاد مخابرات و فرم رو امضا کنه . بعدش فکر کنم تا 1 هفته الی 10 روز یا شایدم بیشتر !!!!! (چون هیچ حساب و کتابی نداره کاراشون ) طول میکشه تا خط رو تخلیه کنن . بعدش میتونی از یه شرکت دیگه درخواست سرویس کنی . از من میشنوی همین مخابرات بمون . من خودم قصد انصراف داشتم اما وقتی قیمت ها و سرعت مخابرات رو با سایر شرکت ها مقایسه کردم دیدم که مخابرات حداقل یک سرو گردن از همه اون شرکت ها بالاتره . هم سرعت بهتری داره و هم قیمت مناسب تری . من میخواستم برم از شرکت صبانت اینترنت بگیرم . بهم گفتن که برای شما سرویس 128 کیلو بایت خانگی رو داریم . که تا 1 مگابیت پهنای باند بهتون میدیم . 3 ماهه , 3 گیگ میتونی بخری به قسمت 20 هزار تومن . میشه گیگابایتی حدود 7 هزار تومن !!!!!!!!!! هر گیگابایت حجم اضافه قیمتش میشه 3900 تومن . حالا همین شرکت رو با مخابرات مقایسه کن . مخابرات حداقل 5 مگابیت داره پهنای باند میده . قیمت هر گیگ 3800 تومن و شبانه رایگان هم داره . از بین شرکت های اینترنتی اینجوری که شنیدم شاتل سرعت خوبی داره . اما امتحانش نکردم . ولی خب خودم یکسال مشترک صبانت بودم . اما مخابرات رو به همه اینا ترجیح میدم . شما البته میتونی بری شرکت های دیگه رو هم امتحان کنی اما به نظر من مخابرات بهتر از همه اونهاست .
    Last edited by meysam2578; 03-10-2015 at 13:42.

تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

همیشه میگن وقتی یک چیزی را بلد نیستی بپرس. این همه شرکت اینترنتی سایتاشون سریع و بدون قطعی و معطلی داره کار میکنه، خب جناب مخابرات اصفهان، از اونا بپرس کی براشون سایتو طراحی کرده و خلاص.
    مشکل قطعی سایت پلوتون به طور کامل برطرف شده . الان وارد شدم عالی بود . مثل برق و باد باز کرد .

اگه نباشه جاش خالی می مونه MeHrDaD-91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    دوباره پلوتون قطع شده دیشب خیلی خوب بود ولی باز به مشکل خورده

دوستان فرق ترافیک دائمی باقی مانده با ترافیک اعتباری باقی مانده چی هست؟؟؟
    Last edited by MeHrDaD-91; 02-10-2015 at 11:19.

4. این کاربر از MeHrDaD-91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام

ترافیک دائمی تا آخر طرح باقی می ماند (مثل ترافیک مازاد خریداری شده) ولی ترافیک اعتباری بعد از مدتی اگر مصرف نکنی میسوزه مثلا طرح زرین گیگ اول ماه اعتباری است و فک کنم بعد تقریبا یک ماه میسوزه ولی توی طرح زرین اگه گیگ مازاد بخرید تا وقتی که طرح را دارید و انصراف ندین این گیگ میمونه اگه مصرف نکنید.

6. 2 کاربر از 8286 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

سلام

من همین الان رفتم تو سایت پلوتون بدون مشکل باز شد . سرعتشم خیلی خوب شده . شاید منطقه شما هنوز مشکل داره . ترافیک اعتباری باقیمانده همون میزان ترافیکیه که خود مخابرات اتوماتیک سر ماه برات شارژ میکنه و مهلتش هم 40 روزه هست . ترافیک دائمی هم حجمیه که خودت دستی شارژ میکنی و مهلت استفادش هم نامحدوده .

8. این کاربر از meysam2578 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MeHrDaD-91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دیشب تو ساعت رایگان حدود 4 گیگ دانلود کردم خیلی خوبه اگه همیشه اینطوری باشه.
    فقط این مخابرات چیزی به نام محدودیت به خاطر دانلود که نداره؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    طرح الان من كمپين تابستانه هستش و تا ١ ماه ديگه بيشتر اعتبار زماني نداره
    از اونجايي كه اين طرح ديگه توي طرحهاي مخابرات نيست آيا ميشه دوباره تمديدش كرد؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

خب. خدا رو شکر پلوتون دوباره خراب شد . از دیشب تا حالا نگران بودم که چرا قطع نمیشه . دیگه دلم داشت شور میزد .

12. 2 کاربر از meysam2578 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

آخه این چه وضعشه

10 روزه می خوام ببینم چقدر ترافیک اعتباری دارم تا قبل از سوخته شدن بتونم مصرفشون کنم. امروز هم 10 مهر آخرین مهلته و هنوز موفق به دیدن حجم باقیمانده نشده ام. واقعا لعنت به این آلِ مخابرات.
    Last edited by mnnejati; 02-10-2015 at 15:49.

14. 2 کاربر از mnnejati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

آخه این چه وضعشه

10 روزه می خوام ببینم چقدر ترافیک اعتباری دارم تا قبل از سوخته شدن بتونم مصرفشون کنم. امروز هم 10 مهر آخرین مهلته و هنوز موفق به دیدن حجم باقیمانده نشده ام. واقعا لعنت به این آلِ مخابرات.
    دیشب خوب بود . امروز صبح تا ظهر هم خوب شده بود . اما دوباره قطع شد . حالا کی دیگه وصل بشه خدا میدونه . من دست کم 6 بار زنگ زدم به 2020 . اما جواب مشخصی نمیدن . اگه مردم زنگ میزدن و صداشون در می اومد اینا این کارا رو نمیکردن . مشکل ما همینه . هر بلایی سرمون اوردن ساکت موندیم . اینم نتیجه در ضمن اون آل مخابرات رو خوب اومدی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •