واقعا دستت درد نکنه
ولی یه مشکل هست که نمیدونم قضیش چی هست.
وقتی من L2 رو میگیرم تا بیاد جلو بازی کن حریف، میاد ولی وقتی توپ بهش میرسه نمیدونم چرا هر چی میزنم
ضربه رو به توپ نمزنه و میره جلو و توپ هم به حریف میرسه.
واقعا دستت درد نکنه
ولی یه مشکل هست که نمیدونم قضیش چی هست.
وقتی من L2 رو میگیرم تا بیاد جلو بازی کن حریف، میاد ولی وقتی توپ بهش میرسه نمیدونم چرا هر چی میزنم
ضربه رو به توپ نمزنه و میره جلو و توپ هم به حریف میرسه.
مرسی از توصیه هایی که داشتی ... این ترکیبی که گفتی رو من زیاد باهاش حال نمیکنم ...
من نظراتی رو نسبت به این ترکیبی که دادی دارم:
» دروازه بان که همون
» خط دفاع "میلتو" اضافه بشه ... "مارکز" هم اضافه بشه به شرطی که کارتش فعال بشه
» خط میانی: "آلوز" رو اگه از اونجا بیاریم راس بهتره ... بعد "ژاوی" رو هم CMF بزاریم سمت چپ و "اینیستا" رو هم AMF جلو ...
» خط حمله هم اگه "ابراهیموویچ" رو بزاریم راس با فعال کردن کارت ویژه اش و "مسی" هم چپ ... اگه "هانری"بیاد فقط با فعال کردن کارتش هست که میتونه خوب بازی کنه به خصوص در قسمت AMF ولی به جای مسی گزینه بهتره "گودجانسون" که واقعاً عالیه ...
آخه L2 دكمه ي فعال كردن تاكتيك هاي بازي و نسبت هجومي و تدافعي بودن و همچنين كنترل توپ هست
من اصلا رحفي از L2 نزدم عزيز گفتم R2
زماني كمي نگه ميداريش بعد كه بازيكنت جاي گيري كرد دكمرو رها كن و ضربدر مربع بزن
موفق باشي![]()
منطورم همون R2 بود،اشتباهی نوشتم L2
در ضمن این فعال کردن کارت که دوستمون بالا گفت رو نفهمیدم.
خواهش ميكنم
اگه دقت كرده باشي كارت بازيكنان نسبت به تركيبي كه قرار ميدي روشن ميشن
تركيب شما با بنده فرق داره
من خودم سه تركيب دارم كه اين تركيب مختص تيم هايي هست كه با 3 مهاجم جلوي بنده رونمايي ميشن
بهترين و عملي ترين تركيبي كه هست و بهش رسيدم 3-4-3 هستش كه توي دفاع مشكل داري ولي با يك چيدمان ساده و پر كردن فضاي خالي و كنترل حمله توي مواقعي كه ضربات آزاد هست خيلي راحت تر از اوني كه فكرش رو كنيد به گل ميرسيد(اگه دفاع كردن دوستان قوي هست بهترين و عالي ترين تركيب همين هست)
البته تركيب 4-2-4 هم هست كه اين توي PeS 2008 خيلي كاربرد داره يعني فوق العادس اما اين جا كمي مشكل داره
موفق باشي
معلوم شد كه اون پستي كه گفتم رو نخوندي عزيز حتما يه نگاه روزنامه وار بكن به قسمت هاي مهمش
آره R2 رو زياد نگه داري حالت اسكرت توپ فعال ميشه به خاطر همين حساس هست و كم بايد نگه داريش تو حتي به اندازه ي زدن يك ضربه به دكمه
كارت هاي خصوصيات فردي و خاص بازيكنان خاص هست كه همه يكسان دارا نيستند چه در حال حمله چه در حال دفاع
وقتي توي قسمت تركيب رفتي set formation/player index
روي يك بازيكن كليك كن ميبين جريان چيه
موفق باشي![]()
ولی اونجا فقط میشه حالا دفاعی و بالانس و حمله رو تعیین کرد.
حالا منظور دوستمون از فعال کردن چیه؟
بعضي بازيكن ها با توجه به قرار گيريشون توي محل مورد نشر از تيم اون كارت فعال ميشه
اوني كه شما ميبيني رو اوصولا همه دارن
مصلا بروي روي مسي ببين چه حالت هايي رو ميبيني
دو تا كارت داره كه ميبيني با P شروع شده.اين سري كارت ها تخصصي بعضي بازيكن ها هستن![]()
وقتی تو ویندوز7 می خوام نصب کنم موقع نصب ارور می گیره!
بالای صفحه نوشته Windows installer و یک متن 8 خطی که نوشته:
the upgrade patch cannot be installed by the windows installer service beacuse the program to be upgraded may be missing or the upgrade patch ma....
حالا برای نصب پچPES2009Patch130 چیکار کنم
راستش اومدم با رئال بازی کنم
خواسته ها و اهدافی رو که دارم رو برآورده میکنه
ولی وقتی برای حمله میرم فقط دو تا دفاع میمونن
گر چه من حالت 5 تا دفاعمو دفاعی کردم ولی 3 تاشون تو حمله شرکت میکنن
میتونین راهنماییم کنین که چطوریمیشه 5 تاشون تو دفاع بمونن و موقع حمله اضافه نشن.
5 دفاع توصيه نميكنم محوطه جريمت شلوغ ميشه و قاطي ميكني مگه اينكه واسه دور كردن توپ زير توپ بزني تا نخواي پاس كاري كني
چرا نشه
از قسمت assisted setting /attake balance رو بزار روي 1 و 2 امتحان كن كدومشون برات جالب تره و بيشتر مد نظرت هست
و از قسمت tactics/time style/defensive line رو بزار بين 33 تا 50
تست كن ببين چي ميشه
موفق باشي![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)