کش مرورگرو کلن پاک کردم بازم همین مدلیه دوستان کسی میدونه کمک کنه یا مشکل از خود مخابرات و سایته هآن؟؟
کش مرورگرو کلن پاک کردم بازم همین مدلیه دوستان کسی میدونه کمک کنه یا مشکل از خود مخابرات و سایته هآن؟؟
برای منم مشکل داره.سرعت اینترنت خیلی اومده پایین تقریبا غیر قابل استفادست.
من دیروز سرعت نتم افتضاح بود ولی امروز باز بهتر شد
دیـروز هوا ابری بود . واسه همین سرعت ها کم بود .
الانم که باز داره بارون میاد . الاناست که همینم قطع بشه .
امروز عصر که مشهد رعد و برق بود نتم همش قطع و وصل میشد![]()
من تقریبا سرعت اینترنتم ٢۵۶ کیلوبایته!
ولی اینترانت روی ١ مگابایت
مال منم از صب تا الان انقدرکه قطعو وصل شده که اصن بیچارم کرده چرا هوا ابری میشه مخابرات میرینه رو خودش
من اصلا قطعی ندارم ولی سرعت سایت های داخلی فوق العاده بالا و سایت های خارجی پایین ترین حد ممکنه.
سلام. من مشهدم . سمت سیدرضی. از کدوم شرکت بگیرم بهتر باشه؟ دانلود شبانه رایگان هم واسم مهمه
سلام دوستان
سرعت بازه رایگان امروز دوباره افتضاح شده بود...
این مورد که گلدنت و عوامل 2020 میگن که واسه فیبر نوری ها بیشتر از 2 مگ نمیشه خط رو بست-با توجه به اون کیفیتی که فیبر نوری داره و راحت میشه تا 15 مگ هم بست-،ولی واسه مسی ها رو بیشتر از اون میبندن به نظر بنده فقط یه دلیل میتونه داشته باشه و اون برمیگرده به عوضی بودن مخابرات اینجا که چون میدونه فیبر در انحصار خودشه و ما فیبر نوری ها نمیتونیم از جای دیگه سرویس بگیریم،این سیاست رو در مورد ما فیبری ها اعمال میکنه و پهنای باند بیشتری برای سرویس هامون در نظر نمیگیره...
از نظر خودشون:همین که هست.مبخوای بخواه،نمیخوای باز هم مجبوری بخوای!!
(چون اگه بحث کمبود پهنای باند بود،قاعدتا مسی ها هم با توجه به سرویسشون پهنای باندشون باید مثل فیبری ها باشه...)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)