نشد داداش!!! ما یکم بسیجی داریم حالامیگی حذفش کنن. اون معافیت سه برادری رو نمیدادن باز یه چیزی.والا من که چیزی ازش نفهمیدم
باری امیدوارم کلا کسری بسیج لغو بشه تا تساوی بین همه برقرار بشه
یه سوال؟
مرخصی متاهل ها چند روز در ماهه؟
نشد داداش!!! ما یکم بسیجی داریم حالامیگی حذفش کنن. اون معافیت سه برادری رو نمیدادن باز یه چیزی.والا من که چیزی ازش نفهمیدم
باری امیدوارم کلا کسری بسیج لغو بشه تا تساوی بین همه برقرار بشه
یه سوال؟
مرخصی متاهل ها چند روز در ماهه؟
دوست من مطمئنی ؟
من الان یک هفتست از نیروی دریایی ارتش ترخیص شدم و شاید تو همین یک هفته این مساله شایعه شده که خبرد ندارم .. اما تو پادگان بخش اداری نیروی انسانی کارم فقط مربوط به نامه ها بود و کلا هر چی نامه در این موارد بیاد اولین نفری هم که میفهمیدم .. من که هیچ چیزی در این مورد نشنیدم فقط یادمه بحثی بود که صبحانه پنج شنبه های ارتش بعد زیارت عاشورا برداشته بشه.همین
در ضمن اگر هم اینطور باشه مطمئنید باشید هیچ وقت مناطق حساس نظامی ؟(مثلا تو نیروی دریایی مناطق 1 و 2 . 3 دریایی ) به دلیل اهمیت نمیتونند این کارو بکنند ! مگه شوخیه ارتش یک کشور به مدت یک روز تمام تعطیل بشه !
البته در اینکه ناجا پدر آدم رو درمیاره شکی نیست، من خودم دلم به حال این سربازایی که تو سرما نصف شب به خاطر دسته ها اسیر شدن میسوزه و امیدوارم خودم یکی از اونها نشم.
ولی هر نیرویی بستگی به جاش داره، الان برای 2 تا از دوستان من در جاهای مختلف سپاه آماده باش دادن و اینا رفتن پست.
بله همینطور هست.
من خودم از حوزه پرسیدم.
کمتر از 1 سال که کلا کسر تعلق نمیگیره (حتی اگه فعال مثلا 11 ماه و 20 روز هم باشه) و برای بقیه هم به ازای هر 1 ماه 30 روز.
درخواست رو میدین تاریخ و سوابق یره کمسیون و بعد برگه کسری میاد.
این مربوط به آموزشیه یا یگان؟
مثلا شما اگر راهنمای رانندگی بیفتی هم پنجشنبه تعطیلی؟
کجای ناجا هستی؟
سلام همشهری. یاشاسین آذربایجان، یاشاسین تراختور
بعد 1 سال فعالی به ازای هر ماه 30 روز کسر میدن؟ . یعنی به اون 1 سال فعالی کسری نمیدن ؟!
درخواست رو به پایگاه باید بدیم یا حوزه ؟
شنیدم کسری بسیج رو از 24 ماه کم میکنن راسته یا شایعس ؟
با تشکر![]()
داداش تو مطمئنی؟؟؟حتما جز 21 ماه حساب میشه؟؟یعنی اون قانون 1/3/91 فقط برای سربازای فراری هست؟؟
این چیزی که گفتم تو روزهای آخر خدمتم پروسه اش در حال انجام بود ، به این صورت که اول پرسنل کادر که راههای دور بودن مثل کرجی ها و شهریاری ها و ... تعطیل شدن ، وقتی هم پرسنل کادر نباشه وظیفه نمیتونه تنهایی تو بخش اداری فعالیت کنه
کل ارتش و یگانهای نظامی قرار نیست تعطیل بشه ، بخش اداری مثل جمعه ها تعطیل میشه به دلیل کمبود بودجه که خرج صبحانه و نهار و سرویس رفت و آمد و بقیه موارد رو کم کنن
مثل سابق نگهبانها و افرادی که آماده باش میخورن تعطیل نیستن
در مورد پلیس راهنمایی و ... نمیدونم من ارتش رو شنیدم
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)