شما همین الان خطت روی 10 مگ بسته شده !! 99% جواب می ده خطتون حتما اقدام کنید 12 نشد همین 10 می شه دیگه
شما همین الان خطت روی 10 مگ بسته شده !! 99% جواب می ده خطتون حتما اقدام کنید 12 نشد همین 10 می شه دیگه
دوستان میخوام فیبر نوری بگیرم الان طرح ویژه مخابرات زدن.خواستم بدونم ارزش داره اینقدر خرج کنم؟
بعد با عکس بالا میتونم 12 ببندم؟
اینجا نوشته روی 10 مگ بسته شده ولی در واقعیت سرعتم روی 4 مگ هست
به نظرتون این تایم اوتی که میده مربوط به نویز سرعت بالا هست که خط نمی کشه یا مشکل از مخابراته ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب ببینید اون data rate ماکزیمم سرعتی هست که خطتون در حال حاضر می تونه داشته باشه ولی توی سیستم اکانتینگ شرکت اینترنتی 4 مگ براتون تعریف شده و بیشتر از اون نمی شه ولی خطتتون پتانسیل 12 مگ شدن رو داره فقط ببینید که قطع و وصل شدن لینک نداشته باشید
پینگ بیشتر به خود شرکت اینترنتی بر می گرده تا به کیفیت خط ولی اگر پینگ خوب می خواید به نظر من صبانت رو به کل فراموش کنید مخصوصا اگر اهل گیم هستید
Last edited by otfbax; 15-07-2014 at 21:35.
در مورد سوال اولتون متاسفانه اطلاعی ندارم اگر دوستان می دونن پاسخ بدن ماهم استفاده می کنیم
در مورد خطتون snr خوبی دارید ولی Line Attenuation شما یکمی شک ایجاد می کنه البته نظر شخصی من اینه که می تونید ولی به صورت تجربی می شه نظر قطعی داد با توجه به اینکه الان 4 مگ هست پهنای باندتون اگر امکانش هست با پشتیبانی تماس بگیرید و بگید که خط رو براتون زیاد کنن ببینید چقدر تغییر می کنه این اعداد اگر بیش از حد معمول نباشه می تونید بگیرید
ممنون که توضیح دادی
الان که می گید روی 10 مگ هست قطع و وصل لینک ندارم فقط بعضی وقت ها تایم اوت میده که می گید مربوط به شرکت اینترنتی هست
پینگ برای من مهم نیست و بازی اینترنتی رو بوسیدم گذاشتم کنار...... فقط دانلود برای من مهم هست
همون 12 مگ رو می گیرم دیگه فوقش اگر مشکل داشتم می گم بزارن روی 10 مگ
راستی این تست رو با پریز در خونه انجام دادم ( پریزی که در ورودی هست )..... خیلی با تست قبلیم تفاوت داره ؟ یا سیم کشی داخل خونه مشکلی نداره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
snr تون باتوجه به اینکه الان 10 مگ هست پهنای باندتون به طور قابل توجهی زیاد شده که خیلی خوبه و البته Attenuation هم خیلی جزیی زیاد شده که خیلی بد نیست به نظر من واسه مودمتون یک سیم از سر خط بگیرید الان دیگه می تونم با قاطعیت بگم که واسه 12 مگ مشکلی نخواهید داشت خود مودم معمولا یک تخمین می زنه از حداکثر پهنای باند Attainable Rate نداره مودتون یا Max Rate?
عجب خطی دارم خبر نداشتم...... همین الان هم با یکی از پریز های توی اتاق اصلا به اینترنت وصل نمی شه مجبور شدم به یک پریز دیگه وصل کنم که خوب کار می کنه ( همون تستی که قبلا گذاشتم )
حالا اگر با 12 مگ مشکل داشتم یک سیم از در خونه می کشم
این سوال آخرتون رو از کجا نگاه کنم ؟![]()
معمولا اگر باشه توی همون قسمت Statistics هست ولی مهم نیست زیاد انشالا که مشکلی نخواهید داشت و کلی حالشو می برید![]()
شما قطعا 12 مگ رو میتونی بگیری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)