تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1147 از 1298 اولاول ... 147647104710971137114311441145114611471148114911501151115711971247 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,461 به 11,470 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

در آغاز فعالیت fbkzz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2015
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

اقا من یه سوال دارم من طرحم زرینه
    الان میخوام حرفه ای ها بگیرم اگه از قسمت رزو برم و پرداخت کنم اوکی میشه همه چی
    یا باز باید یه سر برم مخابرات؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behrouz_se60's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

دوستان پلوتون به طور کامل عوض شده.طرح جدید!این دفعه زیباتر از قبلی هست.اما نمیدونم آیا سیستم جدید نصب کردن یا نه نمیدونم.ببینید فقط HTML ، CSS عوض کردن و جاوا اسکریپت همینطور.حالا قسمت مهم اینکه آیا سروس کد برنامه رو تغییر دادند که بتوان بهبودی رو مشاهده کرد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

والا من قبلن شاتل داشتم و یکبار هم سایتشون خراب نشد اما سرعتش روی 4 مگ ثابت بود
    اما درسته که مخابرات سرعت بالاتری داره اما این سایتشون اعصاب آدم رو خورد می کنه.
    الان هم که برای من مثل آش کشک خاله میمونه چون خطمون فیبر نوریه و فقط از مخابرات میتونم سرویس بگیرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه meysam2578's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

دوستان پلوتون به طور کامل عوض شده.طرح جدید!این دفعه زیباتر از قبلی هست.اما نمیدونم آیا سیستم جدید نصب کردن یا نه نمیدونم.ببینید فقط HTML ، CSS عوض کردن و جاوا اسکریپت همینطور.حالا قسمت مهم اینکه آیا سروس کد برنامه رو تغییر دادند که بتوان بهبودی رو مشاهده کرد.
    ای بابا . تازه فهمیدی پلوتون به طور کامل عوض شده؟؟ الان رفته روی طرح جدیدش . اما وارد سایت نمیشه . بعضی وقتا قاطی میکنه دوباره برمیگرده روی همون طرح قدیمیش . الانم که مطلقا وارد سایت نمیشه . آقا من شنبه میخوام برم واسه انصراف . این پلوتون دیوونه کرده منو . میخوام از صبانت سرویس بگیرم . کسی میدونه صبانت یا شرکت های خصوصی تا چه حدی پهنای باند میدن؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

آیا آدرسه این طرح جدید که میگید با قبلی فرق داره چون من از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد میشم و هیچ چیزی فرق نکرده و همون وبلاگ قدیمی مهدکودک مخابرات بالا میاد!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

همیشه میگن وقتی یک چیزی را بلد نیستی بپرس. این همه شرکت اینترنتی سایتاشون سریع و بدون قطعی و معطلی داره کار میکنه، خب جناب مخابرات اصفهان، از اونا بپرس کی براشون سایتو طراحی کرده و خلاص.

7. 2 کاربر از mnnejati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

یک چیز جالب در مورد این موجود عجیب الخلقه پلوتون هست. من بعضی وقتا که میخام گیگ بخرم یا طرح تمدید کنم باز نمیشه یا اگه باز شه مینویسه که امکان برقراری ارتباط نیست. بعد به دوستم که یک منطقه دیگه شهر است زنگ میزنم اون راحت باز میشه و برام تمدید میکنه و گاهی وقتا برعکس اینکار را من برای اون انجام میدم. این حتی برای وقتی که هنوز اینترنتم هم وصل است وجود داره. خلاصه مطلب اگر دوستی دارید میتونید از اون هم بپرسید که اون هم این مشکل را داره یا نه. مثلا الان من هیچ مشکلی توی این یک هفته نداشتم در حالی که یک سری از بچه ها انگار این مشکل را داشتند.

9. این کاربر از 8286 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behrouz_se60's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

آیا آدرسه این طرح جدید که میگید با قبلی فرق داره چون من از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد میشم و هیچ چیزی فرق نکرده و همون وبلاگ قدیمی مهدکودک مخابرات بالا میاد!!!
    نه ماله من سریع میاد بالا و جدید هست.اون قدیمی نیست.ولی شانس آوردم که شارژ کردم.داشتم پول بانک ملت میریختم برای 2 گیگ شارژ.نزدیک بود بپره.

11. این کاربر از Behrouz_se60 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دوستان 1 سوال :

برای اصفهان بهترین رقیب برای مخابرات کدوم شرکنه ؟؟؟

* و اگه 1 روز بخوایم از شرکت دیگه ای سرویس بگیریم...کار خاصی باید انجام بدیم ؟؟؟ روند کلیش چطوریه ؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه meysam2578's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

شما به آدرس data.tce.ir برو و از گزینه ثبت نام و تمدید اعتبار که به رنگ نارنجی هست و در قسمت پایین صفحه هم هست روی اون گلیک کن و وارد پلوتون میشی . باید طرح جدیدش برات بیاد . برای من که جدید شده . در ضمن مشکل قطعی سایت پلوتون هم برطرف شده .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •