اقا من یه سوال دارم من طرحم زرینه
الان میخوام حرفه ای ها بگیرم اگه از قسمت رزو برم و پرداخت کنم اوکی میشه همه چی
یا باز باید یه سر برم مخابرات؟![]()
اقا من یه سوال دارم من طرحم زرینه
الان میخوام حرفه ای ها بگیرم اگه از قسمت رزو برم و پرداخت کنم اوکی میشه همه چی
یا باز باید یه سر برم مخابرات؟![]()
دوستان پلوتون به طور کامل عوض شده.طرح جدید!این دفعه زیباتر از قبلی هست.اما نمیدونم آیا سیستم جدید نصب کردن یا نه نمیدونم.ببینید فقط HTML ، CSS عوض کردن و جاوا اسکریپت همینطور.حالا قسمت مهم اینکه آیا سروس کد برنامه رو تغییر دادند که بتوان بهبودی رو مشاهده کرد.
والا من قبلن شاتل داشتم و یکبار هم سایتشون خراب نشد اما سرعتش روی 4 مگ ثابت بود
اما درسته که مخابرات سرعت بالاتری داره اما این سایتشون اعصاب آدم رو خورد می کنه.
الان هم که برای من مثل آش کشک خاله میمونهچون خطمون فیبر نوریه و فقط از مخابرات میتونم سرویس بگیرم
![]()
ای بابا . تازه فهمیدی پلوتون به طور کامل عوض شده؟؟ الان رفته روی طرح جدیدش . اما وارد سایت نمیشه . بعضی وقتا قاطی میکنه دوباره برمیگرده روی همون طرح قدیمیش . الانم که مطلقا وارد سایت نمیشه .آقا من شنبه میخوام برم واسه انصراف . این پلوتون دیوونه کرده منو . میخوام از صبانت سرویس بگیرم . کسی میدونه صبانت یا شرکت های خصوصی تا چه حدی پهنای باند میدن؟؟
آیا آدرسه این طرح جدید که میگید با قبلی فرق داره چون من از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد میشم و هیچ چیزی فرق نکرده و همون وبلاگ قدیمی مهدکودک مخابرات بالا میاد!!!
همیشه میگن وقتی یک چیزی را بلد نیستی بپرس. این همه شرکت اینترنتی سایتاشون سریع و بدون قطعی و معطلی داره کار میکنه، خب جناب مخابرات اصفهان، از اونا بپرس کی براشون سایتو طراحی کرده و خلاص.
یک چیز جالب در مورد این موجود عجیب الخلقه پلوتون هست.من بعضی وقتا که میخام گیگ بخرم یا طرح تمدید کنم باز نمیشه یا اگه باز شه مینویسه که امکان برقراری ارتباط نیست.
بعد به دوستم که یک منطقه دیگه شهر است زنگ میزنم اون راحت باز میشه و برام تمدید میکنه
و گاهی وقتا برعکس اینکار را من برای اون انجام میدم. این حتی برای وقتی که هنوز اینترنتم هم وصل است وجود داره. خلاصه مطلب اگر دوستی دارید میتونید از اون هم بپرسید که اون هم این مشکل را داره یا نه.
مثلا الان من هیچ مشکلی توی این یک هفته نداشتم در حالی که یک سری از بچه ها انگار این مشکل را داشتند.
![]()
نه ماله من سریع میاد بالا و جدید هست.اون قدیمی نیست.ولی شانس آوردم که شارژ کردم.داشتم پول بانک ملت میریختم برای 2 گیگ شارژ.نزدیک بود بپره.
دوستان 1 سوال :
برای اصفهان بهترین رقیب برای مخابرات کدوم شرکنه ؟؟؟
* و اگه 1 روز بخوایم از شرکت دیگه ای سرویس بگیریم...کار خاصی باید انجام بدیم ؟؟؟ روند کلیش چطوریه ؟؟؟
شما به آدرس data.tce.ir برو و از گزینه ثبت نام و تمدید اعتبار که به رنگ نارنجی هست و در قسمت پایین صفحه هم هست روی اون گلیک کن و وارد پلوتون میشی . باید طرح جدیدش برات بیاد . برای من که جدید شده . در ضمن مشکل قطعی سایت پلوتون هم برطرف شده .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)