افزایش کیفیت اینترنت و بهبود شبکه تا 45 روز آینده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امیدوارم اینجوری بشه . چون ضریب اشتراک دیگه معنی نداره و پاکت لاست پایین میاد
افزایش کیفیت اینترنت و بهبود شبکه تا 45 روز آینده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امیدوارم اینجوری بشه . چون ضریب اشتراک دیگه معنی نداره و پاکت لاست پایین میاد
کم از این خبرا ندیدیم!
سلام ... امروز به صورت رسمی از دست ایرانسل ( دزد ) راحت شدم
چیزی که گرفتم : wireless با سرعت 1Mb با حجم 5 گیگ در ماه --- ماهانه 40 تومن
هزینه آنتن : 300 تومن
فرانکفورت
همین سرعت رو ایرانسل با قیمت 60 تومن ( 10 گیگ ) میداد سرعت دانلود صبح ها 120 و باقی روز 5 تا 80 کیلوبایت![]()
مبارکه . عالیه واقعا هم سرعت و هم پینگ هم قیمت براساس این سرعت! فقط هزینه آنتن بالاست
بابا یکبار پول آنتن میدین راحت میشین ۱۴۵ مگ فایلو ۲ ساعت دقیق طول کشید دانلود کنه طرح یک مگ نامحدود
دوست عزیز از کجا گرفتی این سرویسو؟اسم شرکتش چیه؟
Sent from my A1-810 using Tapatalk
سلام ... از فارانت
Sent from my iPhone using Tapatalk
آره بقیه شرکت ها توی روز هم خراب هستند ولی من 2 مگ دارم 250 راحت دانلود میکنه آنتن اینجا عالی تو زندگی یکجا شانس آوردم همین آنتنه اصلا به تقویت سیگنال نمیزنم مودم یو اس بی 100% فوله ولی شبانه از طرح تابستان به اینور خراب شده 5 گیگ میگرفتم الان 1/6 گیگ تقریبا با سرعت 50 تا 100 شبانه هم فکر کنم درست نشه
دوستان اگر کسی با اپراتور حرف زد جریان طرح پیشترفته هم بپرسه لطفا 3 برابر گرونتره برای چی ضریب اشتراک چند هست؟
افتخاری جدید از ایرانسل
سرعت دو مگ فکر کنم دوربین کنترل سرعت دیده سرعتش بالاتر نمی ره
پس از 24 روز و 75 گیگ اینجوری شده........... یعنی عملا نامحدود= دروغ به معنای واقعی کلمه
محدود همه بگیرن هم به صرفه تر است هم کمتر پول می دن در مقابل حجم دانلودی که می گیرن نسبت به نامحدودی که این وضعش باشه.
دیگر کسی به اسم نامحدود سراغ ایرانسل نیاد - اگر ناچار هم بودید بگیرید محدود حجمی رو بگیرید ( تا وقتی این طرح های تشویقی دانلود شبانه رو داره ) که کمتر از نصف پول بدین و حداقل اینجوری حالتون رو نگیرن.
ویرایش:
20 صفحه رو رفتم عقب می بینم من باز اخرین نفر تو گروه هستم که به این خوردم ( مثل همیشه رکورد تاخیر مال خودم است)
دوران خوبی بود- برم پیگیری کنم وضعیت پورت dsl به کجا رسیده ....
Last edited by zed2; 09-07-2014 at 23:18. دليل: -
دیشب بالاخره بعد از چند شب سرعت پایین زیر 10 کیلوبایت بلاخره سرعت طوری شد که من تونستم یک فیلم دانلود کنم.یک فیلم بالای 650 کیلو بایت بود .سرعت هم بین 30 تا 70 کیلوبایت در نوسان بود گاهی به 70 تا می رسید و گاهی روی 32 یا 33 می موند.کلا دیشب خوب بود برای دانلود البته سرعت باید بیشتر باشد.دانلود رو ساعت 3.5 شروع کردم تا 5 دقیقه مونده به 7 تمام شد.زمانی که سرعت روی 60 بود یک فیلم 3 ساعت و خورده طول می کشید که دانلود بشه و با احتساب این قضیه باید شبی دو تا فیلم 700 مگابایت دانلود کرد که من دیشب یکی دانلود کردم که بین 650 و 700 بود.البته از ساعت 1 تا 3.5 هم داشتم دانلود می کردم که فقط می دونم که یک فیلم بود که قبلا برای دانلود گذاشته بودم که 1ساعت و نیم مونده بود تا تمام بشه.کلا دیشب می شه گفت شاید شب خوبی بود برای دانلود![]()
دوستان برای ارتقا سرویس از 128 به 256 فقط کارت دانشجویی رو اسکن کنیم بفرستیم؟
اگر صاحب خط دانشجو نباشه چی؟ هر کارت دانشجویی میشه یا نه؟
256 با 3 گیگ محدودیت الان چنده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)