sj عزیز (ساجد)
فروشگاه میشناسید برای بازی به ما هم بگید ب خ کنید
روی دی وی دی که فکر نکنم بصرفه باشه + زحمت از زیب در اوردنه فایل
هارد باید بفرستیم هارد دودر نکنند؟ تو راه ضربه ببینه تو این قیمت هارد چی کنیم هارد بچنگ میره![]()
sj عزیز (ساجد)
فروشگاه میشناسید برای بازی به ما هم بگید ب خ کنید
روی دی وی دی که فکر نکنم بصرفه باشه + زحمت از زیب در اوردنه فایل
هارد باید بفرستیم هارد دودر نکنند؟ تو راه ضربه ببینه تو این قیمت هارد چی کنیم هارد بچنگ میره![]()
عزیز جان خود شرکت سونی گفت من که از خودم در نمی اورم
عزیز جان بازی روی هارد داخلی ps3 تون هست ?
آره. روی هارد PS3 هست.
Last edited by poonel; 26-01-2012 at 06:54.
سونی زیاد حرف میزنه ! جدی نگیریدش !
برگشته گفته ما هر ۱۰ سال یک بار مدل جدید پلی استیشن رو میدیم ولی در عمل چی کار کرده ؟
۱۹۹۴ پلی استیشن
۲۰۰۰ پلی استیشن ۲
۲۰۰۶ پلی استیشن ۳
در مورد PSP هم همین طور بوده .
سپتامبر ۲۰۰۵ PSP رو داده
و دسامبر ۲۰۱۱ PS Vita رو داد ! با باقی تاخیر هایی هم که خورده سر جمع چند ماه فرق داره .
اینکه گفته هر ۱۰ سال یک بار میدیم و حالا حالا ها نسل جدید نمیدیم یک شگرد تبلیغاتیه که فروش PS3 رو از دست نده ، چون اگر اعلام کنه نسل جدید در راهه فروش PS3 به شدت کاهش پیدا میکنه و این یعنی ضرر .
اپل هم همین سیاست رو داره و حتی سختگیرانه تر، یعنی تا یک ماه قبل از ارایه نسل جدید هیچ حرفی ازش نمیزنه !
حدس من اینه که سونی امسال نسل بعدی پلی استیشن رو معرفی میکنه با توجه به اینکه ۶ سالش هم پر شده و نینتندو هم داره نسل جدید میده که روی فروش کنسولهای قبلی تاثیر میذاره .
منم نگفتم خودتون دراوردید ولی قضیه اینه که با این کار جوی رو حاکم میکنه که ps3دار ها فکر کنن پشتیبانی میشه و از اون طرف نمیتونه از رغبا عقب بیوفته.
خود سونی رسما گفته10سال.ولی خوب چرته.
-----------------------------------------
(شرمنده من برم بخوابم صبح دوستان جواب دادن به سوال ها که چه بهتر وگر نه صبج در خدمتم)
Last edited by s.j-rez; 26-01-2012 at 08:31.
دوباره شده جریان -- تا خبری میشه همه اینجا لینک میزارند تو E3 معلوم میشه دیگه
نینتندو که کنسول ش گرافیکی نیست که بخاد بازار بگیره وی یک زمانی فروش بالا داشت ولی الان کینکت اومده
روی PSP ؟ به PSP چیکار داره ؟
من دقیق یادم نمیاد ولی یکی از این GTA هارو باید روی هارد اکسترنال اجرا می کردی
اینجوری که معلومه هر 6سال یه بار میده
پس باید امسال بده![]()
شایدم نده ، ولی اون داستان ۱۰ سال یکبار چرنده .
الان Wii U داره میاد و گویا چند برابر ۳۶۰ هم قدرت داره ! قیمت محصولات نینتندو هم همیشه کمتر از محصولات سونی و مایکروسافت بوده ! با این حساب کی میره پلی استیشن یا ایکس باکس بخره ؟!
کینکت و wii به هیچ عنوان قابل مقایسه نیست.
wii uهم طرفداران خاص خودشو داره و اگه نسل بعدی از سوی شرکت های دیگه دیر عرشه بشه قطعا طرفدارانش بیشتر و بیشتر هم میشه
---------------------------------------
اگه3.55دارید باید روی هارد اکسترنال باشه ولی اگه3.41دارید فرق نداره
--------------------------------------
پ.خ شد............
Last edited by s.j-rez; 26-01-2012 at 08:42.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)