دوستان سرعت اینترنت همراه اول از بقیه ارائه دهنده های دیگه بیشتره ؟ (ثابت و همراه)
و اینکه چرا بسته های حجیم روزانه مثل lte-td ایرانسل ارائه نمیکنه ؟
دوستان سرعت اینترنت همراه اول از بقیه ارائه دهنده های دیگه بیشتره ؟ (ثابت و همراه)
و اینکه چرا بسته های حجیم روزانه مثل lte-td ایرانسل ارائه نمیکنه ؟
Last edited by peahman; 31-03-2019 at 19:19.
به صورت کلی نمیشه گفت کدوم اپراتور بهتره کاملا بستگی به شهر و منطقه تون داره
سیاست شون در کم فروشی و گرون فروشی هست چرا نداره
میتونید از بسته شبانه نامحدود استفاده کنید ماهی 20 تومن برای دانلودهای سنگین تون
دوستان دکل همراه اول منطقه ی ما Earfcn رو 1432 نوشته :/
1432 چجوریه دیگه!؟مگه نباید 1750 و 1800 و اینا باشه!؟
وقتی عقل نباشد جان در عذاب هست
وقتی کل ایرانو سیل گرفته کی دیگه بلند میکنه بزنه بیرون؟؟نصف کار و بار مردم هم که تعطیله بخاطر عید،پس همه میشینن تو خونه،و با نت ور میرن ،،،کجای این حرف قابل هضم نیست بگو تا برات روشن ترش کنم؟؟
سلام
دوستان چند تا سوال داشتم
بنده یک مودم b315 دارم و طرح نا محدو 1 تا11 صبح گرفتم و سرعتم بین 4 مگ هست می خواستم بدونم سرعت دانلود همراه اول همین 4 مگ هست با بیشتر ؟
منظور بنده با گوشیه، s.u.per .v.pn رو اول بانت ایرانسل وصل بشید بش،چون قطع نمیکنه بعد قطع نت،ایندفه با همراه اول وصل بشید،هنوز شبکه برقراره و قطع نمیشه
البته الان که راحت با همراه اول وصل میشم مشکلی نداره
بسته به محل داره،همراه اول وایرانسل سرعت محدود ندارن
سلام
با تعویض انتن سرعت بیشتری دریافت می کنم
نه فکر نکنم،انتنا بازار ارزش ندارن،،من خودم یکی خریدم الانم ۱۶۰قیمتشه فرق انچنان با انتن خوده دستگاه نداره،شما سعی کنید جای مودم رو عوض کنید با برنامه های مخصوص هواوی سیگنالو تحت نظر داشته باشید،مودم رو حرکت بدید هر جا سیگنال بهتر بود همونجا نگهش دارید،شاید باور نکنید ولی حتی دوسانت اینور اونور سرعتو حتی تا ۲مگابایت هم برا من تغییر داده
ممنون از پاسختون اگر میشود اسم نرم افزار را یگید
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)