اشتباه نوشتم منظورم اینه که 1MB محدود 4G بگیرم ساعت رایگان برای دانلود داره؟

اشتباه نوشتم منظورم اینه که 1MB محدود 4G بگیرم ساعت رایگان برای دانلود داره؟

سلام
نه / دوست عزیز ندارد همون مقدار مشخص شده / اگر هم تموم شد حجم اضافی تهیه می فرمایید .![]()

سلام نه رفع نشده
برای همه ISP ها هم هنوز همین مشکل هست گویا مشکل فقط ما نیستیم![]()
دوستان من مودم مخابرات رو گرفتم توی تنظیمات Basic وقتی میرم قسمت wan میزنه There is no PPP connection هر کاری هم کردم نفهمیدم چطوری میشه این رو ساخت !!! مدل مودم Huawei HG532e هستش... دوستان چکار باید انجام بدم پشتیبانی هم که هرچی پشت خط موندم فایده نداشت !!!

دوستان من 1mb نامحدود دارم سرویسش خوبه سرعت دانلودم 135 mb/s روزی حدودا" 12 گیگابایت دانلود دارم ماهی هم 35 تومنه فک کنم می ارزه....تهران
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
مگه ماهی 43 تومن نیست؟؟
اگه 35 باشه منم مخابرات میگیرم....
بالاخره پشتیبانی جواب داد اونم گفت من نمیدونم مشکلش چیه !! این مودم جدید هستش و باید بگید نصاب بیاد !!!
فکر نمیکنم انقدر پیچیده باشه و داستان دار
مخصوصا که خیلیا گرفتن و استفاده کردن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر مشکل برطرف نشد میتونید از این قسمت مشاوره بگیرید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چشمت بی بلا
حالا شما مودم رو بخر . مودم ها معمولا یک بخش WAN دارن که میتونی بری اونجا کانکشن رو بزاری روی حالت PPPOE بعد زیرش یوزر پس رو ازت میخواد . کار سختی نیست
یه چیزی شبیه همون آدرسی که برای وحید گذاشتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پروفشنال شدم![]()
Last edited by Meysam Raz; 29-03-2014 at 23:04.
نه همه آی اس پی ها نیست فقط مخابرات من دو تا آی اس پی دیگه دارم پینگ مثل قبل عیده و تایم اوت هم نداره

دوست عزیز تو بازیهایی مثل lol , dota 2 , HoN ما ها حدود 20 دقیقه بعد شروع گیم dc میشیم و تنها راه بازگشتمون به بازی دوباره کانکت شدن از طریق مودم هستش این قضیه تا اونجایی که بنده اطلاع دارم برای همه isp ها است می تونین به تاپیک lol هم مراجعه کنین و ببینین دوستان مختلف از isp های مختلف هم همین مشکل رو دارند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)