نگاه کنید ما خودمون مستاجریم بعد رفتم مرکز مخابراتی طرحم رو از خوانواده به طلایی پیش پرداخت تغییر دادم هیچ مدرکی هم ندادم امور مشترکین با قولنامه ج نمیدن میگن برین مرکز مخابراتی.مرکز مخابراتی هم که عرض کردم چیزی نخواستن!
نگاه کنید ما خودمون مستاجریم بعد رفتم مرکز مخابراتی طرحم رو از خوانواده به طلایی پیش پرداخت تغییر دادم هیچ مدرکی هم ندادم امور مشترکین با قولنامه ج نمیدن میگن برین مرکز مخابراتی.مرکز مخابراتی هم که عرض کردم چیزی نخواستن!
نمی دونم واللا تو این مملکت که همه چیز شیر تو شیره من امروز رفتم با قولنامه امور مشترکین کارم انجام شد گفت دو سه روز دیگه این طرحت حذف میشه.
کسی در مورد تغییر بعثت به طرح دیگه اطلاعاتی داره ؟
دوستان طرح آشنای اول کسی گرفته؟
قیمت 10 گیگ به بالا به چه صورت حساب میشه؟
به صورت دزدی حساب میشه
یعنی شما پول میدی مخابرات اون به شما یه اینترنت با سرعت پایین و قطعی زیاد میده به این صورت هست ( :
به صورت دزدی حساب میشه
یعنی شما پول میدی مخابرات اون به شما یه اینترنت با سرعت پایین و قطعی زیاد میده به این صورت هست ( :
اگه خططون فیبرنور نیست هیچ وقت از مخابران سرویس نگیرید برین از شرکت ها بگیرین
دوستان من 5و6روزکه میخوام ریزکاکردمو بـبینم از نصفه بیشترنمیره پایین که آخرین کارکردهامو ببینم
مشکلش چیه ؟؟؟ همین 5و6روزه اینطوری شده
عکس پایینو ببینید
Last edited by AshkeMahtab; 16-04-2014 at 00:14.
سلام
شما کش مرورگر رو خالی کنید ببینید مشکل حل میشه.
ددوستان کسی میدونه مخابرات باز چه نقشه ای داره ؟ این بعنی چی؟ تقریبا هر 10 دقیقه اینترنت تو ساعت رایگان قطع و وصل میشده و دقیقا 50 مگ دانلود..؟؟؟از دوستان سرویس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما حجم باقی ماندتون50مگه به همین خاطر اینجوریه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)