تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1146 از 4105 اولاول ... 14664610461096113611421143114411451146114711481149115011561196124616462146 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,451 به 11,460 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ببین تو هر یگانی یه شعبه صدور کارت هست یه شعبه وظیفه
    شعبه وظیفه هر ماه آمار ترخیصی های ماه بعد رو در میاره ، لیست اولیه رو میده به شعبه صدور کارت
    شعبه صدور کارت تا آخر اون ماه صبر میکنه ( ماه ترخیص ) اگه اضافه خدمتی به نفرات اون لیست اعمال نشد لیست رو میبره ستاد نیرو جهت بستن فایل ترخیص
    بعد از این مرحله مدت زمانی که پروسه صدور کارت و ... انجام میشه 2-3 هفته هست و بعد از اون بلافاصله کارت رو ناجا میفرسته در منزل
    برای تسریع در زمان انجام این مراحل شعبه وظیفه باید اسم اون کسی که میخواد زودتر کارت براش بیاد رو ریسک کنه و یک ماه زودتر بده بیرون

2. 3 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

تو یگان ما نهایت 3 هفته تا یک ماه طول میکشه رسیدن کارت ها

4. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

کارت پایان خدمت یکی از پسر عموهام و یکی از رفیقام 1 سال و نیم بعد امد.

پسرخالم برا کارتش چندین بار رفت پادگان خودش،آخرسر هم دیگه بی خیالش شده بود که بعد 1 سال ونیم امد

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

کارت پایان خدمت یکی از پسر عموهام و یکی از رفیقام 1 سال و نیم بعد امد.

پسرخالم برا کارتش چندین بار رفت پادگان خودش،آخرسر هم دیگه بی خیالش شده بود که بعد 1 سال ونیم امد
    بله درسته مواردی هست که اینجوری طول میکشه اما از اون طرف هم ممکنه خیلی زود بیاد مثل خودم که سه روز بعذ از اتمام خدمت اومد در خونه

send from my open source device

7. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

نقل قول از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کسر خدمت هایی که ثبت سیستم شده
    مثل جبهه پدر که هر کی توی سال 89 ثبت کرده ،هر ماه جبهه پدر 18 روز از خدمت کم کردند و اگر در سال 90 ثبت شده 9 روز برای هر ماه جبهه(البته به احتمال زیاد از سیستم کم کم بخوان حذف کنن برای کسایی که هنوز اعزامشون مشخص نیست)من اعزامی1/4 هستم و چون در سال 89 ثبت کردم کسری ثبت نظام وظیفست-یگان استعلام کرد و مثبت دادن
    و کسر خدمت های بسیجی که در سال 89 ثبت کردند که اینها بالای 12 ماه هست(تعجب نکنید.در مهر سال 89 برای ناحیه های سپاه نامه ای اومد که کسری بسیج رو میشه قبل خدمت ثبت کرد که دقیقا بهمن همون سال متوقف شد و کسانی که ثبت کردند -میشه گفت کسی خبرم هم نشد)(من خودم 3 روز بعد لغو درخواست دادم که کارم نشد)
    و حالا از حرف های مطمئن بگیم :
    کلاً بسیج در سال 90 به بعد به ازای هر سال فعال بودن 1 ماه کسری میده-تا سقف 6 ماه-یعنی اگه 20 سال هم فعال بوده باشه باز 6 ماه کسری و اگه 6 سال فعال باشی باز 6 ماه کسری(تا پایان سال 89 سقف کسری 11 ماه بود که هر کی گرفته نوش جونش-تازه خدمتش 18 ماهه هم بوده)
    دوره تکمیلی یک دوره شبه نظامی 45 روزست که معمولا فشرده میشه. و از آموزشی کسی کم میشه که بیفته توی سپاه-به عبارت دیگه کسی که برگ سبز(دوره تکمیلی) داشته باشه و بیفته سپاه 2 ماه آموزشیش کم میشه و اگه بیفته نیروی دیگه دو ماه از خدمت کم میکنه نه از آموزش-اگه افتادی سپاه این دو ماه کسر شدن از 6 ماه کل کسری حساب میشه و جدا از اون 6 ماه نیست و نهایتش به طرف 4 ماه دیگه به خاطر فعال بودن بدن.در کل پذیرش کردن سپاه روی افرادی که واسشون هزینه کرده و دوره تکمیلی رفتن و هست(و هزینه چند برابری آموزش رو نمیخوان بدن)
    حکم شورا داشتن هم 1 ماه از خدمت کم میکنه(علاوه بر داشتن کسر 1 ماه به ازای 1 سال فعالیت همان سال شورا)
    یک مثال بزنم:
    کسی 2 سال فعالیت داشته و بعدش رفته خدمت-توی سال دوم بسیجیش هم عضو شورا پایگاه بوده هم توی این سال دوره تکمیلی دیده / کسری رو به دو فرض محاسبه می کنیم:
    الف)محل خدمت سپاه :
    2 ماه کسر خدمت به دلیل 2 سال فعالیت بسیجی
    1 ماه کسر خدمت به دلیل داشتن 1 حکم شورا(حکم شورا مدتش یک سالست)
    2 ماه کسر آموزش به دلیل گذراندن دوره تکمیلی
    که نهایت کسری 5 ماه به جهت شرایط بالا

ب)محل خدمت غیر از سپاه می باشد:
    2 ماه کسر خدمت( از خود خدمت نه صرفا آموزش) به جهت داشتن برگ سبز
    2 ماه کسر خدمت به جهت دو سال فعال بودن
    1 ماه کسر خدمت به جهت داشتن حکم شورا
    جمعا 5 ماه
    فقط میتونم بگم با این وضع همگی بدبخت میشیم !!!
    واقعا چند سال بعد چی میشه ؟!!!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام..بچه ها کسی جواب مطمئنی واسه این داره یا نه..هرکی یه چیز میگه.نظام وظیفه یه چی..نیروی انسانی جایی که خدمت میکنم یه چی

من سال 85 خدمت رفتم..بعد به خاطر قبولی در دانشگاه بعد 6ماه خدمت رفتم دانشگاه..از دوباره تاریخ 1/2/91 امدم خدمت..الان من چند ماه باید خدمت کنم؟؟؟17 ماه یا 21 ماه؟؟؟

ما هم جز اون قانون سربازان فراری تا تاریخ 1/3/91 میشم یه فقط اون مختص فرار از خدمت هست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه pedromi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

تو ناجا خدمت می کنم و تاسوعا و عاشورا که همه سبازا تعطیلن ما باید بریم
    واقعاً این ناجا چه بلایی داره سر سربازا میاره.
    پس اونایی که تو ارتش و سپاه هستین برید خدا رو شکر کنید.

11. 7 کاربر از pedromi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام..بچه ها کسی جواب مطمئنی واسه این داره یا نه..هرکی یه چیز میگه.نظام وظیفه یه چی..نیروی انسانی جایی که خدمت میکنم یه چی

من سال 85 خدمت رفتم..بعد به خاطر قبولی در دانشگاه بعد 6ماه خدمت رفتم دانشگاه..از دوباره تاریخ 1/2/91 امدم خدمت..الان من چند ماه باید خدمت کنم؟؟؟17 ماه یا 21 ماه؟؟؟

ما هم جز اون قانون سربازان فراری تا تاریخ 1/3/91 میشم یه فقط اون مختص فرار از خدمت هست؟
    داداش شما باید 21 ماه خدمت کنید که شش ماه ازش کم میشه میمونه 15 ماه

Last edited by SNOW PATROL; 24-11-2012 at 20:27.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

نقل قول از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فقط میتونم بگم با این وضع همگی بدبخت میشیم !!!
    واقعا چند سال بعد چی میشه ؟!!!!!
    سلام کسی درمورد نقل قول پست قبلیم چیزی شنیده ؟! قبلا برای هر سال فعالی 45 روز کسر میکردن حالا هر سال 1 ماه !؟ یعنی باید 4 سال+تکمیلی2 ماه حضور فعال داشته باشیم تا 6 ماه کسری رو بگیریم؟! کار حضرت فیل ؟!

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام کسی درمورد نقل قول پست قبلیم چیزی شنیده ؟! قبلا برای هر سال فعالی 45 روز کسر میکردن حالا هر سال 1 ماه !؟ یعنی باید 4 سال+تکمیلی2 ماه حضور فعال داشته باشیم تا 6 ماه کسری رو بگیریم؟! کار حضرت فیل ؟!
    والا من که چیزی ازش نفهمیدم
    باری امیدوارم کلا کسری بسیج لغو بشه تا تساوی بین همه برقرار بشه

15. 4 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 20 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •