کیفیت صفر باشه یعنی تعطیل! هیچی نباید باز بشه حتی Ecare. اما با قدرت 70 جور نیست. خیلی عجیبه. زنگ بزن برادران پشتیبانی شاید (البته شاید) بتونن کمکی بکنن.
کیفیت صفر باشه یعنی تعطیل! هیچی نباید باز بشه حتی Ecare. اما با قدرت 70 جور نیست. خیلی عجیبه. زنگ بزن برادران پشتیبانی شاید (البته شاید) بتونن کمکی بکنن.
دادا برادرارو بد اومدی.ایول.دی:کیفیت صفر باشه یعنی تعطیل! هیچی نباید باز بشه حتی Ecare. اما با قدرت 70 جور نیست. خیلی عجیبه. زنگ بزن برادران پشتیبانی شاید (البته شاید) بتونن کمکی بکنن.
نه بابا مگه جواب میدن!!! اون دوستمون میگفت 4 قطع شده بهش گفتن چرا اون موقع زنگ نزدی؟؟؟!!!!
واسه منم اینطوری بود.شما یه بار خاموش کن بعد برو تو همون کنترل پنل مودم دیس کن بعد کانکت شو شاید درست شه.نشد خاموش کن بذار چن ساعتی بمونه....قدرت سیگنال مودمم حدود 70 درصده، بعد از قطعی امروز همچنان نمیتونم سایت باز کنم و میره تو صفحه اصلی Ecare!
Link quality صفر درصده
اینترنت ملی بیاد خودم اول میگیرم دغ کنم خودکشیم نمیشه نمیریم پله های آخر جهنم....))
برادران پشتیبانی هم اصلاً جواب ندادن...
فعلاً مودمو خاموش کردم، اگه صبح بیدار شدم و درست نشد میرم نمایندگیش دعوا![]()
قطعي بعد از ظهر كه دو ساعت طول كشيد, بعدش كه وصل شد به طرز عجيبي سرعت 1 مگ من كه هميشه 130 بوده , بالاتر از 70 نمياد و يه جورايي مثل 512 شده ! كاملاً مشخصه محدود شدم. كسي اين مشكل رو داشته ؟
دقیقا!!!
منم 2mg دارم از غروب رو 70 60 تاست.شده عین 512،انگار فهمیدن 6 5 روز رایگان دانلود داشتیم حالا گذاشتن تو وقته شبانه برامون جبران کنن!!!!!!
الان46 دقیقه هست دقیقا سرعت دانلودم روی 250 هست! یعنی با 1MB دارم 2MB می گیرم!! فهمیدن اعصابم خورده!! خوشم اومد!!
یه سوال داشتم :
یکی از دوستان تو تهران سرویس 1 مگ با حجم 20 گیگ یکساله گرفته کلا با مودم و ... شده 280 تومن البته قبلا . حالا چون دیگه نیازی نداره می خواد بفروشه و من می خوام بخرمش به قیمت 250 تومن . ( فقط اینکه 2 گیگش رو مصرف کرده )
حالا با توجه به اینکه من یه شهر دیگه هستم که البته مبین نت پوشش میده اینجا رو اگه من این مودم رو بگیرم می تومن بدون مشکل ازش استفاده کنم ؟
مودم و مشخصات که به نام ایشون هستش فردا برای من مشکلی درست نمیشه ؟
بعد از تموم شدن یکسال دوره می تونم ببرم سرویس دهنده شهر خودمون و سرویس جدید رو از اونجا بگیرم ؟ ( نکنه قبول نکنه و بگه از همونجایی که مودم رو گرفتی باید سرویس رو دوباره از همون جا تمدی یا اشتراک جدید بگیری ؟ )
میشه مودم و سرویس رو به نام من زد تا رسما مودم و سرویس به نام من منتقل بشه ؟ چقدر هزینه داره ؟
بازم اگر نکته ای هست که می تونه تو این خرید برای من کار گشا باشه و دونستنش مهمه بفرمایید ( مخصوصا مشکلات احتمالی که می تونه باشه )
سلام
سرعت دانلود شبانه یک فایل 111مگی با دانلود منیجر با سرویس 512 اهواز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من سرعتم 1mb بود کلا امروز شده 2mb کسی دیگه هم هست سرعتش 2 برابر شده باشه؟؟؟
خدا کنه همینطور بمونه!!
من تا پنج شش روز پیش از مبین نت نسبتا ( اینترنت ایران ) ، راضی بودم ولی در این 5-6 روزه اخیر سرویس به شدت افت کرده و ناپایدار شده ( یعنی قطعی های مکرر، سرعت پایین و ...)
راستی یک سوال شما چطور از تورنت دانلود می کنید من که هر فایلی را خواستم دانلود کنم ، سرعت دانلودش 2-3 کیلوباییت بیشتر نیست ( البته معمولا فایلهای مدنظر من یک یا دو سید دارد)
در حالیکه از رپیدشیر یا مدیافایر یا سرعت صد دانلود می کنم ، تصمیم گرفتم که از لیچر( پولی) استفاده کنم .
Last edited by roxan; 02-10-2012 at 07:50.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)