کسی نمی دونه ورژن 11 کی میاد؟! اگه زود میاد الکی روی (Becom e legend) این 10 سرمایه گذاری نکنم!!!
کسی نمی دونه ورژن 11 کی میاد؟! اگه زود میاد الکی روی (Becom e legend) این 10 سرمایه گذاری نکنم!!!
مشکل من هم همینه
ببخشید مزاحمتون میشم اساتید
میخواستم اگه زحمتی نیست در مورد PES2010 بهم کمک کنین.
منظورم از کمک اینه که تمام دکمه های ممکن که در بازی به درد میخوره رو بهم یاد بدید.
مثلا تمام کاربرد های R2 که با چه دکمه ی دیگه ای چه عملکردی رو داره یا کار های تکنیکی که با چه دکمه هایی
اجرا میشن.
پیشاپیش از همتون ممنونم.
بهترين عمل كرد و پيشرفت بازيكن توي مستر ليگ من كه تا 108 درجه رفت و من تونستم تا 107 شو عكس بگيرم
خيلي حال كردم
تاحالا نتونسته بودم بيشتر از 106 ببرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم بد ترين شانس كه توي مسترليگ ميتونه نصيبتون بشه
عمرا اينجوري گير افتاده باشين
دوست عزیز mra680 فتوشاپ که نیست؟چون بیش از پنج بازیکن مصدوم (که احتمال 1% هست) دیگه نمشیه بازی کرد تا وقتی که بازیکنا سالم بشن. اون جوری هم ممکنه از یه کاپ حذف بشی.
خیلی معذرت
زورتون میاد جواب بدین؟
دمت گرم خیلی باحالای،دردونه ای
میشه برای همه دکمه های همینجوری توضیح بدی.
میدونم خیلی پررویی هست ولی واقعلا لازم دارم.
راستی الان که ف *یلتر نیست.
حداکثر تا 109 هم میشه بره بالا من بازیکنی به اسم Sutto داشتم و همینطور Yepes که به 108 هم رسیدند.بهترين عمل كرد و پيشرفت بازيكن توي مستر ليگ من كه تا 108 درجه رفت و من تونستم تا 107 شو عكس بگيرم
خيلي حال كردم
تاحالا نتونسته بودم بيشتر از 106 ببرم
عمرا نه ... چون منم یه بار برام این اتفاق افتاد البته بدترش همه بازیکنانم مصدومیت شدید (قرمز) براشون اتفاق افتاد حتی دروازبان هام بعد چند بازی هم سیوم خراب شد و کلا از بین رفتاينم بد ترين شانس كه توي مسترليگ ميتونه نصيبتون بشه
عمرا اينجوري گير افتاده باشين
خواهش ميكنم
اينطوري خيلي زياد ميشه و من نميتونم همرو بنويسم دوست عزيز و همچنين ايجاد تايپيك زيادي ميشه و هم انجمن شلوغ
يه سر به اين قسمت بزن كار زيباي دوستمون gholi110 هستش كه واقعا يدونه باشه با نظمي كه داده به اين آموزش ها
همه چي هست توصيه ميكنم با حوصله بخون
جاهايي كه كامل برات روشن نبود و بگو اينجا بچه ها راهنماييت ميكنن
موفق باشي![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)