من آدرس بار مرورگرم پریده! چطوری برگردونم؟
یکی بداد من برسه لطفا
کسی که لطف نکرد بمن کمک کنه خودم اینقدر بهش ور رفتم تا درست شد مشکل از vci بود که بجای 35 باید 33 میذاشتم
زنده باد خودم
حذف شود لطفا.ببخشید
Last edited by P.1052; 18-02-2011 at 20:46.
کمک کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1-چه طوری میشه تو ویندوز سون کانکشن ساخت برای ای دی اس ال؟(فزقی هم داره کامپیوتر باشه یا لب تاب؟) من لب تاب دارم.
فقط زود جوابم رو بدن پلیز
دروود
از بخش Network And Sharnig Center شما می توانید کانکشن PPOE بسازید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام کسی اینجا مودم بی سیم ADSL2+ TP-Link مدل 8960 داره؟
می خوام بدونم می شه روش یک کانکشن V/P/N L2TP راه انداخت؟آیا این قابلیت رو داره؟( یعنی کانکشن رو خود دستگاه باشه دیگه نه رو سیستم)![]()
با سلام
اينطور مواقع شما زماني كه اون علامت تعجب رو ميبيني روش راست كليك كنيد و گزينه ي repair رو بزنيد
شايد مشكلتون حل بشه
موفق باشيد.
با سلام
خير دوست عزيز
بايد داخل ويندوز كانكشن رو اجرا كنيد
موفق باشيد.
با سلام
توي مرورگر firefox قسمت بالاي بالا كه منوهاي file و edit و .... كليك راست كنيد و سپس گزينه ي navigation bar رو انتخاب كنيد
موفق باشيد.
مرسی از پاسختون دوست عزیزبا سلامسلام کسی اینجا مودم بی سیم ADSL2+ TP-Link مدل 8960 داره؟
می خوام بدونم می شه روش یک کانکشن V/P/N L2TP راه انداخت؟آیا این قابلیت رو داره؟( یعنی کانکشن رو خود دستگاه باشه دیگه نه رو سیستم)
خير دوست عزيز
بايد داخل ويندوز كانكشن رو اجرا كنيد
موفق باشيد.
ولی جسارتا خودتون 8960 دارید؟ یا باهاش کارکردید؟
پس می شه یه توضیحی در مورد این تنظیمات موجود در دستگاه برای من بفرمایید
چون من یک 8961 دارم و فقط به همین دلیل می خوام 8960 بگیرم...
![]()
سلام لطفا در مورد گزینه هایی که تو این عکس می بینید برام یه کمی توضیح بدین.سر در نمیارم زیاد که اینا چی هستن.
فکر کنم وضعیت نویز خط تلفن خونه مون خوب نیست چون یه جایی خوندم که snr نباید کمتر از20 باشه.تو این عکس زده8.3 البته من با 50 تا دانلود دارم.
در ضمن اکانتم رو از مخابرات ارومیه گرفتم.
با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by urumchi; 20-02-2011 at 00:30.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)