اقا خوش بحالت
خازن کدوم شهره؟
ما بدبختا هممون رو به 1مگ محدود کردن اونوقت نمیدونم شما چرا ازاد داری حال میکنی...
شاید یادشون رفته شما رو محدو د کنن
شایدم منطقتون خیلی خلوته ولی این دلیل نمیشه بقیه محدود بشن بازم سرعت شما بالا باشه!
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
اقا خوش بحالت
خازن کدوم شهره؟
ما بدبختا هممون رو به 1مگ محدود کردن اونوقت نمیدونم شما چرا ازاد داری حال میکنی...
شاید یادشون رفته شما رو محدو د کنن
شایدم منطقتون خیلی خلوته ولی این دلیل نمیشه بقیه محدود بشن بازم سرعت شما بالا باشه!
سلام. خازن میشه اهواز
فکر نمیکنم ربطی به خلوتی مرکز مخابراتی داشته باشه چون تا اونجا که من خبر دارم واسه آسیاتک فعلا پورت خالی ندارن.
احتمالا این از شانسمونه![]()
نه داش هرچی بیشتر باشه و تزدیک به 25بهتره
نویز ارتباط مسقیم با پینگ داره
صبحا پینگ آمریکا برا من 300 تا 340 ولی شبا 400
که نویز شبا بیشتره
شما یکم به مصرف برق و 24 ساعت کار کردن قطعات کامپیوترت فکر کنی میبینی که اصلا ارزش نداره!!
دوست گرامی بنده هم نخواستم یک سره روشن بذارم pc رو ولی اینطور که حساب کردم میتونی اینقدر دانلود داشته باشید.
هنوز تست نکردم ولی دوستان میگن فرقی نمیکنه.
سر ساعت 00:57 Service group changed by TimeTable into 2019 فعال شد وسرعت دوباره به 1مگ محدود شد!!![]()
ضرر نکردی که هیچ رسما سود کردی شما 4 هزار تومان اضافه دادی ولی در عوض سه برابر داری دانلود میکنی . فکرت کاملا عاقلانست و بقیه هم باید همچین کاری کنن
کامپیوتر که نسبتا به این همه وسایل که از صبح تا شب روشن هست زیاد برق مصرف نمیکنه تازه اگر کسی دو تا کامپیوتر داشته باشه میتونه قطعات اضافی کامپیوتر قدیمی رو در بیاره و دانلود رو روی اونجا بذاره و مصرف برق قطعات رو کم کنه تا هم برق کم مصرف بشه و هم ادم دلش نسوزه که قطعات کامپیوترش دارن فرسوده میشن
من 2ساله شبانه دانلود می کنم اونم هر شب
تا حالا هیچ مشکلی پیش نیومده
ولی شبا میزارمش رو مصرف کم و برنامه های اضافی رو می بندم که از رم و سی پس یو استفاده نکنن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)