بچه ها یه سوال.دیگه بابت معرفی یوزر اندیشه تخفیف نمیده؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بچه ها یه سوال.دیگه بابت معرفی یوزر اندیشه تخفیف نمیده؟
یعنی مثلا این ماه 128 بگیرم ماه دیگه 512 از راه پرداخت اینترنتی بگیرم؟
نیازی به تست نیست چون برای 100نفر این کار را انجام دادم.
اگر تا فردا این رو نخونن وتغیر ندن.
با شناختی که من ازاشون دارم هیچ وقت از این کارهای سخت نمیکنن.
اگر کار بلد بودن از دیتابیست نرم افزار قبلی یک بک اپ میگرفتن تا همه فاکتور ها وتخفیف ها نپره.
با تشکر.
هادی
شما 128میگیری هر وقت وصل شد از قسمت crm وارد سایت میشی شماره مشتری و پسورد میزنی(از کویک تسک نگفتم)
وارد میشید یا میتونید تا اخر ماه بمونید و ماه بعد از قسمت کویک تسک تمدید سرویس کنید یا زمانی که سرویس وصل شد از قسمت ورود به امور مشتركين وارد شوید و از قسمت تغییر سرویس (نه تمدید سرویس) یه سرویس 256و......... بگیرید و ما به تفاوت نسبت به سرویسی که خریدید را اینترنتی پرداخت کنید بعد از تائید مالی و فنی وصل می شود .(که اگر در ساعت ادرای باشد حداکثر بعد از 10 تا 15 دقیقه تائید می شود)
با تشکر.
هادی
دوست عزیز هم شهری من فعلا نمیتونم پیام شخصی بدم پس سریعا ایدیم رو اد کن کار خیلی مهمی دارم
ایدیم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
.
. زیــرو رو کـــردم ولــــی نیـافـتـــم کــــه دادا ؟؟ !! ؟؟
. گفتی از کوئیک تسک نــه ـــ از قسمت امور مشترکیــــــن، میشه ایـن درسته ؟ ؟
. ولـــی وقتی وارد میشی - قسمت تغییــر سـرویـــس - وجــود نداره ها !!!
. مــن اشـتـب رفـتــم یـــــــا ؟؟ !!!! ؟؟
. خـــوش بـاشـیـــد
.
درست رفتی دادا.
رو خدمات اینترنت کلیک کن
بعد اینترنت پرسرعت adsl
بعد زیر قسمت سرویس روی یوزرنیمت کلیک کن حالا تغییر سرویس فعال است و سوالی بود من در خدمت هستم.
با تشکر.
هادی
روش جالبه اگه جواب بده...ممنون دوست عزیز
میشه 512 هم برداشت؟من سرعت دانلودم تو روز,تو idm که نگاه میکنم زده 110 تا 120...اگه سرویس 256 بردارم سرعت چقدره؟
256 2 گیگ برداشتم,ادامه دادم تا اینجا رسیدم.عکسو ببین:
همه چیز درسته؟مبلغ رو چجوری حساب کرده؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by PES HOT; 21-11-2011 at 00:03.
یک بار بیا بیرون کامل دوباره برو تو این ارور یعنی هیچ اطلاعاتی از سوی سروریس دهنده داده نشد.
اگر مشکل حل نشد پیام خصوصی بدید زیاد جالب نیست من تمام اطلاعاترا اینجا بدمچون کارمند های اندیشه اینجا را چک میکنن.
با تشکر.
هادی
---------- Post added at 11:58 PM ---------- Previous post was at 11:57 PM ----------
هر سرویسی میشه برداشت اما من به غیر از 128 با حجم 8 گیگ و 128 و 256 نامحدود من به کسی چیزی پیشنهاد نمیدم.
چون 128 و 256 و.... در روز با هم هیچ فرقی نمیکند شب اطلاع کامل ندارم.
با تشکر.
هادی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)