سلام
من اوضاع خطم اینجوریه . چه مشکلی داره به نطرتون ؟
قبلا مشکلی نداشتم اما 1-2 ماهی هست Timed Out زیاد دارم از 4.2.2.4
از لحاظ سرعت دانلود مشکلی ندارم
نویزش زیاده ؟
خط سیم مسی هست
![]()
سلام
من اوضاع خطم اینجوریه . چه مشکلی داره به نطرتون ؟
قبلا مشکلی نداشتم اما 1-2 ماهی هست Timed Out زیاد دارم از 4.2.2.4
از لحاظ سرعت دانلود مشکلی ندارم
نویزش زیاده ؟
خط سیم مسی هست
![]()
Last edited by Kamyar_AnathemA; 14-04-2014 at 11:30.
نویز خططتون در حد معمولی هست و در مرز قرار داره اگه از 11و12 بیاد پایین تر احتمال خیلی زیاد باعث قطعیتونم خواهد شد
تایم اوت هم بخاطر افزایش مشترکین و فراهم نکردن مطلوب پهنای باند از طرف سرویس دهندتون هست
سلام این خط منه/با پاییزه سرعت دانلود به ۱مگ میرسه؟
اینم اون قسمت دیگه/البته سیگنال به نویز رو بر حسب 0.1 db نوشته
ویرایش : تست طرج پاییزه دوستم با خط خودم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Reza82N; 14-04-2014 at 17:02.
سلام منم بعثت دارم ولی هم زمان و هم حجم دارم به نظرت طلایی بگیرم ؟ حجم و زمان باقی مانده چی میشه؟
سلام حجم منتقل میشه اینطور که دوستان میگن زمان سوال خودمم هست که در حاله ای از ابهام مونده/دیگه بعثت صرف نداره
سلام دوستان
دیروز اینترنت طرح خانواده ام تموم شد زنگ زدم 2020 گفتم می خوام طرحمو عوض کنم گفت ما نمی تونیم طرح خانواده رو از اینجا عوض کنیم باید بری خدمات امور مشترکین ، خلاصه رفتم خدمات یکیشون گفت هر کاری می کنم طرحتون رو عوض کنم نمیشه اصلا همچین گزینه ای ندارید؟؟ از اونجا رفتم یه جای دیگه اونجام گفت که باید بری صاحب خط رو بیاری تا طرح تونو عوض کنیم خلاصه گفتم من مستاجرم. گفت قولنامه رو با کارت ملی مستاجر بیار. تا خواستم بیارم ساعت دو شد و تعطیل شدن . الانم یه گیگ رو طرح تلفن خونه قبلی شارژ کردم اینا رو دارم مینویسم.
خلاصه اگه خبر نداشتین که بدونین طرح خانواده برندارین دردسر میشه.
سلام دوست عزیز ، منم که بعثت داشتم گزینه تغییر حساب نداشت از دوسال پیش تا همین چند روز پیش /بطوریکه چند روز پیش اضافه شد و من چند ماه پیش رفتم حتی از طریق نمایندگی مخابرات طرحو عوض کنم گزینش برای اونها هم نبود/این درحالیه که برای دوستم طرح بعثتش یکهو گزینه تمدیدش رفت و فقط تغییر حساب داشت/کلا شیرتوشیر یا بهتره بگیم خرتوخره![]()
Last edited by Reza82N; 14-04-2014 at 17:06.
به عمر دزدتر از این مخابرات ندیدم
دیروز از ساعت 19 تا ساعت دو شب یک گیگ از حجم من کم کرده
والا من 100تا 150 صفحه باز کردم
چه خبره 1024 مگ کم کنه مگه هجم هر صفحه چقدره
خدالعت کنه من که راضی نیستم
آخ گفتی، آخ گفتی
دهن ما رو آسفالت کرده با همین حجم کم کردناش
یعنی من موندم بر چه اساسی حجم کم می کنه!!!
فاتحه ی وب گردی ما رو خونده.
نگاه کنید ما خودمون مستاجریم بعد رفتم مرکز مخابراتی طرحم رو از خوانواده به طلایی پیش پرداخت تغییر دادم هیچ مدرکی هم ندادم امور مشترکین با قولنامه ج نمیدن میگن برین مرکز مخابراتی.مرکز مخابراتی هم که عرض کردم چیزی نخواستن!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)