این طور که من متوجه شدم کلا چند نفر تو ایران پیدا میشن که فرق جنس اصل و غیر اصل متوجه میشن یا میتونن صاحب نظر باشن که تو همین تاپیک م هستن![]()
این طور که من متوجه شدم کلا چند نفر تو ایران پیدا میشن که فرق جنس اصل و غیر اصل متوجه میشن یا میتونن صاحب نظر باشن که تو همین تاپیک م هستن![]()
چه ادکلنی بود ؟ به خودشون نگفتی ؟
من هم معتقدم باید در مورد روشهای مختلف خرید ادکلن اینجا بحث بشه و هر کس آزادانه نظرشو بگه و این هیچ ربطی به تبلیغات نداره .
ادکلن midnight in paris تماس گرفتم نبودن فردا مجدد تماس میگیرم باهاشون
نمیدونم چقد خرید داشتین یا چقد اطلاعات تو این زمینه دارین ولی اینو مطمئن باشید نه من نه شما نه شاید هیچکس دیگه فرق بین ارجینال و تقلبی رو تشخیص نده (تقلبی های تو بازار که شیشه های کج و معوج و بچ کد های غیرمجاز و ... دارن رو نمیگم،اینا از دور داد میزنن،کپی هایی رو میگم که با اصل هیچ تفاوتی نداره)
این سوال رو من از فروشنده پرفیوم شنل تو پاریس (بولوار ئوسمن) پرسیدم ایشون گفتن هیچ راه تشخیصی وجود نداره جز اینکه از نمایندگی یا فروشگاه معتبر خرید کنین(از جایی که تو ایران نمایندگی این موارد نیست باید یه فروشگاه معتبر اتکا کرد) دلیلی هم که مطرح کرد این بود که شرکتی که سفارش شیشه میگیره هم به شرکت اصلی همون رو میفروشه هم به شرکت های قلابی...عصاره و مواد هم همون هست با تفاوت این که جای طبیعی بودن از اسانس های مصنوعی استفاده میشه و قیمت پایین تری داره.(به طور مثال روغن معطر گل رُز به ازای هر لیتر ۶ تن گلبرگ رز استفاده میشه که قیمت چندین هزار دلاری داره ، همون عصاره با مواد شیمیایی تولید میشه به قیمت زیر ۲۵۰ دلار)
پس در موارد های کپی من و شما و هیچ کسی (در رده های بالا) بدون آزمایش نمیتونه اثبات بر کپی بودن کنه...
در موارد رده پایین هم که هرکسی یه مقدار ذوق داشته باشه ، استفاده بالا داشته باشه و قبلا به نمونه اصلی برخور داشته باشه به راحتی میتونه از رایحه و بالانس نت ها تشخیص بده کار اصله با نه (متاسفانه تو ایران این جور کپی های مشابه اصل رو هم به اسم اصل میفروشن)
دیگه با کپی هایی که از رو بسته بندی و شیشه و رنگ بدون تست مشخصه کاری ندارم
متاسفانه این ادکلن سر پرفیوم و تویلت بودنش خیلی اذیت میکنه ادمو و اتفاقا بیشتر سایت ها هم تویلت دارن
همونطور که میبینید اینجا بحث و گفتگو در مورد عطرهای مختلفه, نه مکانی برای نقد و بررسی خرید از سایت ها !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونید تو بخش سرگرمی تاپیک ایجاد کنید برای تجربه خرید از سایت های فروش عطر
همون مشخصه كه كلا نفهميديد!
مگه گفتم من تشخيص ميدم؟
هميشه گفتن از جاي مطمن خريد بشه و مجموع حرفاي منم بيان همين بود...
Last edited by Atghia; 29-12-2015 at 21:42.
تاريخ عضويتتون قديميه اما تعداد پستهاتون كمه
بنابراين نميدونم دنبال كننده مطالب اين تاپيك بوديد يا خير
اينجا در مورد عطرها صحبت ميشه و نه فروشندگان عطرها
نظر مديريت اين انجمن اينه كه در مورد فروشگاههاي اينترنتي صحبت نشه
نظر شما هم خوبه اما نه براي اين تاپيك و انجمن
اگر نظارت كافي بود يدونه از پستهايي كه اسم سايت اومده باقي نمي موند! اينو كه ميگم مسولش خودم بودم تا چندماه قبل...ولي قبل فعلا نظارت نيست!
بهرحال سلايق مختلفه اما وقتي در يكجا عضوين پذيرفتيم قوانينش رو
![]()
بابت نقض قوانین عذر میخوام...در ادامه مبحث دوستان مطرح کردم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)