من دارم میرم تست
نیم ساعت گذشت ، طرف برنگشت
فکر کنم مرد ، نرید بازی که تلف می شین !![]()
دیشب در عین ناباروری همگانCurse برنده شد و کلی حال کردیم. بازی اول افتضاح بودن، Dignitas خیلی بهتر بودن و بردن، بازی دوم برعکس بود، Curse خیلی خوب بود و برد، بازی سوم غیر قابل تصور بود!!! Curse یه سری Champion برداشت جلو Dignitas که من گفتم دیگه 100% باختن!! فکر کنید Curse اینا بودن Dr Mundo ، Xin Xhao ، Lulu ، Leona ، Lucian که خب نمیشه گفت ضعیفه، ولی در مقابل Chmap هایی که Dignitas برداشته بود!!! Nidalee ، Jax ، Elise ، Annie ، Graves ، به نظر من که Composition به نفع Dignitas بود، و تازه اولین Fight بازی Curse افتضاح ظاهر شد و یه Engage بد کرد و آخر 4 تاشون Dead شدن. دیگه من گفتم بازی تمومه! ولی Pro Player که میگن اینان! خیلی Relax ادامه دادن و جالب بود با اینکه از نظر Gold خیلی عقب بودن ولی Team Fight های بعدی رو راحت میزدن. Dr Mundo که وحشتناک بود! با Stun Lock از Leona هم که دیگه چه کارا که نکردن. خلاصه خیلی بازی جالبی بود. جالبه بدونید که نظر مردم قبل از بازی اول تقریبا 50% به 50% بود، اما بعد از بازی اول 80% میگفتن Dignitas میبره ولی کاملا برعکس شد.
مرحله بعدی Curse باید با Cloud 9 بازی کنهاونو دیگه بعید میدونم ببره
از اون طرف هم دو رقیب دیرینه Team Solo Mid و Counter Login Gaming بازی می کنن. Tonight on Twitch TV![]()
Last edited by mnime; 19-04-2014 at 11:24.
چی شد لیگ درست شد یا هنوز مشکل داره؟
می خوام برم رنک برم ؟ ( حوصله نرمال ندارم )
LoL رو کلا نمی شه از روی Champion هاش قضاوت کرد که کی برنده می شه ، این مورد بیشتر در مورد Dota صادقه
گل بود به سبزه نیز آراسته شد. نه تنها سرعت خیلی پایین هست دیگه حتی وقتی هم میخوام تو اینترنت بگردم هم بعد از یه مدتی اینترنت قاطی میکنه و مثل داخل بازی دیگه هیچی رو بارگذاری نمیکنه تا وقتی که روتر رو خاموش روشن نکنی.سایت های خارجی هم از جمله خود سایت lol باید 10 بار refresh اش کنی تا بیاد بالا اخه این اینترنت تو رو خدا.مال شما هم اینطوره یا فقط منم؟
آره ولی همون لحظه که این Champion ها انتخاب شد Phreak گفت با این Composition چطور میخوان Burst کنن؟ چطور میخوان جلوی Jax رو بگیرن؟ هیچ کدوم از Champ هاشون Burst Damage نداشته، با این حال اونقدر Dr Mundo تانک بود که وقتی Engage میکردن نمی مرد. آخه بازی اول هم Dignitas اومد Jax رو برداشت و Jax تقریبا له کرد Curse رو. بازی دوم Curse اومد Jax رو برداشت 8/0/3 شد فکر کنم. بعد بازی سوم دوباره Dignitas برداشت واسه همین همه منتظر بودن دوباره Jax بازی رو رقم بزنه.
25 مین دی سی میشه هنوز15 مین بهمون لطف کردن
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)