تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1145 از 1783 اولاول ... 1456451045109511351141114211431144114511461147114811491155119512451645 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,441 به 11,450 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من خیلی امیدوارم کار شما راه بیفته چون خداییش نویزی که داری ستمه در حقت.ایشالله که 12 مگ رو هم بزنی تو گوشش وقتی نویزت برطرف شد.راستی از تو باکس مخابرات تو کوچه تست کردی مستقیم به مودمت وصل کنی ببینی نویزت چقدر میشه؟
    اره snr میرسه به 30 و line ب 47 48 ! جالبه ک به اشنامون گفتم گفته پورت رو عوض کردن واسم!+ از صبانت 2 بار!!!بهم تماس گرفتن نفر دوم ک باهاش صحبت کردم گفت بخش فنی ام اقای فلانی هستم هر مشکلی داشتید ب من بگیدپارتی چیکار میکنه !!!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by hojjat74; 15-07-2014 at 14:07.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doublex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

شما کیفیت خطت خیلی عالیه الان رو چه پهنای باندی بسته شده خطتون؟

الان داون استریم روی 2/5 مگ بسته شده .

اگه نباشه جاش خالی می مونه shylord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

مودم رو ریست کن و دوباره کانفینگش کن !یوزر پس خود ب خود درست میشه!(ی چیزی بکن تو سوراخ پشت مودم و 5 ثانیه نگه دار )
    می دونم چجوری ریست می شه ولی حوصله ندارم ........ می خوام همون موقع که از صبانت گرفتم درستش کنم

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

اره snr میرسه به 30 و line ب 47 48 ! جالبه ک به اشنامون گفتم گفته پورت رو عوض کردن واسم!+ از صبانت 2 بار!!!بهم تماس گرفتن نفر دوم ک باهاش صحبت کردم گفت بخش فنی ام اقای فلانی هستم هر مشکلی داشتید ب من بگیدپارتی چیکار میکنه !!!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    شما پهنای باندت روی یک مگ بود یا نه؟در هر صورت معلوم شد که سیم کشی داخلی بدون عیب نیست و حداقل 8 دسی بل نویزت کمتر شده.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

12 مگ گرفتم ولی نمیدونم چرا سرعت دانلودم همون 700 تا هستش روزانه پهنای باند هم روی 12 مگ بسته شده
    داداش گل تو این عکس که سرعت دانلودت 1.3 مگ هستش منظورت اینه که از سرور خارجی سرعتت شده 700 کیلوبایت؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

خوب دوستان امروز صبانت آب پاکی رو ریخت روی دست ما.گفت پورتتم عوض کردیم اما پهنای باندت بیشتر از 6 مگ نمیشه فعلا برو تو کف 12 مگ .یعنی رسما اعلام کردند که هیچ کاری نمیتونیم بکنیم.در صورتیکه توی همین خونه از یک خط تلفن(از همین مرکز مخابراتی) دیگه از آسیاتک 10 مگ رو دارم مثل قند داره جواب میده.اگر 12 مگ هم میداشت آسیاتک اونم راحت جواب میداد.این یعنی تجهیزات مزخرفتره صبانت.

7. 2 کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doublex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

خوب دوستان امروز صبانت آب پاکی رو ریخت روی دست ما.گفت پورتتم عوض کردیم اما پهنای باندت بیشتر از 6 مگ نمیشه فعلا برو تو کف 12 مگ .یعنی رسما اعلام کردند که هیچ کاری نمیتونیم بکنیم.در صورتیکه توی همین خونه از یک خط تلفن(از همین مرکز مخابراتی) دیگه از آسیاتک 10 مگ رو دارم مثل قند داره جواب میده.اگر 12 مگ هم میداشت آسیاتک اونم راحت جواب میداد.این یعنی تجهیزات مزخرفتره صبانت.

داداش داغونم کردی ... نویز و SNR خطتت چنده مگه داداش ؟

9. 2 کاربر از Doublex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

داداش داغونم کردی ... نویز و SNR خطتت چنده مگه داداش ؟
    فدای سرت داداش.ایشالله شده تا خود اتاق mdf مرکز مخابراتم میرم خودم پورتمو ازش خواهش میکنم درست بشه .اگر بازم نشد فدای سر شما داداش گل و همه دوستان عزیز دیگه.الان رو 6 مگ هستم با snr 16 دسی بل و attenuation برابر با 42 دسی بل.فاصله ماشین رو تا مرکز مخابرات منطقه 2 کیلومتر و فاصله کابلی تا مرکز مخابرات 3.5 کیلومتر(عقل کلا اومدن از دورترین مسیر ممکنه کابل کشی کردن تا دم خونمون الکی 1.5 کیلومتر اضافه مسیر کابلی پیدا کردم)

11. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

فدای سرت داداش.ایشالله شده تا خود اتاق mdf مرکز مخابراتم میرم خودم پورتمو ازش خواهش میکنم درست بشه .اگر بازم نشد فدای سر شما داداش گل و همه دوستان عزیز دیگه.الان رو 6 مگ هستم با snr 16 دسی بل و attenuation برابر با 42 دسی بل.فاصله ماشین رو تا مرکز مخابرات منطقه 2 کیلومتر و فاصله کابلی تا مرکز مخابرات 3.5 کیلومتر(عقل کلا اومدن از دورترین مسیر ممکنه کابل کشی کردن تا دم خونمون الکی 1.5 کیلومتر اضافه مسیر کابلی پیدا کردم)
    داداش حرف شما کاملا متینه منتها اینا که نمیان دونه دونه سیم هر مشترک رو بکشن تا مرکز... میان کل رشته سیمهارو با هم میکشن بخاطر همین این وسط ممکنه یکی خیلی به مرکز نزدیک یکی خیلی دور بشه... در کل میشه بهشون حق داد چرا که هیچ کدوم اون زمانا مهندسیو این چیزلا حالیشون نبوده و بقول گفتنی اکبر اصغری کارارو پیش میبردن.... در کل منم خطم داغونه الان رو 6 مگ نویزم 10 11 هست!!! ولی چه میشه کرد؟ یه زمانی همه میگفتن اووووو تا سرعت بالای 40 50 کیلوبایت بیاد... الان که سرعت تا 2 مگابایت هم موقع دانلود میتونه بالا بره گندش پیدا شده... هیچ راهی هم نداره.... این نویزه میتونه برا خیلی از چیزها باشه که در 90 درصد موارد رفع نمیشه

13. 2 کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

داداش شما نویزت واسه 12 مگ خوبه.درسته که 10 دسی بل نویز زیادیه اما واسه سرویس 12 مگ خیلی خوبه و شما هیچ مشکلی برات پیش نمیاد و هیچ وقت قطعی نخواهی داشت و راحت میتونی حالشو ببری.ولیکن ظاهرا دیگه خطت بیشتر از 12 مگ جواب نمیده که البته فکر کنم 99/9 درصد خط تلفنای ایران بیشتر از 12 مگ جواب نده.

15. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •