تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1145 از 1291 اولاول ... 145645104510951135114111421143114411451146114711481149115511951245 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,441 به 11,450 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

منم شکایت کردم برای بی عدالتی در خوزستان ................

سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما .. چرا ایرانسل تعرفه های خوزستان را بیشتر از دیگر استان ها تعیین می کند ؟ ما خوزستانی ها با جنگ و گرد و خاک ووو هزاران مشکل رو به رو هستیم و این بی عدالتی از جانب ایرانسل چرا ؟؟ نمونه آن 128 نا محدود در دیگر استان ها 27 هزار تومانه ولی در خوزستان 44 هزار تومان و 512 در باقی استان ها 48 هزار و خوزستان 60 هزار تومانه و حتی 1 و 2 مگابایت در همه استان ها 1 ماهه با 3 گیگ دانلود و 3 ماهه با 9 گیگ دانلود داده میشه ولی در خوزستان فقط نامحدود و با یا 10 گیگ در ماه داده میشه و شهرهای دیگه 25 هزار و اهواز 60 هزار تومان چرا باید تعرفه ها در شهر ها و استان ها فرق کند ؟؟؟ لینک تعرفه ها در سایت ایرانسل .....

شكايت شما در سامانه دريافت، رسيدگي و پاسخگويي به شكايات اين سازمان درج گرديده است و توسط اداره كل تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي منطقه جنوب غرب / سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي رسيدگي مي شود.
    كد پيگيري شكايت شما:

2. 4 کاربر از t2download بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fafool70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

منم شکایت کردم برای بی عدالتی در خوزستان ................

سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما .. چرا ایرانسل تعرفه های خوزستان را بیشتر از دیگر استان ها تعیین می کند ؟ ما خوزستانی ها با جنگ و گرد و خاک ووو هزاران مشکل رو به رو هستیم و این بی عدالتی از جانب ایرانسل چرا ؟؟ نمونه آن 128 نا محدود در دیگر استان ها 27 هزار تومانه ولی در خوزستان 44 هزار تومان و 512 در باقی استان ها 48 هزار و خوزستان 60 هزار تومانه و حتی 1 و 2 مگابایت در همه استان ها 1 ماهه با 3 گیگ دانلود و 3 ماهه با 9 گیگ دانلود داده میشه ولی در خوزستان فقط نامحدود و با یا 10 گیگ در ماه داده میشه و شهرهای دیگه 25 هزار و اهواز 60 هزار تومان چرا باید تعرفه ها در شهر ها و استان ها فرق کند ؟؟؟ لینک تعرفه ها در سایت ایرانسل .....

شكايت شما در سامانه دريافت، رسيدگي و پاسخگويي به شكايات اين سازمان درج گرديده است و توسط اداره كل تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي منطقه جنوب غرب / سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي رسيدگي مي شود.
    كد پيگيري شكايت شما:
    دمت گرم .کار عالی کردی . من که فعلا دست و پام تو تصادف شکسته نمی تونم کاری کنم . نتیجش رو بگی اینجا

ارسال شده از GT-S5830i با استفاده از تپاتالک 2

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام دوستان من اینماه تعرفه یک مگ نامحدود را انتخاب کردم ولی بعد از یک هفته و دانلود 40 گیگ با اخطار عدم رعایت الگوی مصرف سرعت از 130 به 16 کاهش پیدا کرد.اپراتور محترم هم گفت که براساس قانون جدیدی که هنوز در سایت اعلام نشده محدودیت حجم دانلود برای یک مگ نامحدود 40 گیگ و دو مگ نامحود 80 گیگ است در حالی که من ماه قبل با دو مگ محدود 100 گیگ دانلود داشتم حالا شما بگید کجای دنیا نامحدود از محدود محدودتره

5. 3 کاربر از mashhadi1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام دوستان من اینماه تعرفه یک مگ نامحدود را انتخاب کردم ولی بعد از یک هفته و دانلود 40 گیگ با اخطار عدم رعایت الگوی مصرف سرعت از 130 به 16 کاهش پیدا کرد.اپراتور محترم هم گفت که براساس قانون جدیدی که هنوز در سایت اعلام نشده محدودیت حجم دانلود برای یک مگ نامحدود 40 گیگ و دو مگ نامحود 80 گیگ است در حالی که من ماه قبل با دو مگ محدود 100 گیگ دانلود داشتم حالا شما بگید کجای دنیا نامحدود از محدود محدودتره
    اینا دیگه دارن شورشو در میارن . 40 گیگ کجاش نامحدوده؟! واقعا یه حرفای میزنن که آدم خودشو آتیش بزنه

7. 2 کاربر از fafool70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوستان خواهش میکنم همچنان به شکایت کردن از این اپراتور ظالم و بی انصاف ادامه بدین... فکر کرده ما ... هستیم و میتونه هرجور دلش خواست بتازونه...
    با زبون روضه تقاضا درام... ادامه بدین

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض سلام

دمت گرم .کار عالی کردی . من که فعلا دست و پام تو تصادف شکسته نمی تونم کاری کنم . نتیجش رو بگی اینجا

ارسال شده از GT-S5830i با استفاده از تپاتالک 2
    خدا بد نده عزیزم و انشاالله زود تر سلامتیت رو به دست بیاری ..............

10. این کاربر از t2download بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه M-H2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دوستان عزیز لطفا بفرمایید ترافیگ رایگان شبانه این وایمکس ایرانسل چه ساعاتی است

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

ایرانسل باقی حجم رو با چه زبونی و کجای پنل میزنه؟!

باقی مانده ترافیک رایگان (تعرفه بلند مدت) 263582

فقط همین رو قسمت صورت حساب پیدا کردم!
    3 گیگ در 3 ماه، در حالی که 92 مگ بیشتر استفاده نکردم!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

از 1 تا 7 صبح... ولی انتظار زیادی نداشته باش چون جدیدا ایرانسل هم روش شرکتای ADSLای رو پیش گرفته و افت سرعت اعمال میکنه

تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

1 شب تا 7 صبح

15. این کاربر از fafool70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •