تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1145 از 1211 اولاول ... 14564510451095113511411142114311441145114611471148114911551195 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,441 به 11,450 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان یک سوال فنی دارم ، این پولی که هر فصل تو become a legend می گیری به چه دردی می خوره؟؟
    اگه قیمت شما بالای 4500 باشه می تونی با گذروندن یک فصل رویایی توپ طلای اروپا و یا جهان و حتی هر دو رو کسب کنی. ولی اگه قیمت شما پائین باشه حتی اگه در طول فصل تمام افتخارات ممکن رو هم بدست بیاری فقط توی لیست یازده نفره قرار می گیری و بهترین بازیکن سال جهان یا اروپا نمیشی

2. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

آقا کسی نتونست اینو جواب بده؟؟؟پس کجاین مدعیان این بازی.بابا چهارتا دریبل حرفه ای میخوام...
    -----------------
    من لیست کاملی از نحوه زدن دریبلها از آماتور تا حرفه ای ترینها می خوام(برای 2010)یعنی مثلا بگین فلان دریبل با این دکمه.ضمنا فقط برای دسته های آنالوگ دار کامپیوتر میخوام.یعنی دسته های طرح 360.
    لطفا لینکی هم اگه هست که چنین لیستی داشته باشه بدین.البته لینک عکس دریبها و فیلمهای آموزشی و آموزشهای داخل بازی رو ندین.
    لطفا هرکی هرچی بلده بگه.البته تست شده و سالم!!!

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقا کسی نتونست اینو جواب بده؟؟؟پس کجاین مدعیان این بازی.بابا چهارتا دریبل حرفه ای میخوام...
    -----------------
    من لیست کاملی از نحوه زدن دریبلها از آماتور تا حرفه ای ترینها می خوام(برای 2010)یعنی مثلا بگین فلان دریبل با این دکمه.ضمنا فقط برای دسته های آنالوگ دار کامپیوتر میخوام.یعنی دسته های طرح 360.
    لطفا لینکی هم اگه هست که چنین لیستی داشته باشه بدین.البته لینک عکس دریبها و فیلمهای آموزشی و آموزشهای داخل بازی رو ندین.
    لطفا هرکی هرچی بلده بگه.البته تست شده و سالم!!!
    این پست رو قبلا گذاشته بودم.

تکنیک های شوت زنی
    تکنیک رابونا : این تکنیک نوعی شوت و حتی پاس هست که اولین بار توسط بازیکنی برزیلی به اسم رابونا اجرا شد و به همین دلیل اسم این حرکت زیبا به اسم رابونا معروف شد. این تکنیک در بازی PES2010 فقط در قالب شوت هست و نمیشه با این شیوه پاس داد. نحوه اجرا که ساده هست مهم شرایط اون هست. مهمترین مسئله اینه که بازیکن شما باید پارامتر Weak Foot Frequenty سه یا کمتر داشته باشه بازیکنانی که Weak Foot Frequenty چهار یا بالاتر داشته باشند تحت هیچ شرایطی قادر به زدن این شوت نیستند. البته بازیکن باید تکنیک و شوت تکنیک بالای 75 داشته باشه. حالا اگه در داخل محوطه جریمه شما به صورت مایل حرکت کنید به طوری که بازیکن مجبور بشه با پای غیر تخصصی شوت بزنه این حرکت رو به صورت خودکار اجرا می کنه. مثلا اگر بازیکن شما راست پا باشه و شما به صورت مایل به سمت چپ حرکت کنید و شوت بزنید بازیکن مجبور میشه با پای چپ شوت بزنه اما چون توانایی شوت با پای غیر تخصصی کمی داره با پای راستش رابونا می زنه. واضح هست که اگه بازیکن شما چپ پا باشه شما باید داخل محوطه جریمه طوری حرکت کنید که بازیکن مجبور بشه با پای غیر تخصصی و ضعیفش شوت بزنه.
    تکنیک تعویض پا : این تکنیک یک تکنیک غیر مرسوم توی فوتبال هست. چون نحوه اجراش خیلی سخته و همین سختی در بازی PES هم وجود داره شما نباید انتظار داشته باشید که این تکنیک رو به راحتی اجرا کنید. بر عکس تکنیک رابونا شما باید بازیکنتون هم Weak Foot Frequnty و Weak Foot Accuarcy بالای 6 داشته باشه و حتی اگه هر دو 8 باشه کار راحتی در اجرای این تکنیک خواهید داشت. اصولا این تکنیک یک حرکت تزئین شده و حساب شده از امکان شوت کنترل شده و فنی هست. در بازی PES2010 امکان زدن شوت فنی وجود داره طوری که شما می تونید با حرکت بدن و تعادل شوت دقیق و فنی رو بزنید. اصولا وقتی در حین شوت شما دکمه R2 رو نگه دارید بازیکن شما ضربه نرم و بغل پایی رو می زنه که کمی برای زدنش معطل می کنه. شما توی این فاصله می تونید جهت رو تغییر بدید. شما به سمت دروازه حرکت می کنید شوت رو همراه با جهت مایل می زندی اما قبل اینکه شوت زده بشه جهت مایل مخالف رو همراه با R2 می گیرید و بازیکن شما در یک لحظه با تغییر جهت که به دلیل دو پا بودن این امکان رو بدست میاره که با پای غیر تخصصی شوت بزنه این حرکت جالب رو خلق می کنه. باز هم تاکید می کنم بازیکنی می تونیه که این حرکت رو به این خوبی اجرا کنه که یک دوپای بالفطره باشه که راهش اینه که هر دو پارامتر مربوط به پای غیر تخصصی رو عدد 8 باشه.
    تکنیک شوت چیپ : شوت چیپ یا لوب یک حرکت خوب به شمار می ره. شما زمانی می تونید از این شوت بهره ببرید که در درجه سختی بالای Amatur بازی کنید چون توی درجه سختی آماتور یا Beginer دروازبان از دروازه اش جلو تر نمیاد و این امکان برای شما نیست که از بالای سرش توپ رو شوت بزنید. فقط کافیه وقتی دروازبان دروازه رو رها کرد و جلو اومد شما با نگه داشتن دکمه L1 شوت بزنید.
    تکنیک شوت سنگین و سرضرب : این نوع شوت زنی کلا توی بازی PES2010 راحت نیست بخصوص وقتی توی درجه سختی بالا بازی کنید. چون برای زدن این شوت شما نیاز دارید که توپ رو در حال فرار خیلی جلو تر بندازید. برای اینکار شما می تونید از خیلی ترفند ها استفاده کنید مثل حرکت مایل و زدن دکمه R2 در لحظه تغییر مسیر شما وقتی توپ از پای شما فاصله داره شوت رو تا نصف پر می کنید خواهید دید که بازیکن شوت خیلی سنگینی رو روانه دروازه خواهد کرد.

تکنیک های دریبلینگ (تخصصی)
    تکنیک های دریبل زنی توی PES2010 زیاد نیست اما وقتی محاسبه کنی می بینی کم هم نیست. بیشتر این دریبل ها و حرکات مرسوم به جاگلینگ تقریبا کلاسیک هستند که اکثر PES باز ها به استفاده از اونها عادت دارند مثل دریبل مارسی رولت (این اسم به خاطر اینه که زین الدین زیدان بازیکن جوان تیم مارسی اولین بار توی این تیم از این حرکت استفاده کرد و به اون دریبل زیدانی و یا مارسی رولت هم می گن که البته اسم دریبل چرخش 360 درجه روی اون گذاشتن.) که کافیه یک بار جهت رو بچرخونید یا دریبل لانگ استپ که با زدن دو بار پشت سر هم جهت جلو یا فلیپ فلپ (حرکت الاکلنگی که رونالدینیو استاد این دریبل ها هست) که با زدن جهت ها مایل به جلو اجرا میشه. به هر حال من تصمیم دارم حرکت زیبا تری که وجود داره و شاید تعداد کمی با اجرای اونها آشنایی دارند رو آموزش بدم
    دریبل رول جاگلینگ : در واقع این حرکت زیبا و دریبل ترکیبی از 2 تکنیک هست یکی رول بک و بعد یک حرکت جاگلینگ. شما وقتی توپ رو استوپ کردید یک تپ به جهت عقب بزنید با پا توپ رو رول بک می کنه توپ رو و در واقع به صورت کشویی توپ رو عقب می کشه. و زمانی هم که در داخل زمین حریف باشید و بازیکن شما تکنیکی هست توپ رو استوپ و بعد جهت مایل جلو رو نگه دارید یک حرکت جاگلینگ انجام میده شما می تونید ابتدا رول بک کنید و بلافاصله همنین حرکت جاگلینگ رو اجرا کنید. تا این حرکت زیبا رو خلق کنید.

5. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز keb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ...رو به رو سراب ... پشت سر خراب..

پيش فرض

یه باگ خدا گیر آوردم. اگر با دسته نسخه ی پی سی رو بازی میکنین شاید دیگه نگران پنالتی ها نباشین.
    وقتی یارو داره پنالتی میزنه موقع زدن ضربه دگمه WinKey رو نگه دارین. بعد میاد بیرون. دوباره برید تو بازی میبینید پنالتی گل نشده ثبت میشه کیف کردید؟

7. این کاربر از keb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال pouya_99999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام چجوری میشه هم از کیبرد استفاده کرد و هم از دسته ؟ من فقط از یکیشون می تونم استفاده کنم . یعنی اگر دسته وصل باشه از دسته و اگر وصل نباشه از کیبرد . از هردو همزمان نمی تونم استفاده کنم .

لطفا اگر ممکنه راهنمایی کنید .

آخر فروم باز keb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ...رو به رو سراب ... پشت سر خراب..

پيش فرض

سلام چجوری میشه هم از کیبرد استفاده کرد و هم از دسته ؟ من فقط از یکیشون می تونم استفاده کنم . یعنی اگر دسته وصل باشه از دسته و اگر وصل نباشه از کیبرد . از هردو همزمان نمی تونم استفاده کنم .

میشه تو بازی دونفره از جفتشون استفاده کرد. یه تیم با دسته و یه تیم با کیبرد. ولی نمیشه یه تیم همزمان از دسته و کیبرد استفاده کنه. میشه ولی باید چند نفر باشین یه نفری نمیشه.

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

از طریف start و all programs باید بری توی قسمت setting بازی. برای دسته ی 1 از طریق منوی بالای صفحه باید دسته رو انتخاب بکنی و برای دسته دو کیبورد رو...

آخر فروم باز worldclass's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

سلام
    من این بازی رو نصب دارم اما ویندوزم رو عوض کردم و به DVD بازی دسترسی ندارم
    لطفا یک لینک از دایرکت ایکس بازی قرار بدید

آخر فروم باز camry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان من دیروز رفتم تو یهمغازه سی دی فروشی دیدم که pes 2010 world cup داره می خواستم ببینم کسی این بازیو کرده فرقش با به pes 2010 چیه

ممنون

داره خودمونی میشه akharenee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

وقتی تو ویندوز7 می خوام نصب کنم موقع نصب ارور می گیره!
    بالای صفحه نوشته Windows installer و یک متن 8 خطی که نوشته:
    the upgrade patch cannot be installed by the windows installer service beacuse the program to be upgraded may be missing or the upgrade patch ma....

حالا برای نصب پچPES2009Patch130 چیکار کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •